Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Tromsø

Se flere lærere

264 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 264kr

1 t

Flere av spansklærerne svarer innen 1time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for spanskkurs per time in Tromsø og i nærheten?

I Tromsø, er gjennomsnittsprisen for spanskundervisning 264kr.

Kostnaden for privatundervisning i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene til lærere våre i spansk i i din by.

👩‍🎓 Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spanskunderviser?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av annonser for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

 

 

For å finne din privatunderviser, les deres individuelle annonse for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en underviser, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

 

💻 Kan du ta spanskurs online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre spansk lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir spansk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en spansklærer online

🇪🇸 Hva gjør spanskunderviser ?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder sysselsetting, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spanskundervisere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spansk underviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferien
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Skriving og bøyning av verb
 • Gi strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i forretningssammenheng
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine spanskferdigheter

Du kan diskutere med læreren hva du ønsker å oppnå med dine private spansktimer.

 

 

Ta spanskkurs for å lære mer om spansk språk med en kvalifisert lærer.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å mestre det spanske språket mer effektivt.

🏅 Hvor mange spanskinstruktører er tilgjengelige for å gi spansktimer i Tromsø og områdene rundt?

 

I Tromsø og omegn er det 11 spansklærere tilgjengelig for gi timer

 

 

 

Du kan se på en veilederes individuelle profil og få mer informasjon om deres undervisningstilbud.

 

.

 

 

Velg spanskkurs i Tromsø fra vårt utvalg av mer enn 11 lærere tilgjengelig.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Tromsø

Se flere lærere Kom i gang

Privatundervisning og spanskkurs - flere lærere med spansk som morsmål

Spansk er det fjerde mest talte språket i verden. Med nesten 500 millioner morsmålstalere i Spania og Sør-Amerika, er dette et stadig mer populært språk blant studenter på skole og universitet. Enten du vil lære spansk i sammenheng med skole, universitet, jobb eller for moroskyld, er det flere lærere å velge blant i Tromsø. Om du fortsatt ikke er sikker på om spansk er noe for deg, vil vi her forklare hvorfor spansk språk er så viktig, utfordringene du vil møte som språkelev og hvordan du finner den rette læreren i Tromsø.

Hvorfor det er viktig å studere spansk

Akkurat som med andre språk, er det mange fordeler med å lære seg spansk. Først og fremst kan et nytt språk lære deg mye om ditt eget morsmål. Norsk studeres ikke på samme måte som spansk eller andre utenlandske språk. Norsk grammatikk er en lære det tas lett på for oss nordmenn, og er en lærdom som ikke nødvendigvis fester seg på minnet. Ved å studere et annet språk, vil du lære mye mer om norsk grammatikk samtidig som du også vil lære nye norske ord. Det er også mange kognitive fordeler med å lære seg et fremmedspråk. Studier viser at de som lærer språk, har bedre evner når det gjelder hukommelse og beslutningstaking. Utenlandske språk (og spesielt spansk) er en utmerket måte å møte mennesker over hele verden og kommunisere med dem på deres eget språk. Ved å beherske spansk, vil du få mye mer ut av reisene dine i spansktalende land, da du vil forstå lokalbefolkningen og kulturen deres bedre. Ved å lære spansk, vil du også få større selvtillit. Å lære et nytt språk handler om å hive deg ut i det, og ikke være redd for å dumme deg ut. Du vil sikkert være nervøs første gang du skal bruke de nye språkferdighetene dine, men du vil komme over dette så fort du får litt mer språkmessig kjøtt på beinet.

Spanske emner som læres på skole

Som et av verdens mest populære språk å lære, undervises det ofte spansk på ungdomsskole- og videregående nivå. Vi vil se på hva elever på ungdomsskolen lærer når de velger spansk som andrespråk. Spansk på ungdomsskolenivå omfatter ganske mye spansk grammatikk. I tillegg til ordklasser som substantiver, artikler, adjektiver, adverb og pronomen, er det veldig mye bøying av verb også. Ikke så rart, kanskje – spansk har jo veldig mye bøyninger og tider. Visste du at det er 14 ulike tider på spansk? Heldigvis slipper du å lære alle på ungdomsskolen, men de fleste av dem må du gjennom.

Utfordringer på spansk

Som med ethvert språk, så er det ikke alltid enkelt å studere spansk. Å bli flytende i et nytt språk skjer ikke over natten og du må regne med mange timer, opplæring og praktisering for å havne på et grunnleggende nivå i spansk. Jo mer erfaring du har med å bruke spansk, desto raskere fremgang vil du få. Det finnes kun én formel: øvelse gjør mester! Spansk på ungdomsskolenivå er et bra utgangspunkt, da du her lærer mye grunnleggende spansk. Vil du imidlertid lære å snakke spansk på høyere nivå og kunne kommunisere med andre enn læreren og medelevene dine, må du belage deg på å studere mer utenom skolen. En universitetsgrad i spansk er en utfordring og en forpliktelse, men du trenger ikke nødvendigvis å studere spansk på universitetsnivå for å lære å snakke språket. Regelmessig praksis er den beste måten å bli bedre på i et språk, og dette kan du oppnå med klasseundervisning på skole, privatlærer, som språkutvekslingsstudent eller i et spansktalende land, men det kan ta flere år å oppnå et godt nivå.

Privatlærer i spansk

Som nevnt, kan det ta flere år å lære et nytt språk på et godt muntlig og skriftlig nivå. Det er derfor ikke så rart at mange velger å engasjere en privatlærer i spansk. Om du bare studerer spansk et par timer i uken, så vil det ta lang tid og du vil ikke få nok erfaring med å praktisere språket. Selvfølgelig er det ikke alle som kan lære spansk flytende, da dette avhenger av innsats, språkøre m.m. Kanskje er heller ikke dette formålet ditt. Kanskje du bare vil lære litt språkferdigheter før en reise i et spansktalende land. I så tilfelle, kan det være god hjelp i en privatlærer. Den største fordelen med privattimer i spansk er at språktimene skreddersys etter ditt behov, nivå og målsetting. Om du trenger å øve på uttale, så vil språktimen fokuseres på akkurat dette. Om du vil øve på spansk for å bestå eksamen, vil nok timene være mer akademisk rettet i likhet med klassetimer. Poenget er at ingen elever er like, og private spansktimer tilpasses elevens rytme og med fokus på elevens sterke og svake punkter i språkopplæringen.

Finn en spansklærer i Tromsø

Det har aldri vært enklere å finne online privatlærere, og takket være en voksende spansktalende befolkning i Norge, vil det også være enklere å finne en spansklærer med spansk som morsmål. På Superprof finner du mange spansklærere, enten du trenger hjelp til spanskleksene eller vil lære språket for reiseformål. Mange av Superprofs spansklærere tilbyr første time gratis. Derfor bør du prøve ut litt før du tar det endelige valget av lærer. Du kommer til å bruke mye tid sammen med læreren, så det er viktig at dere er på bølgelengde. I tillegg må du sjekke lærerens erfaring og prisnivå. Om du ikke finner en lærer i Tromsø som faller i smak, eller de er utenfor din prisrekkevidde, kan du alltids velge online timer. Over webcam kan du lære spansk med morsmålstalere, uansett hvor du befinner deg – Oslo, Bergen eller Tromsø...

Hva vil du lære?