Utmerket
Anmeldelser

Intensivkurs i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 362 evalueringer.

294 kr/time

Gode priser: 95% av privatlærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 294kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre undervisere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser din undervisning på nett

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye privatlærere

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, privatlærere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for privatundervisning i Oslo?

Gjennomsnittskostnaden på onlinekurs i Oslo er 294kr.

 

Kostnaden for undervisning på nett vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første time av onlinekurs gratis.

Sjekk ut prisene på våre undervisere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i Oslo?

I Oslo og omegn, er 2190 privatundervisere tilgjengelig for å gi intensivkurs.

 

Du kan undersøke deres annonsen og kontakte privatlæreren som passer til dine behov.

💻 Hvor kan jeg ta intensivkurs online?

På Superprof kan du lære ulike fag online med en privat veileder. Enten du trenger intensivkurs, sliter med begreper eller bare ønsker å jobbe med dine ferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr undervisning via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden privatlæreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i Oslo?

 

Studentene evaluerte sine lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 362 omtaler.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

 

👴🏼 Hvorfor ikke starte med et onlinekurs i Oslo?

En privatlærer kan hjelpe med de vanskeligste fagene på skolen. Flere studenter vil slite med et eller flere fag i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp undervisning på nett blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin for de mest utfordrende fagene. Noen ender også opp med å forbedre sine karakter betraktelig etter en periode med privatlærer.

 

Ta onlinekurs for å lære om ulike konsepter med en kvalifisertprivatunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsepter og terminologi på.

 

Enten du vil ta private leksjoner hjemmefra eller et annet sted, velg din privatunderviser og reserver dine kurs.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan kommunisere med veilederen din for å planlegge onlinekurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 2190 private veiledere i Oslo.

Vil du finne en privatlærer i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Utvikle dine talenter ved hjelp av privatundervisning

Det finnes ingen grenser for hvilket fag du kan lære eller hvor god du kan bli i det hvis du har en privatlærer ved din side. Lærevillige mennesker over hele verden lærer ved hjelp av denne metoden. Det er ment som en fleksibel og effektiv måte å lære på, sammenlignet med den tradisjonelle klasseromsundervisningen.

Med en privatlærer kan du lære deg hva som helst. Hvis du vil ha hjelp med et fag du sliter med på videregående eller ungdomsskolen, finnes det mange dyktige faglærere som kan hjelpe deg. Du kan også lære deg et helt nytt fag som pirrer nysgjerrigheten din.

De fleste mennesker finner det både givende og interessant å lære seg noe nytt, eller bli god i et fag de allerede kan litt om. En privatlærer vil sørge for å gi deg utfordringen du trenger for å lære, samtidig som du kjenner på mestringsfølelse som vil motivere deg til å arbeide videre med faget.

Superprof har privatlærere over hele Norge og flere steder i verden. Det betyr at du kan lære hvor og når du vil. Uansett om du befinner deg i Oslo eller i Paris, kan du lære deg det faget du vil.

Hvis ikke din favorittlærer befinner seg akkurat der du er, kan du velge å få undervisning digitalt. Med andre ord har aldri læring vært mer fleksibel, hvis du går for en dyktig privatlærer.

Privatlærere kan hjelpe deg med eksamensforberedelsene

På videregående har elever avgangseksamen som spiller en viktig rolle for framtiden til eleven. Dette legger grunnlaget for prosessen hvor eleven skal søke seg videre til høyere utdanning, enten på universiteter eller høyskoler i Norge eller ute i verden.

Det er derfor essensielt med en god karakter på eksamen, slik at en sørger for å ha alle muligheter når det kommer til høyere utdanning. Hvis du ønsker å studere for å bli ingeniør eller lege, trenger du realfagskompetanse. Samtidig er du avhengig av å ha et gode karakterer i de fleste andre fag, slik at du kan konkurrere med alle andre som ønsker seg inn på studiet.

Det finnes flere privatlærere i Oslo som underviser og holder kurs, og som kan hjelpe deg med nettopp dette.

Når du først har kommet inn på en høyskole eller et universitet, er det også eksamen avslutningsvis i hvert emne. Det kan godt hende du føler at fagstoffet har kommet til et nivå hvor du har falt av, eller du siter med å finne hva du bør fokusere på til eksamen. Dette er også noe en privatlærer kan hjelpe deg med.

Superprof sine privatlærere

Superprof er en database full av privatlærere over hele verden. Denne er dyktige fagpersoner som kan faget sitt ut og inn. Det kan være alt fra ingeniører og språkvitere, til musikere og håndverkere.

Hver av disse ønsker å lære deg faget sitt på en givende og effektiv måte. Enten om det er for å gjøre det bedre på studiet, gå en ny og annerledes karrierevei, eller skaffe deg en ny hobby, finnes det privatlærere som kan gi deg kurs i Oslo.

På denne måten kan du bli dyktig i faget akkurat der du befinner deg. Metoden er ganske enkel og går ut på at elevens læring står i sentrum. Dette betyr at læreren vil tilrettelegge undervisningen slik at du får størst mulig utbytte av den.

Det innebærer at den skal være fleksibel for deg, følge dine interesser, ta utgangspunkt i målene dine og sørge for å skje der du vil at den skal foregå. Etter at du har funnet deg en privatlærer du går overens med, vil derfor du og læreren bli enige om hvilke prinsipper som skal ligge til grunn for undervisningen.

Dette vil sørge for å gjøre læringa så effektiv og motiverende som mulig for deg. Det betyr at du ikke trenger å bruke unødvendig mye tid og penger på å følge en undervisning som ikke gir deg noe.

Lykke til med å finne en privatlærer som holder kurs i Oslo.

Hva vil du lære?