Utmerket
Anmeldelser

Lær Sang online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 51 anmeldelser.

376 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 376kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære sang har aldri vært
enklere

2. Organiser dine sangkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Sang

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i sangkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i sangkurs er 376Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen sangundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Sang?

Med en erfaren lærer i Sang, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Sang undervisning online ?

Flesteparten av våre Sanglærere tilbyr sangkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Sangkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen sangkurs?

174 lærere i sang tilbyr hjelp i sang.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 174 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Sanglærere mottatt?

Blandt 51 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i sang?

Velg blant mange lærere innen sang!

Se flere lærere Kom i gang

Sangundervisning på alle nivå

Kanskje har du en indre drøm om å bli en kjent sanger, eller kanskje ønsker du å kunne fremføre for en spesiell anledning? Uansett hva motivasjonen din er for å forbedre din sangstemme og teknikk, kan det være lurt å oppsøke en sangpedagog eller sanglærer.

Flere steder i landet er skolene under sterkt budsjettpress, og musikkprogrammer står ofte øverst på listen. Ifølge en ny studie, presterte studenter som tok musikkundervisning i videregående skole bedre i andre fag som engelsk, samfunnsfag og matematikk.

Vi er derfor i forkant med å hjelpe deg med å finne de beste private veilederne, slik at du kan utmerke deg i sangtimene dine. Vi tilbyr moderne private sangtimer på alle nivåer, fra nybegynner til profesjonell.

Enten du er en nybegynner, mellomnivå eller ekspert på sang, trenger du ikke bekymre deg, fordi vi bryr oss og ønsker å hjelpe! Du kan ta fatt på undervisningstimene dine fra stedet du føler deg mest bekvem. Enten hjemme, hos din privatlærer eller på nettet gjennom webkamera.

Fordeler med private sangtimer

  • Gjør karriere ut av sang

Hvor kan stemmetrening føre deg? Mange har gjort karriere ut av å synge. Sangverdenen byr på en rekke  karrieremuligheter. Ferdighetene du tilegner deg i sang, som kunnskap om musikkteori og sceneferdigheter gjør deg klar for en karriere innen musikk.

Du kan for eksempel bli profesjonell musiker, privat sanglærer, stemmetrener, skolemusikklærer, musikkforsker eller til og med låtskriver eller komponist.

  • Utvikle vokalstilen din

Alle har en unik stemme. Dette er grunnen til at det er utfordrende å produsere sanger som er identiske med original versjonene. De fleste sangere liker sin egen musikkproduksjon, og en privat sanglærer kan hjelpe deg med å utvikle en særegen vokalstil.

  • Forbedre din offentlige taleferdigheter

Har du noen gang funnet deg selv i en situasjon du er nødt til å snakke foran en forsamling? Kjenner du en overveldende følelse når stemmen din begynner å skjelve, og du vil at bakken skal åpne og svelge deg levende?

Å holde en tale foran et publikum er en ubehagelig opplevelse for mange mennesker. Mangel på selvtillit er noe som våre private sanglærere kan hjelpe deg med. Du vil lære å bruke forskjellige pusteøvelser for å roe ned kroppslige reaksjoner, og hvordan stemmen din fungerer i tre vokalregistre: bryststemme, passaggio og hodestemme.

Ved hjelp av skreddersydd veiledning kan en lærer hjelpe deg med å mestre scene-frykt og samtidig gjøre deg mer bevisst på kroppspråk og stemme under fremføringer.

Grunner til at våre privattimer er annerledes

Siden hver elevs stemme er unik, er også alles læringstilnærming. Våre instruktører jobber med én ferdighet om gangen for å sikre at alle de kritiske elementene blir tatt hånd om. Vi tilbyr variasjon i vår undervisning gjennom praktisk anvendelse av blant annet sangøvelser, visuelle hjelpemidler, kinestetisk fantasi, lytting og mange andre alternativer for å hjelpe deg å utvikle kunnskapen din.

Våre undervisningstimer er skreddersydd for hver enkelt person, og kombinerer teknikk og intuisjon for å utvikle vokalteknikk, musikalitet, uttrykksfull tone og selvtillit. Gjennom å studere hos oss, vil du bygge deg en verktøykasse som fokuserer på kreativitet og fysiologisk kunnskap for å fremme autentisitet, vokalstil og musikalsk uttrykk. Det er en nødvendighet for å styrke og gi deg bedre kontroll på stemmen din, samt skape vakre klanger og nye vokaluttrykk.

Privatundervisning for sang finnes på alle mulige nivåer og kan tilpasses ditt nivå og utgangspunkt. Timene kan deretter fokusere i dybden på de områdene hvor du har behov for ekstra hjelp og veiledning. På denne måte kan du oppleve raskere progresjon. 

Hvorfor velge oss for privattimer?

Våre privattimer er rett og slett de beste. Våre privatlærere tilbyr privattimer med stor profesjonalitet hvor som helst i Norge. Våre privatundervisere har en gjennomsnittlig vurdering på 5.0 og over 1136 anmeldelser.

Dessuten, i motsetning til andre institusjoner, tilbyr vi de beste prisene på markedet og 89 % av våre veiledere tilbyr første time gratis. Timene er også rimelige og en gjennomsnittlig undervisningstime koster 335 kr/time. Ikke minst, tilbyr vi en gratis prøvetime før undervisningen starter.

Her vurderer man sangevnen din utifra en eller to valgfrie sanger du tar med, etterfulgt av en diskusjon om dine styrker, områder du har lyst til å jobbe videre med, ønsker og ambisjoner. Du vil også lære mer om våre instruktørers bakgrunn og undervisningsmetoder som er basert på "kunnskap er makt".

Vi tilbyr et trygt miljø som støtter nysgjerrighet og eksperimentering. Det viktig for oss å balansere disiplin og lekenhet for å skape de perfekte forholdene for personlig og kreativ vekst. Vi avdekker ganske enkelt ferdighetene og kunnskapen på alle områder innen musikk- og lydproduksjon.

Superprofs lærere er like raske som lynet og svarer vanligvis på en henvendelse innen fire timer. Du kan ta kontakt med læreren for å diskutere spesifikke behov, for eksempel pris, kvalifikasjoner, anmeldelser, lokasjon eller webundervisning.

Du kan deretter planlegge undervisningstimene dine og betale dem rett gjennom innboksen din. Nyt undervisningstimene dine, og med elevpasset har du ubegrenset tilgang til alle undervisere, øvelser og kurspakker.

Ved din side! Superprofs veiledere er alltid med deg gjennom tykt og tynt. Ikke nøl med å ta kontakt med veilederen din for å diskutere bekymringene dine. Det er imidlertid lurt å forsikre deg om at du finner en lærer som kan kartlegge de viktigste problemområdene i læringen din for å fremme din foretrukne musikkstil.

Avhengig av hvor du bor, kan du finne en veileder som er spesialisert som sanglærer i en spesiell metode som du foretrekker. Våre privattimer er i tråd med sanginstruktørene som er profesjonelle, enten i klassisk musikk- og musikkteatersjangeren eller en annen musikkdisiplin.

Privatunderviserne lar deg oppleve fremgang i ditt eget tempo, og tilpasser seg dine kunstneriske ambisjoner og ditt nivå i løpet av undervisningstimene dine.

Hva vil du lære?