Utmerket
Anmeldelser

Lær Fransk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 61 anmeldelser.

268 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 268kr/time

6 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære fransk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine franskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Fransk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i franskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i franskkurs er 268Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen franskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Fransk?

Med en erfaren lærer i Fransk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Fransk undervisning online ?

Flesteparten av våre Fransklærere tilbyr franskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Franskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen franskkurs?

214 lærere i fransk tilbyr hjelp i fransk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 214 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Fransklærere mottatt?

Blandt 61 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i fransk?

Velg blant mange lærere innen fransk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en fransklærer som kan hjelpe med fransken

Engelsk er det språket i verden som flest lærer, men fransk er ikke så langt bak. Rundt 274 millioner mennesker snakker fransk, og det er det tredje største språket i verden når det gjelder internasjonalt samarbeid.

Med andre ord er det mange land som trenger franskkunnskaper i jobbsammenheng. Å lære mer om fransk og fransk kultur er nyttig hvis du vil jobbe i utlandet, men også med internasjonalt samarbeid i Norge. Så hvilken måte er den beste å lære seg fransk på? Du kan lære fransk raskt og effektivt gjennom privatundervisning!

Hvorfor lære seg fransk?

Å lære fransk er ganske enkelt for norske elever, siden vi har hatt engelsk på skolen fra første stund. Over halvparten av ordforrådet er fra latinsk opprinnelse og engelsk har en rekke låneord til både norsk og fransk.

Når det er sagt, er uttalen til ord ganske annerledes. Med dette i bakhodet er det ganske lett å forstå hvorfor folk velger å ta privattimer for å lære seg språket. Det er tusenvis av fransklærere på nettstedet vårt, som kan hjelpe deg med å mestre fransk.

Takket være lærerne våre, kan du oppnå målet ditt om å snakke fransk, bestå en eksamen, ta en grad i franskfaget eller jobbe som tolk.

Hvorfor er ikke engelsk og norsk nok?

Hvorfor bør du lære deg fransk med hjelp av en privatlærer? Dette er et viktig spørsmål. For det første er det å lære seg flere språk veldig fordelaktig, både karrieremessig og kognitivt.

I arbeidslivet kan du være nødt til å lese og forstå en fransk tekst eller kommunisere med andre aktører på fransk. Dette blir stadig mer vanlig i den globaliserte verden vi lever i. Med franskundervisning kan du lære deg alt som er nødvendig for å snakke flytende fransk.

Å øve på fransk ukentlig ved hjelp av en privatlærer vil sørge for at du lærer det du trenger, samtidig som hjernen til vil bli mer mottakelig for enda flere språk. Hvis du kan flere språk, vil CVen din kunne se bra ut for mange fremtidige arbeidsgivere.

Forbered deg til eksamener med franskundervisning

Enten du går på grunnskolen, videregående, en høyskole eller et universitet vil franskundervisning hjelpe deg å forstå faget. Du kan få hjelp av en privatlærer i tillegg til undervisning på skolen eller alene.

Dette er det perfekte hjelpemiddelet for deg uansett hva du trenger franskkunnskaper til. Enten om det er å gjøre det bra på eksamen eller fremme karrieren din.

Privatundervisning hjemme hos deg selv

Franskundervisning hjemme med en privatlærer er den beste måten å jobbe med de forskjellige aspektene med fransk. Det er også nyttig hvis du har spørsmål om kultur i fransktalende land, ønsker å forbedre uttalen eller har problemer med å forstå grammatikken.

Lær fransk for å reise og jobbe utenlands

Fransk snakkes i flere land enn bare Frankrike og er et viktig språk i mange land når det gjelder internasjonalt samarbeid.

Det snakkes selvfølgelig i Frankrike, i tillegg til Amerika, Afrika og Asia. Sveits, Canada, Belgia, Luxembourg, Gabon, Kamerun, Madagaskar, Libanon, Seychellene, Monaco, Komorene, Vietnam, Laos, Kambodsja, Tunisia bruker også fransk. Hvorfor ikke vurdere å ta utveksling i et fransktalende land?

Med intensive kurs, i skoleferier eller gjennom et språkopphold, er det mange muligheter for å deg å kunne snakke fransk og forbedre nivået ditt. Du kan også forbedre aksenten din. Hvis du er interessert, ta kontakt med en fransklærer som har fransk som morsmål. Med disse tilnærmingene kan du finne drømmejobben din i et fransktalende land.

Finn deg en fransklærer i Norge

Det er tusenvis av fransklærere som venter på deg på Superprof-plattformen. Dette er fransktalende lærere som har som mål å hjelpe elevene sine. Du kan lære faget på alle nivåer og læreren vil tilpasse undervisninga etter behovene dine.

Det vil være et smart og trygt valg å gå for en privatlærer. Disse timene koster heller ikke skjorta, og du vil få all hjelpen du trenger. Gjennom denne undervisninga, vil du bli kjent med en rekke aspekt ved franskfaget, alt fra kultur og historie, til ordforråd og grammatikk. Etter hvert vil du være en mester i fransk og kunne kommunisere med andre franskmenn på deres morsmål.

Ta deg god tid når du velger fransklærer

Med tusenvis av fransklærere tilgjengelig, må du sørge for å velge den rette. Skal du få hjelp av en lærer med mastergrad eller holder det med en student? Kanskje du trenger en velutdannet lærer som har spesialisert seg i fransk?

Det er viktig at du velger læreren som har de kvalifikasjonene som du ser etter, slik at du får det utbytte du ser for deg. I tillegg er det essensielt at dere trives sammen, siden dere vil tilbringe mye tid i hverandres selskap.

Hvordan kan du finne den perfekte privatlæreren?

Privatundervisning på fransk er en av de beste måtene for deg å bli god i fransk på. Samtaler med en privatlærer i fransk vil forbedre språkkunnskapene dine og sørge for at du beveger deg oppover nivåstigen.

Du vil etter hvert oppleve at du blir bedre til å lese, skrive, forstå og snakke fransk. Det eneste du trenger å gjøre er å gi jernet og dedikere mye tid til å lære. Etter hvert vil du kunne studere i et fransktalende land, jobbe i utlandet eller jobbe med fransk her i Norge.

Hva vil du lære?