Hjemmeside
Gi undervisning
Oslo 
Oslo 
  • Superlærer
  • (6 anmeldelser)
M
Marie
« Ayeesha er en fantastisk lærer! Hun er godt organisert. Når jeg... Les mer »
M
Marie
« Ayeesha er en fantastisk lærer! Hun er godt organisert. Når jeg ikke vet hva ord betyr, lærer hun meg veldig vennlig :) Jeg anbefaler deg å ha leksjoner med Ayeesha. »
350kr/time
1. kurstime gratis!
Bekreftet profil og diplom
Svartid 3t
Kurs som tilbys av Ayeesha
  • Individuell
Disse kursene kan finne sted
Fag som tilbys
  • Kokkekunst
Nivåer
  • Alle nivåer

Bli god i matlaging, lær å lage nye retter, lær om andre mat kulturer

Metodikk

Kurset blir lagt opp etter dine ønsker, hvis det er noe du ønsker å lære deg å lage går vi veien sammen. Jeg kan også foreslå opplegg hvis du ikke er sikker på hva du vil lære. Vi vil sammen lage maten og hvis du har noen spørsmål underveis kommer jeg til å oppklare de.

Superlærer

Ayeesha er en av de beste lærerne. Profil av høy kvalitet, verifiserte kvalifikasjoner, rask svartid og gode tilbakemeldinger fra elever!

Bakgrunn

Jeg elsker matlaging og jeg har derfor lært meg å lage matretter fra mange ulike kulturer. Jeg har i tillegg hjulpet folk på ulike aldre med å utvikle deres kunnskap om andre mat kulturer og forbedre deres kokkeevner.

Hvis du har noen spørsmål er det bare å kontakte meg, jeg ser fram til å møte deg.

INFO: FOR TIDEN AKSEPTERER JEG IKKE NYE KURSFORESPØRSLER PÅ GRUNN AV MINE STUDIER, MEN JEG KAN ANBEFALE DEG EN LÆRER SOM HAR SAMME UNDERVISNINGSTIL OG METODIKK SOM MIN, TA KONTAKT FOR YTTERLIGE DETALJER TIL LÆREREN OG SKRIV SPESIFIKT I FORESPØRSELEN OM AT DU VIL HA KONTAKTINFO OM LÆREREN.

Priser

Reiseutgifter : 90kr
Priser for webkamerakurs : 300kr/time
Pris for 5 timer med kurs : 1500kr
Pris for 10 timer med kurs : 3300kr
Kurs som tilbys av Ayeesha
Individuell
Disse kursene kan finne sted
Hos lærer
Hos deg
Fag som tilbys
  • Kokkekunst
Nivåer
  • Alle nivåer

6 anmeldelser på Ayeesha
  • 4.9/5

Alle våre tilbakemeldinger er samlet inn gjennom våre kanaler og er gitt med tillit. De svarer til en reell erfaring.

6 anbefalinger

M
Marie

Ayeesha er en fantastisk lærer! Hun er godt organisert. Når jeg ikke vet hva ord betyr, lærer hun meg veldig vennlig :) Jeg anbefaler deg å ha leksjoner med Ayeesha.

A
Andrea

Ayeesha er en veldig søt og forberedt lærer. Jeg er glad for å jobbe med henne. Hun korrigerer meg når jeg gjør feil og prøver å involvere så mye hun kan. Hun spør meg om jeg liker faget vi står overfor i timene. Jeg skal fortsette med henne.

M
Melissa

Jeg liker veldig godt Ayeesha sine klasser, de er veldig organiserte og morsomme, hun vet alt, hun bruker mange forskjellige ressurser på å lære, også vil du lære mye. Hvis du er ute etter noen som er organisert og vennlig her, er det din plass. Jeg vil anbefale Ayeesha.

L
Lucy

Ayeesha er en snill og oppmerksom lærer og jeg er heldig som har funnet henne. Hun setter tydelige leksjonsplaner med en lett å følge struktur, sammen med relevante lekser som jeg kan fullføre. Hun er utmerket til å tilpasse seg ferdighetsnivået mitt og gjenkjenne når jeg sliter, i tillegg til å ha en tålmodig og høflig måte når jeg korrigerer feil - ikke alltid like lett å gjøre! Jeg vil absolutt anbefale henne.

I
Isabelle

Ayeesha er en veldig profesjonell lærer. Hun bruker mange forskjellige ressurser på å lære bort som jeg virkelig setter pris på. Leksjonene er alltid forskjellige og og interessante. Jeg kan fortelle at hun forbereder hver leksjon grundig. Hun tilbyr også ressurser for å hjelpe til med selvstudier og lekser. Jeg vil anbefale henne til alle som leter etter en online-lærer! Tusen Takk !!

E
Elisabeth

Jeg ønsket å forbedre karakteren min i spansk og trodde det går helt umulig, men dette endret seg etter at jeg fikk kontakt med Ayeesha. Hun forklarte meg hvilke feil jeg gjorde og andre ting jeg burde øve mer, en kort tid etter begynte jeg å få bare 6-ere på alle prøvene. Jeg er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått og anbefaler Ayeesha på aller høyeste grad.

Liknende lærere

kokkekunstkurs i nærheten? Her er et utvalg av lærerannonser du kan sjekke ut.

Oslo
Lær å lage en favorittrett. Bred eraring innen vegansk, fransk, italiensk, spansk, asiatisk, norsk mat.
500kr
Nathalie
  • (1 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Kurset kan bli lagt opp etter forespøsel så om det er noe du ønsker å lære deg å lage går vi veien sammen. Jeg kan...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Fetsund
Lær enkle måter å lage vegansk mat på, du trenger ikke være veganer for å nyte veganske retter. Finn gode alternativer til mat du elsker.
300kr
Celine Adobea
1. kurstime gratis!

Matlaging skal være gøy og tilfredsstillende! Vi begynner med å gå gjennom den typen mat du er glad i og hvor mye tid og...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Beitstad
Kjøkkensjef tilbyr kurs og opplæring i kokkefaget. Enten du ønsker å jobbe på restaurant eller bare lage mat av restaurantkvalitet hjemm.
350kr
Stian
1. kurstime gratis!

Jeg baserer mine kurs på egne gode erfaringer. Enkle teknikker med gode råvarer og utstyr man vanligvis finner i eget...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Færvik
Erfaren kokk gir kurs i det meste innenfor kokkefaget. Det kan være kjøtt, fisk, saus, skalldyr, presentasjon, desserter osv.
350kr
Kenneth
1. kurstime gratis!

Jeg kurser både interaktivt og deltakende. Og jobber med en løsning for webcam. Jeg kan komme hjem til deg eller du/dere...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Tromsø
Kokkelærling, fra salt til søtt. Fra Finnsnes-Tromsø. Både livestream og sammen. Jeg viser utifra deres behov.
250kr
Emil A.
1. kurstime gratis!

Jeg liker å bli kjent med gruppen å finne interesser som er felles fangene eller det evt enkeltpersonen ønsker å vite...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Buvika
Kokk og kostholdsveileder KISSI gir hjelp og tips til hverdag og fest!
200kr
Kirsten Marie Dalen
1. kurstime gratis!

Mine kurs kan være her hos meg eller hjemme hos deg. Jeg kan også ta inn flere av gangen om det er ønskelig. Jeg liker å...

undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Allsidig kokk med bred erfaring tilbyr kokkekurs innenfor det meste av matlaging i Trondheim
500kr
Fredrik
1. kurstime gratis!

Min undervisningsmetode er "learning by doing", hvor man er hands on og med i matlagingen, alt er selvfølgelig fra grunnen...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Hos lærer Hos deg Via webcam
1 time 350kr 440kr 300kr
5 timer 1500kr 1950kr 1500kr
10 timer 3300kr 4200kr 3000kr
Reserver et kurs