Utmerket
Anmeldelser

Intensivkurs i Bergen

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 109 evalueringer.

259 kr/time

Gode priser: 95% av privatlærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 259kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre undervisere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser din undervisning på nett

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye privatlærere

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, privatlærere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for undervisning på nett i Bergen?

Gjennomsnittskostnaden på undervisning på nett i Bergen er 259kr.

 

Prisen for onlinekurs vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene på våre veiledere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i Bergen?

I Bergen og omegn, er 700 privatundervisere tilgjengelig for å gi kurs.

 

Velg din lærer i Bergen fra et utvalg på 700 tilgjengelige lærere.

💻 Hvor kan jeg ta privatundervisning online?

På Superprof kan du lære ulike fag online med en privat veileder. Enten du trenger intensivkurs, sliter med begreper eller bare ønsker å jobbe med dine ferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir undervisning via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden privatlæreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatlærere i Bergen?

Fra et utvalg av 109 omtaler, ga studentene deres privatundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-post i løpet av hverdagene).

 

👴🏼 Hvorfor ikke starte med privatundervisning i Bergen?

En privatlærer kan hjelpe med de mest utfordrende fagene på videregående. Flere barn vil slite med et eller flere fag i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp privatundervisning blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin for de mest utfordrende fagene. Noen ender også opp med å forbedre sine karakter betraktelig etter en periode med privatlærer.

 

Ta onlinekurs for å lære om ulike konsepter med en godkjentprivatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsepter og terminologi på.

 

Enten du vil ta private leksjoner fra hjemmet ditt eller et annet sted, velg din veileder og book dine leksjoner.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med veilederen din for å organisere privatundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 700 lærere i Bergen.

Vil du finne en privatlærer i Bergen?

Velg blant mange dyktige lærere i Bergen!

Se flere lærere Kom i gang

Utvikle dine talenter ved hjelp av en privatlærer Bergen

Det finnes nesten uendelig med ting du kan lære deg. Alt fra å spille et instrument til å bli dyktig i spansk. Det finnes mange mennesker som brenner for musikk og kan spille opptil flere instrumenter. Flere av disse ønsker også å lære bort sin kunnskap til andre, og ofte har de et ekstra stort engasjement for faget sitt.

En privatlærer er alt fra en norsklærer som er ansatt på en videregående skole, til en franskmann som har flyttet til Norge og ønsker å lære deg sitt morsmål. Det kan også være en kokk som brenner for matlaging og jobber med det daglig, eller en ernæringsfysiolog som vil lære bort kunnskapen sin om kosthold og ernæring. Felles for disse, er at de alle har mye kunnskap om fagfeltet sitt, i tillegg til at de ønsker å formidle og lære bort faget sitt til andre elever.

Hva kan du lære?

Som nevnt er det nesten ubegrenset med ting du kan lære deg. Det eneste du trenger er å finne en lærer som underviser i faget. Alt fra et akademisk fag til en ny hobby, er fagområder som privatlærere underviser i.

Har du lyst til å bli en idrettsutøver eller prestere bedre på trening, kan du finne deg en som underviser i nettopp dette. Språkkunnskaper er et stort domene, hvor du enten kan bli enda flinkere i ditt eget morsmål eller lære deg et nytt språk. Hvis du ønsker å jobbe med å skrive og utarbeide tekster, vil du trenge gode kunnskaper om norsk. Da kan en norsklærer hjelpe deg med å bli dyktig. Er det derimot spansk du har lyst til å lære deg, kan en spansklærer eller en lærer med spansk som morsmål lære deg akkurat det du trenger.

Du kan også finne en lærer som kan hjelpe deg i forbindelse med en eksamen eller et vanskelig fag du har på skolen. Det er viktig med gode karakterer og en god forståelse av faget, slik at du sørger for å ha alle muligheter til senere i livet. På Superprof sine nettsteder vil du finne mange dyktige faglærer som vet akkurat hvordan du bør gå fram for å bli god i faget og hva som kreves for å gjøre det bra på eksamen.

Hvorfor bør du gå for en privatlærer?

Det finnes flere grunner til hvorfor en privatlærer er en smart måte å lære på. Først og fremst kjennetegnes denne måten å lære på som effektiv og fleksibel. Siden du som elev står i sentrum og dine mål legger grunnlaget for undervisningsopplegget, vil du være sikker på at metodene og fagstoffet dere går gjennom er ment for at du skal nå målene dine.

Behovene og preferansene dine er også viktig for en privatlærer å legge til grunn for undervisninga. I vanlig klasseromsundervisning, er det ikke mulig å legge alle elevenes behov og preferanser til grunn for opplegget. Du står dermed i en unik posisjon for å lære på en rask, effektiv og givende måte, hvis du skaffer deg din egen privatlærer.

Privatlærere har undervisning både fysisk og digitalt, noe som gjør det fleksibelt for deg. Hvis du har lyst til å lære matte av en fagperson i din egen stue, kan du dermed selv bestemme hvorvidt du vil ha læreren hjem til deg eller lære over et webkamera.

Superprof sine privatlærere

Superprof er et nettsted som består av mange privatlærere over hele Norge, til og med flere steder i verden. De underviser i mange forskjellige fag og ønsker å skreddersy sin undervisning etter dine ønsker. Du kan for eksempel finne deg en privatlærer i Bergen, som kan undervise i alt fra matte eller naturfag til norsk eller engelsk.

For at du skal få mest mulig ut av undervisninga, bør du finne ut av hvilke mål du har med å lære deg nettop det faget du ønsker å lære deg. Er det for å kunne søke nye jobber, for å ha gode karakterer slik at du kommer inn på drømmestudiet, eller vil du ha en ny hobby å holde på med? Uansett hva målet ditt er, vil læreren ta utgangspunkt i det og sørge for at du finner læringa både givende og meningsfull.

Lykke til!

Hva vil du lære?