Utmerket
Anmeldelser

Lær fiolin online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 7 anmeldelser.

388 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første fiolintime gratis og gjennomsnittsprisen er 388kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære fiolin har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fiolinkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Fiolin

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i fiolinkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i fiolinkurs er 388Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen fiolinundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Fiolin?

Med en erfaren lærer i Fiolin, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Fiolin undervisning online ?

Flesteparten av våre Fiolinlærere tilbyr fiolinkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Fiolinkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen fiolinkurs?

31 lærere i fiolin tilbyr hjelp i fiolin.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 31 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Fiolinlærere mottatt?

Blandt 7 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i fiolin?

Velg blant mange lærere innen fiolin!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg med å lære deg fiolin

Fiolin er et klassisk instrument med en lang historie som strekker seg helt fra 1500-tallets Italia.

I dag er fiolinen den minste av strykeinstrumentene som finnes. Det er stor forskjell i instrumentets utbredelse, og det er ikke like vanlig over hele verden. Her i Norge har det derimot lenge vært populært, i tillegg til flere andre steder i Europa og USA.

Instrumentet har fire strenger og er brukt av mange store musikere gjennom tiden. Spesielt vanlig som en del av et strykeorkester du kan oppleve i konserthaller og i teaterforestillinger.

Det finnes mange måter å lære et nytt instrument på, slik som fiolinen. Du kan oppsøke lokale musikkskoler, ta en tur på et helgekurs eller finne flinke musikere som er villige til å lære bort kunnskapen sin. For å finne ut av hvilken metode du bør gå for, er det viktig at du stiller deg noen spørsmål.

Hva er målet ditt med å lære deg å spille fiolin? Har du noen kunnskaper om instrumentet eller musikk fra før? Hva er det som gjør at du lærer og hvilke aspekt kan være med på å gjøre undervisningen givende og motiverende?

Mulighetene som fiolinist

Ovennevnte spørsmål vil hjelpe deg med å finne ut av hvilken tilnærming du bør velge når det kommer til undervisning i fiolin. I tillegg bør du finne ut av hvor mye tid du har til øving, hvor raskt du vil lære instrumentet og hva du vil gjøre etter at du kan det. Vil du studere videre? Ha det som en fritidsaktivitet eller gjøre det til yrket ditt?

Uansett hva målet ditt med å lære deg fiolin er, finnes det mange spennende muligheter der ute. Du kan jobbe på teater og være med på store oppsetninger. Orkestre over hele verden ser etter dyktige musikere, blant annet fiolinister. Dette vil by på store utfordringer og du kan ta del i den brede verden av klassisk og moderne musikk som rører seg der ute.

Musikk er en viktig del av folks liv, og det er mange unge mennesker som ønsker å kunne spille et instrument. Hvis du sørger for å være en dedikert elev som øver på fritiden og følger med i timen, vil du i løpet av kort tid kunne bli en flink fiolinist.

For å få mest mulig ut av tiden du bruker på å lære deg instrumentet, kan en privatlærer være en lur løsning. Det vil sikre at du ikke kaster bort tiden tid på ineffektiv læring som ikke fører deg noe sted.

Privatundervisning

Det finnes veldig mange måter som kan lære deg å spille fiolin. På nettet florerer det av muligheter, og det er mange ressurser som hevder å skulle lære deg fiolin. Utfordringen er derimot at ingen av disse materialene er tilpasset deg som elev. Med andre ord vil det kunne gjøre læringa ineffektiv og du vil raskt kunne bli umotivert av et slikt opplegg.

Privatundervisning er derimot skreddersydd deg og dine behov, og det er kun du som elev som er i fokus. Superprof har privatlærere over hele landet og mange av disse underviser i fiolin.

Gjør et søk på vår nettside og finn ut av hvilke lærere som holder fiolintimer i nærheten av deg. Du kan enkelt trykke deg inn på profilen til lærerne og gjøre deg kjent med deres undervisningsstil og hvilken kompetanse de har.

Etter at du har funnet en dyktig fiolinist som kan undervise deg, vil dere sammen bli enige om rammene for kurset. Læreren din sitter på fagkunnskapen og vet hva som kreves for at du skal mestre instrumentet.

Du vet derimot hvordan du lærer best, hva målet ditt med undervisninga er og når du ønsker at den skal skje. Sammen vil dette sørge for at fiolintimene blir så effektive og gode som mulig.

Lykke til med å lære deg å spille fiolin ved hjelp av en dyktig fiolinist.

Hva vil du lære?