Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg engelsklærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 180 anmeldelser.

248 kr/time

De beste prisene: 99% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 248kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine engelskkurs på Nybegynnernivå

Hold kontakt med din lærer for å diskutere ambisjoner og tilgjengeligheter. Planlegg første kurs sammen i dag.

3. Oppdag nye erfaringer med Engelsk

Elevpasset tillater deg å kontakte så mange lærere du måtte ønske.

Våre tidligere elever
anmelder sine engelsklærere

Kristine

engelsklærer

Jeg opplever Kristine som en lyttende, vennlig, forståelsesfull og tålmodig lærer! Hun skaper tillit, og gir meg trygghet til å utforske og lære. Det er akkurat det jeg har trengt for å komme videre med min englesk. Jeg er veldig fornøyd og...

Ena

engelsklærer

Veldig flink lærer. Tar notater, kommer med tips og repeterer. Får uttale lest inn, og skriftlig hva en bør øve på. Veldig hyggelig og engasjert lærer. Kan anbefales.

Ingeborg, For 2 måneder siden

Jonathan

engelsklærer

Jonathan is an excellent teacher with good patience and humour. The lessons are always well structured with good balance of fun and efficiency. Highly recommended!

Yuan, For 2 måneder siden

Karen

engelsklærer

Karen was an amazing teacher. I came to her 3 weeks before I was going to take the test, and I needed to get a score of 92. It went quickly from I first mailed her, til we had our first lesson. She gave me excellent guidance so I knew what to focus...

Olav, For 4 måneder siden

Henrik ameln

engelsklærer

Henrik er ekstremt dyktig. Man treffer sjeldent på lærere som han. Jeg fikk toppkarakter i engelsk etter god støtte og råd. Jeg anbefaler Henrik på det sterkeste.

Emma, For 4 måneder siden

Roman

engelsklærer

Roman is an excellent teacher who adapts the learning methods to my needs. I got great help with preparing work-related presentations. We have also been working on pronunciation and grammar, which greatly helped me in work-related situations. He is...

Delilla, For 5 måneder siden

FAQ

💰 Hva er gjennomsnittsprisen på et engelskkurs (Nybegynnernivå)?

Gjennomsnittsprisen for et engelskkurs er 248 kr.


Prisen avhenger blant annet av følgende faktorer : 


  • Erfaringen engelsklæreren har
  • Hvor kurset finner sted (hjemme eller online)
  • Hvor ofte og hvor lang kurstimer du tar
  • Kursnivået (Nybegynner)

97% av lærerne tilbyr første kurstime gratis.


Sjekk ut prisene i nærheten av deg.

💡 Hvorfor ta et engelskkurs i Nybegynnernivå ?

engelskkurs med en erfaren lærer tillater deg å forbedre dine ferdigheter raskere.


Du velger din lærer, om du ønsker kurs i person eller på avstand (online) er opp til deg.


Du får kontaktinformasjonen til læreren inne på din profil, så fort læreren har godkjent din forespørsel.


En enkelt søkemotor lar deg søke blant våre tusenvis av lærere.

Start ditt søk nå

.

💻Gir lærerne engelskkurs online?

Flesteparten av lærerne i engelsk gir engelskkurs online.


Konsulter deres annonser for å velge deg et  engelskkurs online

🎓Hvor mange tilgjengelige lærere gir engelskkurs (Nybegynnernivå) ?

1142 lærere i engelsk tilbyr sin hjelp i engelsk for å forbedre ditt Nybegynner.


Du kan se gjennom deres profiler og velge den læreren som passer best for deg


Velg din lærer utfra 1142 profiler.✒️ Hvilken evaluering mottar engelsk i Nybegynnernivå ?

Fra et utvalg av 180 evalueringer, gir elevene et gjennomsnitt på 5.0 av 5.


Dersom det skulle oppstå et problem med kursene er en kundeservicemedarbeider tilgjengelig (på e-post 5 dager i uken).


For hvert fag kan du se tilbakemeldinger fra elevene.

Vil du ha undervisning i engelsk?

Velg blant mange lærere innen engelsk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn et engelskkurs for nybegynnere via Superprof

Siden 1969 har engelsk vært et obligatorisk skolefag, og av nyere tid stilles faget på linje med norsk og matematikk i omfang. Det skal derfor mye til at yngre generasjoner i dag ikke har et basisgrunnlag i engelskferdigheter. Imidlertid kan eldre generasjoner streve litt mer med engelsken. Og da finnes engelskkurs for nybegynnere en kan ty til.

Hvorfor engelsk?

Det blir nesten som å spørre «hvorfor spise», satt på spissen, selvfølgelig. Men sannheten er at engelsk er uhyre viktig å kunne, uansett om du er pensjonist eller er i arbeidsfør alder. Som pensjonist vil en kanskje reise litt mer enn før, og en oppdager fort hvilke begrensninger dårlige engelskferdigheter setter når en er på reise – engelsk er tross alt hele verdens fellesspråk.

Er du i arbeidsfør alder, så vil du alltid ha behov for å kunne noe engelsk, nesten uansett hva slags jobb du har. Arbeidssituasjonen blir stadig mer digitalisert, og den digitale verden foregår som regel på engelsk eller i hvert fall med engelske uttrykk. Du har sikkert både chatta og maila på jobben i dag. Kanskje jobber du i et internasjonalt selskap hvor du må reise eller gjøre handel på tvers av landegrenser – i så fall er det helt essensielt at engelskferdighetene sitter godt!

Også studenter som skal studere på universitet i utlandet må kunne engelsk, og som regel er ikke dette noe problem. Engelskundervisning har vært obligatorisk i det norske skolesystemet siden 1969, og yngre generasjoner har i dag gode språkkunnskaper når det gjelder engelsk som andrespråk.

Det norske språket er dessuten sterkt påvirket av engelsk, og mange ord som brukes i dag er lånt fra den engelskspråklige verden. «Det er helt ålreit å være kul» – her er to av syv ord lånt fra engelsk! Og svaret ville kanskje vært et «yepp». Eller hva med uttrykk som «bucket list», «smoothie» og «sport»? Det blir liksom ikke helt det samme å si «bøtteliste» – de aller fleste ville ikke skjønt hva du mener!

Anglisisme og neologisme

Anglisisme er nok et kjent uttrykk for mange, og betyr rett og slett engelskimporterte ord, mens neologisme betyr nye ord i språket. Norsk har til alle tider vært svært påvirket av det engelske språket, og vi tenker sjelden over at dagligdagse ord som klubb, selfie og sporty er engelskimporterte ord. Dette går under betegnelsen neologisme fordi de anses som norske ord. Du vil altså ikke få rød strek i boken om du bruker ordet caps i en stil.

Anglisisme, derimot, er engelske ord som brukes i norsk dagligtale. Dette kan være ord som nevnte «bøtteliste» osv., samt uttrykk som «get a life», «random», «nope» osv. Slike ord omfatter også verb, som for eksempel rule – «Pau Gasol ruler på banen». Fenomenet er naturligvis mest utbredt i yngre generasjoner, men det kan jo også for eldre være greit å forstå hva de unge snakker om.

Engelskundervisning for nybegynnere i Norge

Vil du lære engelsk fra grunnen av, finnes flere engelskkurs å velge mellom. Folkeuniversitetet er et eksempel på landsdekkende aktører, som tilbyr engelskundervisning på alle nivåer og i de fleste byer og tettsteder. Berlitz er en annen undervisningsinstitusjon med over 140 års fartstid og 500 språksentra i over 70 land. Begge aktørene tilbyr engelskundervisning på alle nivåer, anten ansikt til ansikt, gruppeundervisning eller på nett.

Om du ønsker en privatlærer helt for deg selv, kan du også kikke på Superprof. Dette er en plattform med flere millioner lærere i hele verden, og flere norske engelsklærere er tilknyttet lærerstedet. Her kan du enkelt søke på sted og ønsket nivå, og slik finne lærere i nærheten av deg som kan gi deg den undervisningen du ønsker.

Det fine med Superprof er at lærerne legger opp undervisningen etter dine behov og ønsker, slik at du får det akkurat som du vil. Det høres kanskje ut som en dyr løsning, men der tar du feil. Å engasjere en privatlærer behøver ikke bli dyrt. Det er viktig å formidle læreren nøyaktig hva du ønsker å lære, samt hyppigheten og omfanget av kurset slik at en ikke skusler bort tiden på å finne rett spor.

For at det ikke skal koste deg noe å planlegge et undervisningopplegg, tilbyr de fleste Superprof-lærere den første timen gratis. Slik får du også en feeling med læreren, og kan bedre bedømme om denne læreren matcher dine behov. Sammen vil dere dessuten kunne legge opp en læringsplan.

Gjennomsnittsprisen for engelskundervisning med en Superprof-lærer i Norge er 248 kroner per undervisningstime. Prisene varierer alt fra 100 til 600 kroner timen, og avhenger av lærerens kvalifikasjoner og erfaringsnivå. Velg ut fra ditt eget nivå – for å lære engelsk på nybegynnernivå trenger du ikke å engasjere en førsteamanuensis fra universitetet.

En elev på videregående kan fint undervise deg i grunnleggende engelsk, og vil bli rimeligere for deg. Tommelfingerregelen er at underviseren skal ha minst tre år mer erfaring enn deg selv. Så dersom du selv er på nybegynnernivå, sier det seg selv at du kan sette listen litt lavere når du søker etter privatlærer.

Hver lærerprofil på Superprof inneholder alt du trenger av opplysninger, slik som undervisnings- og erfaringsnivå. Plattformen har over 400 engelsklærere i Norge, så det lønner seg å sile ut slik at du blir sittende igjen med en håndfull kandidater før du begynner å ta kontakt med de ulike lærerne.

Lag deg gjerne en liste over aktuelle kandidater, samt en liste med spørsmål du lurer på. Deretter krysser du ut etter hvert som du intervjuer de ulike kandidatene. Slik vil du bedre kunne ta en beslutning. Det er viktig at du får en lærer du føler deg tilfreds med. Dere skal tross alt tilbringe en del tid sammen, enten det er ansikt til ansikt eller via webkamera.

Ready? Let´s go!

Hva vil du lære?