Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg pianolærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 48 anmeldelser.

353 kr/time

De beste prisene: 96% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 353kr/time

6 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine pianokurs på Barnnivå

Hold kontakt med din lærer for å diskutere ambisjoner og tilgjengeligheter. Planlegg første kurs sammen i dag.

3. Oppdag nye erfaringer med Piano

Elevpasset tillater deg å kontakte så mange lærere du måtte ønske.

FAQ

💰 Hva er gjennomsnittsprisen på et pianokurs (Barnnivå)?

Gjennomsnittsprisen for et pianokurs er 353 kr.


Prisen avhenger blant annet av følgende faktorer : 


  • Erfaringen pianolæreren har
  • Hvor kurset finner sted (hjemme eller online)
  • Hvor ofte og hvor lang kurstimer du tar
  • Kursnivået (Barn)

97% av lærerne tilbyr første kurstime gratis.


Sjekk ut prisene i nærheten av deg.

💡 Hvorfor ta et pianokurs i Barnnivå ?

pianokurs med en erfaren lærer tillater deg å forbedre dine ferdigheter raskere.


Du velger din lærer, om du ønsker kurs i person eller på avstand (online) er opp til deg.


Du får kontaktinformasjonen til læreren inne på din profil, så fort læreren har godkjent din forespørsel.


En enkelt søkemotor lar deg søke blant våre tusenvis av lærere.

Start ditt søk nå

.

💻Gir lærerne pianokurs online?

Flesteparten av lærerne i piano gir pianokurs online.


Konsulter deres annonser for å velge deg et  pianokurs online

🎓Hvor mange tilgjengelige lærere gir pianokurs (Barnnivå) ?

174 lærere i piano tilbyr sin hjelp i piano for å forbedre ditt Barn.


Du kan se gjennom deres profiler og velge den læreren som passer best for deg


Velg din lærer utfra 174 profiler.✒️ Hvilken evaluering mottar piano i Barnnivå ?

Fra et utvalg av 48 evalueringer, gir elevene et gjennomsnitt på 5.0 av 5.


Dersom det skulle oppstå et problem med kursene er en kundeservicemedarbeider tilgjengelig (på e-post 5 dager i uken).


For hvert fag kan du se tilbakemeldinger fra elevene.

Vil du ha undervisning i piano?

Velg blant mange lærere innen piano!

Se flere lærere Kom i gang

Pianotimer for barn

Pianoet er en av de mest tilpasningsdyktige musikkinstrumentene, men den har ikke vært brukt til å lage musikk så lenge. Det antas at pianoet daterer seg fra begynnelsen av 1700-tallet og den italienske instrumentmakeren Bartolomeo Cristofori di Francesco.

Selv om dette tidlige pianoet kan ha laget lyden som var halvveis mellom en cembalo og et moderne piano, forandret det for alltid musikk. Enten du er interessert i klassisk eller moderne musikk, kan pianotimer bringe en hel rekke fordeler.

La oss se på fordelene ved å spille piano, utfordringene elevene kan møte, hvordan man kan lære å spille piano med en privatlærer og hvordan du kan finne privat pianoundervisning for barn.

Fordelene ved å lære å spille piano

I tillegg til at pianoundervisning forbedrer spilleferdigheter, inneholder de mange andre fordeler, og lærerne og veiledere vil være de første til å skryte av dem. For det første er pianoet en fin måte å lindre stress på. Ved å spille avslappende musikk eller kaotisk katarsis, vil man kunne oppleve seg mindre stresset etter å ha spilt piano.

Koordinering av begge hender kan også bidra til å splitte konsentrasjonen, stimulere hjernen og forbedre nerveforbindelsene. I tillegg må elever som lærer å spille piano, forbedre både måten de spiller på og sin forståelse av musikkteori. Det finnes også ikke-musikalske fordeler.

Visste du at det å lære å spille piano kan forbedre ordforrådet og andre ferdigheter? De kognitive fordelene ved å lære musikk innen hvilket som helst område kan føre til bedre akademiske prestasjoner på flere områder.

Enten det er piano, gitar eller trommer, er det mange fordeler ved å lære et musikkinstrument.

Utfordringer når man lærer å spille piano

Det er selvfølgelig ikke lett å lære å spille piano. Hvis det var det, ville alle vært konsertpianister med svært lite innsats. Pianoet er lettere tilgjengelig enn andre instrumenter ved første øyekast, siden alle kan lage en tone ved å trykke på tangenter, men å spille melodier, akkorder og fulle klassiske stykker er en enorm utfordring.

Det kan ta flere år med klassisk opplæring og undervisning for å bli mester i å spille på pianoet. På starten av opplæringen kan det være frustrerende å se liten fremgang i leksjonene. Det er stadier av å lære piano hvor du vil føle at du har nådd et stabilt nivå. I begynnelsen kan man raskt lære å spille noen melodier og forstå enkel musikkteori og være stolt av fremgangen.

Likevel kan det være utfordrende når barnet strever med å begynne å spille med begge hender samtidig og ikke gjør større framskritt. Det er også den økonomiske utfordringen ved å lære å spille piano. Hvis ikke barnet ditt lærer å spille med en lærer som har piano eller på en musikkskole som eier et piano, må du investere i et piano selv.

Dette er ikke vanligvis billig. Selv om digitale eller elektroniske pianoer er et godt alternativ for de som har begrenset plass, er det bare de kostbare modellene som nøyaktig gjengir vekten og følelsen av å spille et ekte piano. Både keyboard og pianoer har tangenter, er vanligvis ikke tangentene på keyboardet vektlagt og har ikke den samme følelsen og mekanismen som et ekte piano.

Hvis du velger å investere i et ekte piano, må du også finne et sted å plassere det. Pianoer tar opp mindre plass og er billigere, men flygel kan høres bedre ut. Selvfølgelig kan en dyrere piano høres bedre ut enn en billig flygel, men uansett, for å ha et piano som produserer en god lyd, må du investere.

Med et piano i huset kan ditt barn øve utenfor pianotimene, og som nivået utvikler seg, kan kanskje barnet holde små konserter for familien. Så er det vedlikehold. Alle deler av et piano må vedlikeholdes, og de har komplekse mekaniske systemer.

Du vil ikke føre til at elementer av tre bøyer seg, fordi det vil påvirke lyden. Du vil også trenge å leie en profesjonell pianostemmer for å sørge for at pianoet er riktig stemt. Før du begynner å lære om hvor mye du trenger å betale for et piano, bør du tenke nøye over investeringene både når det gjelder tid og penger.

Privatundervisning i piano

Hvis du tar det å lære å spille på piano seriøst, er privatundervisning et utmerket valg. For det første kan elevene lære nøyaktig hva de ønsker, enten det er klassisk eller moderne musikk, og ha leksjoner i sitt hus, lærerens eller et leid musikkrom i et studio eller på en musikkskole (vanligvis til en ekstra kostnad).

Du har mye mer kontroll når hvis du velger å ha undervisning med en privatlærer. Pianoundervisning på en musikkskole kan følge et pensum eller fokusere på å bestå praktiske eksamener på piano eller oppnå en bestemt karakter.

Elevene som for eksempel lærer å spille piano for å opptre profesjonelt som en del av et orkester, vil sannsynligvis anse denne typen av undervisning nyttig, men andre elever kan føle mangelen på kontroll over innholdet av leksjonene sine.

I de fleste private pianotimene er du sjefen. Du kan fortelle læreren hvilke sanger du vil lære, hvilke teknikker du er interessert i og hva slags stil du ønsker å mestre. Læreren kan naturligvis fraråde deg å prøve å lære ting som er utenfor dine evner, gi råd om hva du skal lære og hvordan du kan forbedre deg, men elevene som bestemmer seg for privatundervisning får mye mer frihet.

Finne en privatlærer for barn

Hvis du leter etter privat pianoundervisning for ditt barn, søk etter lærere på Superprof. Det er mange talentfulle og erfarne lærere som er villige til å hjelpe deg å forbedre evnene dine. Du kan velge filter og velge nivået "barn".

Mange pianolærere tilbyr den første timen gratis, derfor prøv ut noen få forskjellige lærere og se hvilken som er passer best for deg. Du kan se på profilene deres, hvor mye de tar for pianotimer, hva slags piano de spiller, deres erfaring og hvilken erfaring de andre elevene har hatt.

Som vi har nevnt tidligere, kan det å lære å spille piano ta flere år med å studere pianoteknikk og musikkteori. Derfor bør du sørge for at ditt barn kommer overens med privatlæreren og deres undervisningsmetode egner seg for ditt barn.

Ikke glem at det også finnes lærere på nettet, så hvis ingen av lærerne i ditt nærområde faller i smak, eller du bare ser etter noe annet, finnes det lærere på nettet som kan lære deg å spille piano fra hvor som helst i verden.

Alt du trenger er et webkamera, en stabil internettilkobling og et piano. Med en erfaren og kvalifisert privatlærer, vil ditt barn være i stand til å spille piano før du vet ordet av det!

Hva vil du lære?