Utmerket
Anmeldelser

Lær Piano online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 51 anmeldelser.

348 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 348kr/time

6 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære piano har aldri vært
enklere

2. Organiser dine pianokurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Piano

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰 Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i pianokurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i pianokurs er 348Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen pianoundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Piano?

Med en erfaren lærer i Piano, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

En enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne. Du velger den læreren som passer deg best.

 

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Piano undervisning online ?

Flesteparten av våre Pianolærere tilbyr pianokurs online.

 

Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Pianokurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen pianokurs?

174 lærere i piano tilbyr hjelp i piano.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

 

Velg en lærer mellom 174 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Pianolærere mottatt?

Blandt 51 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

 

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i piano?

Velg blant mange lærere innen piano!

Se flere lærere Kom i gang

Lær å spille piano med pianolærer

Det er noen dyktige musikere som setter sikte på musikkskoler, karriere innen komposisjon eller tilgang til det nasjonale konservatoriet. Så er det nybegynnere som bare ønsker å ta private pianotimer eller begynne å spille piano for å gjøre framskritt i sitt eget tempo.

Det geniale med musikk er at alle spiller hvordan de vil. Du vet sikkert allerede at pianoet er et keyboard som betyr at du kanskje møter utfordringer som du kanskje ikke ville ha møtt på med enkle instrumenter. Musikken den produserer er noe av det vakreste, dets skjønnhet gjenspeiler seg ved sin kompleksitet.

Å lære å spille på piano kan være svært utfordrende, fordi har 88 tangenter som kan produsere utallige harmonier og akkorder ved hjelp av begge hender samtidig over en rekke tangenter, på grunn av dets kompleksitet. En av de beste måtene å utforske pianoet på er å lære med en erfaren privatpianolærer.

Lær å spille piano og musikkteori med en privatlærer

Er musikk din konstante ledsager? På offentlig transport, jobb, hjemme hver kveld når du vil slappe av, i helgen for å gi deg energi... Det er bare noen få øyeblikk som ikke kan forbedres ved hjelp av litt harmoni og melodi.

Men dessverre betyr det ikke nødvendigvis at du vet hvordan du skal lage musikk, eller hvordan du skal spille et musikkinstrument selv om du har omfattende kunnskap om musikk! Mens din sangstemme er noe avhengig av din naturlige evne, er det å spille et musikkinstrument svært annerledes (ikke bare for pianoet) da du må lære å bruke instrumentet også!

Først og fremst er det viktig å finne en god pianolærer, og hvorfor ikke en som er glad for å komme til deg og lære deg piano i ditt eget hjem? Så snart du har funnet en, begynner utfordringen, nemlig å lære å lese musikk og spille hele stykker!

Innen to-tre år vil de fleste flittige elever kunne lære å spille jazz eller klassisk piano med begge hendene samtidig, og kanskje til og med delta på en opptaksprøve for utdanning innen musikk ved et universitet, bli med i et orkester og fremføre eller prøve seg på keyboardet, flygel eller cembalo.

Alt i alt betyr dette at en vil ha en sunn forståelse av musikkteori, vil være kompetent i pianoakkorder, være i stand til å lese partitur i uansett hvilken nøkkel, spille synth (piano keyboard), ha en god følelse av rytme, synge mens en spiller moderne musikk.

En vil også bli litt bedre i improvisasjon, og burde kunne finne hver eneste nøkkel instinktivt - uten å se på hendene sine... Alle disse mulighetene er nok til å skjerpe appetitten, men krever også flid og regelmessige øvelser, helst under instruks fra en pianolærer.

Løsning: lære piano med privatundervisning

Deltakelse i pianotimer på en musikkskole kan være en veldig stimulerende måte å lære på. Du er omgitt av likesinnede musikere som spiller på samme nivå som deg. Men selv om dette er stimulerende, er ikke dette nødvendigvis den mest effektive måten å lære musikk på.

Den mest effektive måten å lære piano på er å ha private pianotimer, og det er mange fordeler. For det første, istedenfor å ha et nervøst sammenbrudd hver gang du ser en ny nybegynner ta opp en teknikk raskere enn deg, vil du lære i ditt eget tempo.

Du vil også få friheten til å oppdage musikkens historie under ledelse av læreren din istedenfor å holde deg til et strengt oppbygd pensum. Oppdag musikere som: Chopin, Beethoven, Bach (Prélude), Liszt, Schubert, Alfred Cortot, Schumann, konsert av Mozart (Tyrskisk Marsj), eller for eksempel en sonate av Debussy (Clair de lune), Fur Elise, et verk av Pleyel eller Haydn...

Det finnes massevis av pianostykker og en nybegynnerpianist som deg selv, må oppleve disse overgangsritualene i sitt eget tempo for å utvikle seg som musiker.

Pianotimer: et spekter av diversitet

Det sies at pianoet ble oppfunnet på 1700-tallet. I løpet av rundt 300 år har den sett en rekke evolusjoner og enda flere virtuoser og musikalske genier, men også mange musikkstiler. I begynnelsen av opplæringen vil du oppleve flere faser av læring og vil oppdage disse stilene.

Uansett hvilken musikalsk bakgrunn professoren har, bør han eller hun lære deg en rekke forskjellige musikkstiler under dine private musikktimer. Dette vil ikke bare forbedre din personlige kultur og kunnskap, men vil også hjelpe deg til å utvide dine interesser.

Vi anbefaler å prøve følgende stiler og piano typer: Klassisk piano, klassisk musikk, kammermusikk, elektrisk piano, flygel, keyboard, improvisasjon, jazz, rock, funk, akustisk piano, populærmusikk, blues, rytme og blues, sigøynerjazz...

Ved å utsette deg for en rekke stiler vil en god musikklærer ikke bare opprettholde interessen for å lære og perfeksjonere pianostykker når du har lært å lese noter, men vil hjelpe deg til å finne stykker og stiler som virkelig appellerer til deg.

Spill piano og få kunnskap

Du vil bli forstå at det å lære piano og musikkteori er en stor oppnåelse. Å mestre et slikt instrument som piano, betyr å forstå hundrevis av århundrer med musikkhistorie, spille egne skrevne stykker og forstå alt fra b-fortegn og noter med kryss-fortegn til fjerdedelsnoter, åttendedelsnote, sekstendelsnote, halvnoter...

Du kan selvfølgelig lære alt dette gjennom gratis pianotimer på nettet, og du vil til og med finne gratis partitur på nettet. Men ærlig talt vil den beste og raskeste fremgangen i din læring komme gjennom pianotimer med en privatlærer i piano. Men husk at det å ansette en erfaren musikklærer - en som har fått opplæring på et konservatorium - kan ha nytte av en introduksjon til musikk som går mye lenger enn pianoet.

Med en slik lærer kan du også oppdage andre instrumenter gjennom andre timer: Gitar (klassisk, elektrisk, rock, folk), dans, fløyte, blokkfløyte, fiolin, cello, fiol, synge, perkusjon, trommer, saksofon, klarinett og til og med musikkterapi, musikologi og musikalske kvalifikasjoner og opplæring som gjør det mulig for deg å gi musikktimer selv.

Ansikt til ansikt pianotimer

For å lære å spille piano riktig må du snakke med etablerte og erfarne musikklærere. Vi anbefaler å unngå dem som bare kan lære deg teorien og de som bare kan spille piano av øre - uten å lese noter. Vi vil også råde dere til å utforske lærere som dere kan finne på Superprof.

Gjennom nettstedet vårt kan du finne en lærer som er nærmest deg eller søke i Norge og lengre enn den enorme samlingen av pianister som kan utgjøre vårt personlige orkester! Med pianoundervisning på gjennomsnittlig rundt 300 kroner i timen.

Prøv å unngå å bruke pianoundervisning på nettsteder som reklamerer en gratis opplæring med med store bokstaver og fet skrift som "gratis piano", "pianoundervisning på nettet", "spill på piano på nettet", "innføring i piano på bare noen få dager", osv. - særlig i det lange løp.

Pianoet er en disiplin som krever samvittighetsfulle og gradvise fremskritt, og dette oppnås best i selskapet med en dyktig pianolærer.

Ta hjemmeundervisning med en pianolærer

Enten du ønsker å begynne å lære piano for første gang eller du allerede har noen års øvelse bak deg og du ønsker å gjøre fremgang enda raskere, enten innen klassisk, jazz eller moderne musikk, på Superprof har du ved din disposisjon et utvalg av pianolærere til privatundervisning som er tilpasset din stil og hastighet.

Hver pianolærer er lidenskapelig opptatt av selve instrumentet. Hvis du drømmer om å bli en stor pianist en dag, vil pianolæreren din vite hvordan du kan nå denne drømmen. Denne pianolæreren vil være til din tjeneste og vil lede deg gjennom enhver vanskelighet du møter når du tolker et musikkstykke, enten du finner deg selv inspirert av Bach, Chopin eller Beethoven.

Alle våre pianolærere er svært dyktige, tålmodige og erfarne med hensyn til å instruere, de kan tilpasse seg ethvert nivå av eleven, enten de er nybegynnere, på mellomstadiet eller erfarne, voksne eller barn.

Hvis du ønsker å legge til noe nytt eller andre ting på repertoaret ditt, kan du til og med prøve ut synthesizer- eller cembalotimer Noen pianolærere har ferdigheter til å lære deg musikkteori - herunder hvordan du kan lese noter. La deg bli fristet av våre privatlærere og frigjøre Rakhmaninov innerst i hjertet ditt!

Hva vil du lære?