Utmerket
Anmeldelser

Intensivkurs i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 102 evalueringer.

251 kr/time

Gode priser: 95% av privatlærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 251kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre undervisere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser din undervisning på nett

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye privatlærere

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, privatlærere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for et intensivkurs i Trondheim og i nærheten?

I Trondheim, er gjennomsnittskostnaden for privatundervisning 251kr.

 

Privatlærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre veiledere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Trondheim for å gi intensivkurs?

634 privatlærere er tilgjengelige for å gi intensivkurs i Trondheim og nærområdene.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og velge privatunderviseren som passer til dine behov.

💻 Kan du ta intensivkurs online?

På Superprof kan du lære ulike fag online med en privat veileder. Enten du trenger intensivkurs, sliter med begreper eller bare ønsker å forbedre dine ferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr undervisning online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer studentene deres privatlærere i Trondheim?

 

Elevene evaluerte sine lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 102 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-post i løpet av hverdagene).

 

👴🏼 Hvorfor ikke forsøke privatundervisning i Trondheim?

En privatlærer kan hjelpe med de vanskeligste fagene på skolen. Flere ungdommer vil slite med et eller flere fag i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp privatlærere blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin for de mest utfordrende fagene. Noen ender også opp med å forbedre sine karakter betraktelig etter en periode med privatlærer.

 

Ta onlinekurs for å lære om ulike konsepter med en erfarenunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsepter og terminologi på.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille intensivkurs hjemmefra eller online.

.

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med veilederen din for å organisere intensivkurs, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 634 lærere i Trondheim.

Vil du finne en privatlærer i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Utvikle dine talenter ved hjelp av privatundervisning

Trondheim er en årvåken by under sterk utvikling. Med alle sine studenter som bidrar til et levende fagmiljø, er det mange muligheter for å bli god i en rekke ulike fag i denne byen. Alt du trenger å gjøre er å finne ut av hva målet ditt med læringa er, så vil privatlæreren kunne hjelpe deg med resten.

Det finnes mange privatlærere i Trondheim og i området rundt byen. Alt fra dyktige fagpersoner som har jobbet med faget sitt lenge, til engasjerte studenter som brenner for studiet sitt, står klare til å lære deg det du trenger for å mestre det aktuelle faget. Helt avhengig av hvilke behov du har, vil du kunne finne den som passer best for deg og din læring.

Utfordringer og muligheter

En privatlærer vil være din støttespiller, som skal sørge for å gi deg akkurat nok utfordringer slik at du lærer så effektivt som mulig. Selve målet til en privatlærer vil være å gi deg store nok utfordringer til at du selv klarer å mestre dem, uten at de blir for vanskelige. Det vil sørge for at du opplever en kontinuerlig læring, som vil motivere deg til å fortsette.

Å vokse i et fag, enten om det er matte, kjemi, et instrument eller et helt nytt språk, så vil det gi deg unike muligheter. Med andre ord vil du oppleve å ha flere muligheter tilgjengelig når det kommer til karriere, fritidsaktiviteter, i utlandet eller i hverdagen din.

Et språkkurs i Trondheim vil sørge for at du kan reise og snakke morsmålet, eller utforske en ny verden med litteratur og filmer. Realfagskunnskaper vil gi deg mulighet til å studere mange forskjellige studier og konkurrere om de beste plassene. Samtidig får du en bredere og dypere forståelse for et fag du synes er spennende.

Hvorfor en privatlærer?

De fleste av oss har gått på skolen og lært i et klasserom. Her lærer man på en sosial arena, omgitt av gode venner og flinke lærere. Dette er en viktig del av vår oppvekst og er i stor grad med på å forme oss.

I løpet av grunnskolen og videregående skole kan en støte på utfordringer innen fag, som gjør at man trenger ekstra hjelp. Enten i forbindelse med lekser eller før en eksamen. Da kan en privatlærer komme godt med, siden dere to vil da kun fokusere på dine læringsbehov. På den måten vil du ta igjen det tapte og sørge for å være klar til eksamen eller neste time.

Etter å ha gått flere år på skolebenken, endrer ofte ambisjonene og målene seg. Du finner ut av hva du vil jobbe med når du blir voksen og hva du vil studere etter endt skolegang. Det gjør at du har helt nye behov som krever en mer målrettet fremgangsmåte. Du er nødt til å fokusere på spesifikke ting du trenger å mestre eller få gode karakterer i, slik at du kommer inn på drømmestudiet eller kan konkurrere om de beste jobbene.

Med en privatlærer slipper du og din læring å forholde seg til alle behovene som befinner seg i et klasserom. Opplegget og undervisninga vil kun ta utgangspunkt i elementene du vil lære deg og det du synes er vanskelig. I tillegg vil læreren være med deg på veien, for å svare på spørsmål og sørge for at du har en progresjon.

Superprof har flere privatlærere

Superprof er en plattform som setter elevens læring i fokus. Dine behov og mål settes i sentrum for undervisninga, slik at du kan lære på en så effektiv måte som mulig. På nettsiden til Superprof kan du finne alle lærerne som befinner seg i nærheten av deg. Du kan for eksempel søke på norsklærere i nærheten av Trondheim.

På profilen til de ulike lærerne kan du lese om hvilke tidligere erfaringer læreren har, hvilken utdanning personen har og hva slags opplevelser tidligere elever har hatt med undervisninga. Mange av lærerne tilbyr også digital undervisning, noe som gjør det enda mer fleksibelt for deg.

Lykke til!

Hva vil du lære?