Utmerket
Anmeldelser

Intensivkurs i Kristiansand

Se flere lærere

4.9 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og mer enn 27 evalueringer.

251 kr/time

Gode priser: 95% av privatlærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 251kr/timen

3 t

Raske som lyn! Våre undervisere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser din undervisning på nett

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye privatlærere

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, privatlærere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for et intensivkurs i Kristiansand og i nærheten?

I Kristiansand, er gjennomsnittskostnaden for onlinekurs 251kr.

 

Privatlærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første time av onlinekurs gratis.

Sjekk ut prisene på våre lærere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Kristiansand for å gi undervisning på nett?

207 privatlærere er tilgjengelige for å gi onlinekurs i Kristiansand og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

💻 Hvordan kan jeg ta undervisning online?

På Superprof kan du lære ulike fag online med en privat veileder. Enten du trenger intensivkurs, sliter med begreper eller bare ønsker å forbedre dine ferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr undervisning via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineprivatlærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i Kristiansand?

Fra et utvalg av 27 anbefalinger, ga elevene deres privatundervisere et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

 

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av undervisning på nett i Kristiansand?

En privatlærer kan hjelpe med de vanskeligste fagene på skolen. Flere elever vil slite med et eller flere fag i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp privatlærere blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin for de vanskeligste fagene. Noen ender også opp med å forbedre sine karakter betraktelig etter en periode med privatlærer.

 

Alle kurs med en erfaren underviser tilbyr deg muligheten til å lære de vanskeligste fagene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta private leksjoner fra hjemmet ditt eller et annet sted, velg din lærer og book dine onlinekurs.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med læreren din for å organisere intensivkurs, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 207 lærere i Kristiansand.

Vil du finne en privatlærer i Kristiansand?

Velg blant mange dyktige lærere i Kristiansand!

Se flere lærere Kom i gang

Utvikle dine talenter ved hjelp av privatundervisning

Privatlærere har blitt mer og mer populært i Norge og rundt om i verden. Tidligere var det assosiert med noe kun et lite knippe hadde mulighet til å investere i. I dag er det derimot så mange muligheter når det kommer til privatlærere, at de fleste kan finne et alternativ som passer for seg.

Enten om det er pris, utdanning eller kompetanse som spiller en rolle for deg, vil det finnes en privatlærer som kan gi deg det du trenger. Har du lyst til å bli enda bedre i favorittfaget ditt på skolen, utvikle dine ferdigheter innen skriving, eller lære deg et nytt håndverk? Da kan lærerne du finner hos Superprof hjelpe deg med akkurat det.

Hvis du går på videregående eller ungdomsskolen og elsker matematikk men trenger nye utfordringer, kan en privatlærer sørge for å gi deg nettopp dette. Samtidig kan en privatlærer gi deg hjelpen du trenger, hvis du står fast i faget eller trenger hjelp i forkant av en eksamen.

Hvem er våre privatlærere?

Våre privatlærere er alt fra matematikere eller kjemistudenter, til franskmenn eller dansere. Du kan med andre ord lære nesten hva du vil og med hvem du vil. Det finnes studenter over hele landet som brenner for studiet sitt og ønsker å lære bort kunnskapen sin ved siden av studiet.

I databasen finner du også flere fagpersoner som jobber i læreryrket til vanlig, samtidig som de er privatlærere ved siden av. Uansett hvilken erfaring og bakgrunn læreren har, kan du være sikker på at kunnskapen vil gjøre deg klokere og sørge for at interessen din for faget vokser.

Privatlærerne våre er innstilt på å gjøre læringa så effektiv som mulig, samtidig som du har det gøy og finner undervisninga meningsfull. Det er derfor viktig at du har klart for deg hva målene dine med å lære det aktuelle faget er, og hvilke behov du har underveis i prosessen. Dette vil sørge for å gi læreren et godt grunnlag for å planlegge og utforme undervisningstimene.

Lær et nytt fag!

Det har sjeldent vært enklere å lære seg et nytt fag. Enten om du ønsker å bli flytende i fransk, spansk eller portugisisk, vil du finne en stor mengde språklærere i vår database. Mange av disse befinner seg i Norge og kan ha det aktuelle språket som morsmål.

Hvis du derimot ønsker å lære fra en som befinner seg i Spania eller Frankrike, kan du søke på lærere på tvers av ulike land. Med andre ord kan du kombinere læring med et utenlandsopphold. Den beste måten å lære et nytt språk på, er jo nettopp ved å være omringet av språkets kultur, muntlighet og skriftlige uttrykk.

Hvis du vil lære i din egen stue, kan du derimot velge å få undervisninga digitalt. De fleste av våre lærere, uavhengig av fag, tilbyr nemlig denne undervisningsformen.

Superprof sine privatlærere

På nettsiden vår vil du kunne bla gjennom mange privatlærere. Du kan sortere på faget du vil være og området du vil ha undervisninga i. Hvis du befinner deg i Kristiansand, kan du utforske alle privatlærerne som befinner seg i og rundt Kristiansand. Ved å velge faget du ønsker å lære, vil du få opp alle lærerne som underviser i det aktuelle faget.

På profilen til lærerne vil du kunne bli enda bedre kjent med dem. Her kan du lese om hvilken utdanning lærerne har, hvilke jobber som er relevante, og tidligere elever sine opplevelser med privatlæreren. Etter å ha funnet en profil som passer med dine preferanser, kan du enkelt komme i kontakt med læreren.

Privatlæreren vil sørge for å skreddersy undervisninga etter dine behov. Dine faglige interesser, foretrukne læringsmetoder og timeplan, vil spille viktige roller når læreren skal planlegge undervisninga. Dere vil hele tiden være i dialog, slik at du som elev blir ivaretatt,

Noe av det viktigste er progresjonen din. Læreren vil derfor følge med på læringa di, slik at du kan være sikker på å nå målene dine. Hvis det ikke går som planlagt eller du ikke er helt fornøyd, vil læreren sørge for å tilpasse undervisninga.

Lykke til med å finne en privatlærer som kan møte dine behov.

Hva vil du lære?