Utmerket
Anmeldelser

Kom i gang med personlig trening

5.0 /5

Personlig trenere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

274 kr/time

Gode priser: 95% av instruktørene tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 274kr/time

2 t

Raske som lyn! Våre personlig trenere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære personlig trening i Kristiansand har aldri vært
enklere

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre treningsopplegg med din personlige trener

3. Oppdag nye mål

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Kristiansand?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Kristiansand er 274Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

 • Lærerens erfaring innen personlig treningundervisning
 • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
 • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Personlig trening i Kristiansand?

personlig trenings Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Personlig trening online?

Flesteparten av våre personlig treninglærere tilbyr deres personlig trenings online. Se gjennom alle profilene for å finne  personlig treningkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen personlig trenings i Kristiansand?

4 lærere i personlig trening tilbyr hjelp i personlig trening.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 4 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Personlig treninglærere i Kristiansand mottatt?

Blandt 1 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du lære personlig trening i Kristiansand?

Velg blant mange dyktige lærere innen personlig trening i Kristiansand!

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form, ved hjelp av en personlig trener fra Superprof

Det er nok ingen overraskelse for deg at det finnes et tusentalls personlige trenere rundt om i Norge. Både kvinner og menn, som har spesialisert seg på ulike ting innen trening og kosthold.

Dette er en voksende næring, som både sysselsetter mange, men også hjelper mange nordmenn med treninga si. Helse og velvære har vist seg å være noe av det viktigste for folk, selv i nedgangstider og under kriser.

Bor du i Kristiansand og liker gåturer rundt i byen eller løpeturer i byens grønne områder? Eller kanskje du er mer interessert i høy intensitet og vil kjenne svetten renne?

Uansett om du kjenner deg igjen i noe av dette, vil gå ned i vekt, bygge muskler eller trener til et halvmaraton, vil regelmessig kondisjon- og styrketrening være til stor hjelp. Dette kan du gjøre hjemme i stua di, på et treningssenter eller ute i naturen.

Alt fra sykling og roing til fjellklatring og løping er god trening, som vil få opp pulsen din og gjøre kroppen din fornøyd. Allikevel er ikke dette alltid nok, og for å kunne komme seg videre eller bare i gang, kan det være nødvendig å henvende seg til en profesjonell PT.

Dette er mennesker med trening som sitt ekspertområde, som vil kunne gi deg et skreddersydd treningsprogram. Hvem har vel ikke drømt om å få et spesialtilpasset treningsopplegg, kun for seg selv?

I tillegg til å bli motivert og fulgt opp av sin helt egen PT. Selv om det kan virke litt overfladisk å skulle ta dette steget, må du huske at selv toppidrettsutøvere benytter seg av personlige trenere.

Personlige trenere i Kristiansand

I motsetning til det noen tror, er ikke alle personlige trenere toppidrettsutøvere. Å skulle være en god PT krever solide mellommenneskelige egenskaper, i tillegg til kunnskap om trening.

Treningsbiten innebærer å kjenne godt til kroppens anatomi, fysikken bak øvelser og hvordan ulike deler av kroppen reagerer under trening. En personlig trener vil med andre ord være en trygghet for deg under trening, og vil bistå med råd og kunnskap underveis.

Her er noen av egenskapene du vil finne hos personlige trenere:

 • En sunn livsstil, både når det gjelder kosthold og trening.
 • De er tålmodige og flinke til å gi støtte.
 • En PT vet hvordan og når de skal gripe inn og korrigere deg under trening. Treneren vil forklare på en forståelig måte hva som er riktig og hvordan du bør gjøre øvelsen.
 • Humøret deres spiller en viktig rolle og kjennetegnes med høflighet og positivitet.
 • De er punktlige og motiverer kundene sine fra første øyeblikk.
 • De er konsekvente og presise, to kvaliteter som utstråler seriøsitet og eierskap i kunderelasjonen.
 • De lytter til sine klienter og tar hensyn til deres ulike preferanser og egenskaper.
 • Dine styrker og svakheter blir PT-en din sin styrke.
 • De kan tilpasse seg alle situasjoner. En treningsøkt blir sjeldent akkurat som man har planlagt.
 • En PT vil være ekspert på treningsøvelser og kroppens fysikk under trening.
 • Hva kan du forvente av en personlig trener?

Noe av det viktigste vil være at en personlig trener er utdannet og har en sertifisering. Dette er en sikkerhet for deg, slik at du vet at personen er kvalifisert til å hjelpe deg med trening. For å oppnå dette, er det flere måter personlige trenere kan gå fram.

Superprof sine profesjonelle PT-er kan være: Student ved en relevant utdanning, eller ferdig med studiene sine ved f.eks. Norges Idrettshøgskole. Kvalifiserte trenere i en spesifikk treningsgren eller har generell kompetanse innenfor sport og trening.

Profesjonelle instruktører innen trening og fysisk aktivitet. Med andre ord vil en personlig trener fra Superprof gi deg den kompetansen du trenger for å utføre nyttig og trygg trening.

Har du funnet deg en egnet personlig trener, men har litt ekstra sommerfugler i magen før første økt? Da kan du gjøre noe de fleste av oss bør gjøre mer av, nemlig en solhilsen rett etter du har stått opp.

Ha fokus på pusten din og slapp av, så vil treningsøkta gå som smurt. Det er fint for stressmestring, men løser ikke nødvendigvis alle utfordringene du kan støte borti under trening.

Motivasjon er derimot noe som driver mange under trening. Uansett om det er ønsket om å gå ned i vekt, større biceps eller bedre kondisjon, vil det kunne gi deg motivasjon og lyst til å fortsette arbeidet.

En personlig trener er fleksibel og vil gi deg et tilbud som tar utgangspunkt i dine behov. Så om du ikke er komfortabel på et treningsstudio, vil et trener kunne komme hjem til deg eller finne et annet sted hvor dere kan utføre øktene.

Hvis du har skader, sykdom eller andre begrensninger, vil er personlig trener kunne tilrettelegge treninga der etter. Det finnes en rekke alternative treningsformer, slik som vannaerobic eller stavgang, som er mindre belastende for deg.

Hvis du derimot ikke føler du får hard nok trening, vil en PT kunne hjelpe deg her og. Lengter du etter svette og blodsmak i munnen? Da kan du få den personlige treneren din til å introdusere deg for Crossfit, boksing, Tabata eller trappeløp. Lyder noe av dette ukjent? PT-en din vil forklare alt det nødvendige for deg.

Få hjelp til å finne en PT i Kristiansand

Trening er bra for deg og som du sikkert har skjønt finnes det flere eksperter som kan hjelpe deg med arbeidet, men hva koster egentlig en personlig trener? En personlig trener er selvfølgelig dyrere enn å bare trene på et treningssenter.

Samtidig er det mange såkalte støttemedlemmer der ute, som kun betaler for medlemskapet men sjeldent er å se på trening. Er det ikke da verdt å investere litt ekstra for noe du vet vil hjelpe deg å komme i form, i stedet for å spare noen kroner på noe som vil kreve mye mer av deg selv.

I Kristiansand finnes det mange personlige trenere som vil kunne hjelpe deg med alt fra kondisjon og styrke, til klatring eller dans. Hvis du er klar for å investere i en av disse, er det noen ting du må få på plass først: Sørg for å ha funnet ut hvilke mål du har med treningen, og hvilke behov du vil ha under arbeidet.

Sammenlign timeprisene til de ulike PT-ene som finnes i Kristiansand, for å få mest mulig for pengene dine. Definer området du ønsker at treneren din skal ha kunnskap innenfor. På den måten slipper du å betale ekstra i reisekostnader eller bruke mye tid på å reise.

Husk å sjekke ut hvilke erfaringer og kvalifikasjoner de potensielle trenerne har. Det finnes mange ulike kurs og utdanninger å ta, og det er viktig at de er kvalifiserte til å gi deg den hjelpen du behøver med treningen.

Trivselen din med den personlige treneren din er noe av det viktigste, så benytt deg av en prøvetime for å forsikre deg om at dere kommer overens med hverandre. Til syvende og sist må du sørge for at PT-en din er en person du er komfortabel med.

Det vil komme øyeblikk hvor du må irettesettes eller du trenger å spørre den personlige treneren din om vanskelige spørsmål. Da er det viktig at terskelen er lav for å spørre om slike spørsmål, og at dere har blitt godt kjent.

Lykke til med å finne er personlig trener i Kristiansand!  

Hva vil du lære?