Utmerket
Anmeldelser

Lær Økonomi online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 21 anmeldelser.

332 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 332kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære økonomi har aldri vært
enklere

2. Organiser dine økonomikurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Økonomi

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

Våre tidligere elever
anmelder deres Økonomilærere

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i økonomikurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i økonomikurs er 332Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

 • Lærerens erfaring innen økonomiundervisning
 • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
 • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Økonomi?

Med en erfaren lærer i Økonomi, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Økonomi undervisning online ?

Flesteparten av våre Økonomilærere tilbyr økonomikurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Økonomikurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen økonomikurs?

59 lærere i økonomi tilbyr hjelp i økonomi.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 59 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Økonomilærere mottatt?

Blandt 21 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i økonomi?

Velg blant mange lærere innen økonomi!

Se flere lærere Kom i gang

Kurs i økonomi

Superprof tilbyr privattimer i økonomi. Du kan ta timene dine enten hjemme hos deg selv, hos privatlæreren din eller på nett via web-kamera. Nå for tiden både kan man få til så og si alt mulig over nett. Du kan søke på vår hjemmeside for å finne hvilken privatlærer fungerer best for deg. Du vil få tilgang til erfaringer og erfaringer som andre elever har lagt igjen for å hjelpe deg med å finne den rette læreren for deg. Superprof gjør det lettere å finne en lærer på VGS- og universitetsnivå uten å ofre lommeboka. Hvis du ser etter "den beste økonomilæreren for VG2 nær meg" – så har vi akkurat det du leter etter.

Vi har lærere med mange ulike spesialiseringer; alt fra mikro- til makroøkonomi, regnskap, samfunnsøkonomi og statistikk (som kommer godt med for analyse av ulike verdier)

Hvorfor velge privatlærer fra Superprof

 • Våre privatlærere har en gjennomsnittlig vurdering 
 • 98% av våre privatlærere tilbyr første time gratis.
 • Våre privatlærere svarer som regel på under 2 timer. Vi er lynraske.
 • Prisvennlig – våre lærere har gjennomsnittspris på 350 kr per time, med første gratis.
 • Du kan ta timene dine hvor som helst; hjemme hos deg selv, hos privatlæreren din, eller på nett via web-kamera.
 • Våre læringsmetoder er elev-sentrerte. Alt er skreddersydd for å møte de umiddelbare behovene til eleven.
 • Privattimer (en-til-en timer) med våre profesjonelle og erfarne privatlærere. Her kan du unngå forstyrrelser og det kan være en hyggelig opplevelse.
 • Vi gir opplæring på alle nivåer, det vil si at enten du er en sofapotet eller en ekspert eller fullstendig nybegynner så trenger du ikke å uroe deg.
 • Du betaler etterhvert som du lærer, og i motsetning til andre steder så trenger du ikke å betale for hele kurset før du starter.
 • 24/7 tilgjengelighet.

Fordeler ved å ta våre privattimer i Økonomi

Økonomi er studiet om hvordan grupper, nasjoner og individer styrer og bruker sine ressurser. Elever som bestemmer seg for å delta på våre økonomitimer vil ikke kun få ferdighetene til å forstå komplekse markeder, men vil også kunne utvikle bedre problemløsning og analytiske evner, i tillegg til å få en teft for business som er nødvendig for å nå suksess i den profesjonelle verden. Økonomi er utrolig viktig i alle industrier og ikke bare innenfor finans. Ved hjelp av økonomistudier kan det være enklere å for eksempel finne en administrativ stilling i det offentlige.

Økonomi kan også hjelpe deg ved å gi deg bedre begrep om hvordan styre dine budsjetter for egen privatøkonomi. Så hva venter du på? Les videre for flere argumenter for å dykke videre inn i økonomiens verden.

Her er noen av fordelene ved å studere økonomi:

 • Du vil utvikle vokabularet ditt

Uansett om det er alternativkostnad (opportunity cost), knapphet, tilbud og etterspørsel, så vil et kurs i økonomi hos oss gi deg en forståelse i fundamentale begrep som du trenger for å forstå hvordan markedet fungerer. Selv dersom du ikke bruker disse begrepene ofte, så vil det å gjennomføre våre timer gi deg en bedre forståelse av marked-dynamikkene som en helhet, samt hvordan de gjelder for din organisasjon.

 • Økonomi vil hjelpe deg med å forstå dine egne forbruksvaner

Våre timer om privatøkonomi vil opplære deg i hvordan din organisasjon og dets marked oppfører seg. Disse timene vil også gjør deg økt bevissthet om din egen forbruksvaner og -verdier.

 • Du vil lære hvordan man bruker økonomiske verktøy

Å lære økonomisk teori er en ting, men å utvikle verktøyene for å ta forretningsbeslutninger er noe helt annet. Derfor vil våre timer lære deg opp i det grunnleggende og i tillegg gir deg konkrete verktøy for analyser.

 • Å sette alt ut i praksis

Når du melder deg på våre timer og du begynner å samle de nødvendige ferdighetene, så kan du bruke dem til å utvikle en levedyktig business-strategi. Når du forstår disse begrepene så kan du bruke rammeverkene og teorier som SWOT analyse for å vurdere business situasjoner og ta ulike økonomiske beslutninger for din organisasjon. Du kan for eksempel lære de beste metodene for å maksimere inntektene dine.

 • Økonomi er mer enn etterspørsel kurver

Mange tror at økonomi og grafer er samme greie, at du må analysere kurver og stirre på ulike verdier dagen lang. Nei. Økonomi er mer enn kurver, modeller og forhold.

Blant annet har flere økonomistudier emner av etikk, historie og politikk integrert. Mesteparten av økonomisk teori er derimot basert på antagelser om at individer handler rasjonelt. Men, du er nødt til å være klar over at disse antagelsene kan ta feil. Våre timer vil væpne deg med en verktøykasse for å forutse menneskelig oppførsel i den ekte verdenen, uansett om folk handler rasjonelt eller irrasjonelt.

Alternativer for å studere økonomi

Hvis du vil studere økonomi, så er det mange forskjellige alternativer du kan velge mellom. Avhengig av dine profesjonelle og personlige mål, hvor du er i utdanningen din, og andre viktige faktorer, så kan du velge å ta et økonomifag på videregående, ta en bachelor, en årsenhet eller master på universitet eller høyskole, eller bare ta et nettkurs i økonomi. Enten du er fullstendig nybegynner i økonomi eller du allerede er en erfaren manager, med en grundig forståelse av hvordan markeder fungerer, forbrukeradferd og prisstrategi, så er våre Superprof privattimer passende for deg; velg din lærer basert på tilbakemeldinger læreren har fått fra andre, pris og kurssted. Alle våre privatlærere har gjennomgått verifisering, og de er erfarne og profesjonelle – de er klare for å hjelpe deg gjennom økonomi-timene dine!  

Hva vil du lære?