Hjemmeside
Gi undervisning

Privatundervisning i kunst og design på webcam

🥇 Fantastisk utvalg av undervisere!
💻 71 lærere for fjernundervisning
🏡 Lær trygt hjemmefra
💸 Rimelige priser

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Vårt utvalg kunst og designlærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 5 anmeldelser.

250 kr/time

De beste prisene: 100% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 250kr/time

2 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 2time(r)

01

Finn din perfekte lærer, uten å gå ut døra.

Se gjennom de ulike profilene og kontakt den læreren som passer deg best (etter; pris, utdanning, tilbakemeldinger, og online-undervisning) for et Kunst og designkurs.

02

Planlegg dine Kunst og designkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i kunst og design for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

03

Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

Våre tidligere elever
anmelder kunst og designlærerne sine

Se gjennom alle våre kunst og designkurs

Bistand med kunst og design med en privatlærer

Kunst er et av de fagene som nesten alle ønsker å ta opp på et tidspunkt i livet, selv om de vet at de kanskje ikke er noen Picasso. Dessverre er det mange som vegrer seg for å ta opp aktiviteter som kunst eller lære et nytt språk som voksen fordi de heller vil bygge opp selvtilliten privat.

Hvis dette er ditt tilfelle, har du to alternativer for å ta opp kunst hjemme. For det første kan du søke på nettkurs i Norge og ta kunsttimer på nettet, eller du kan finne en privatlærer og få kunstundervisning hjemme, på nettet eller ansikt til ansikt.

Ta også med i betraktningen at nettbaserte tegnekurs er mulig fordi kunstundervisning også har blitt digital. Hvis du bruker et Adobe-produkt som Illustrator, kan du ganske enkelt bruke en plattform som Team View for å dele arbeidet ditt med kunstlæreren din.

Før vi går inn på hvorfor nettbaserte kunstkurs i Norge kan være nyttig for deg, er det viktig å vite at selv om naturtalent er fordelaktig, er det en myte at det er en forutsetning for å lære kunst. Hvis du for eksempel begynner å søke etter kunstundervisning på nettet, eller undersøker tegnekurs på nett i nærheten av deg, vil du finne ut at det faktisk finnes teknikker som kan lære deg å male, skulpturere eller tegne!

Gruppeundervisning i kunst på nett

Som de fleste ting i dag kan nesten alt læres, og nesten alt kan læres på nettet – til og med kunst! Og når det gjelder å søke etter kunstkurs i Norge, vil du finne at det er flere alternativer tilgjengelig. Hvis du for eksempel vil ta en klasse med en kjent artist som Jan Ove Tuv, kan du bli med på et av hans nettkurs fra hvor som helst i verden, enten du vil lære å tegne eller male. På et slikt nettkurs vil elevene vanligvis motta en Zoom- eller Google Meet-link før timen og delta på kurset på et fastsatt tidspunkt.

Private kunsttimer på nettet

For mange andre, spesielt voksne, er privat undervisning å foretrekke, og det er her kunsttimer online med en kunstner kan være veldig nyttig. Det er mange fordeler med å registrere seg for private kunsttimer hjemme, selv om de er online. For det første kan du velge nøyaktig hvilken kunstmodalitet du vil studere og til og med finne en lærer/kunstner som passer dine behov. For eksempel, hvis du ønsker å finpusse popkunstferdighetene dine, vil du neppe melde deg på kurs hos en lærer som spesialiserer seg på kunst eller keramikk.

Du vil også kunne lære i ditt eget tempo med en lærer som er fokusert på din fremgang, dine svakheter og dine styrker. Å ha denne typen personlig tilbakemelding er avgjørende for din kunstneriske utvikling.

Hos Superprof har du den fordelen at du kan finne en privat kunstlærer i nærheten av deg, som kan gi deg kunstundervisning ansikt til ansikt hjemme hos deg eller på et kurststed, samt muligheten til en privat nettlærer.

En annen fordel er at Superprof-lærerne ofte tilbyr første time gratis, så hvis du for eksempel ser etter nettbaserte tegnekurs, kan du sjekke ut en Superprof-lærer, og hvis de ikke passer ditt behov eller personlighet, kan du ganske enkelt fortsette å lete.

Det er viktig at du føler god kjemi med læreren, både når det gjelder hans/hennes personlighet og undervisningsstil. Men det er også andre ting å ta hensyn til for å sikre at du lykkes med valg av rette lærer!

For det første må du ha klart for deg hva dine personlige mål for nettbaserte kunsttimer er, og deretter kommunisere dette under den første timen. Hvis du vil lære å male, så sørg for at akkurat dette vil være fokus for leksjonene dine og ikke nettbaserte tegnekurs som du egentlig ikke er interessert i.

Kunstundervisning på nettet for å hjelpe din karriere

Kunst er ikke bare et avslappende tidsfordriv, men er enormt nødvendig og utbredt i mange bransjer. Hvis du ønsker å søke om høyere utdanningskurs og grader innen følgende områder, kan det hende du trenger en kunstportefølje. Hvis du ikke har en, vil en av de beste løsningene være å søke etter nettbaserte kunsttimer i Norge og se hva som dukker opp i nærheten av deg. Alternativt kan du finne en Superprof-lærer nær deg som kan gi deg kunsttimer på nettet eller hjemme hos deg, og begynne å utarbeide en imponerende portefølje.

Det finnes en rekke yrker som krever en høy grad av kunstnerisk skarpsindighet og hvor en portefølje vil være enormt nyttig.

 • Motedesignere
 • Grafiske designere
 • Illustratører
 • Tegneseriekunstnere
 • Teater scenografer
 • Kostymedesignere
 • Tatovører
 • TV- og filmprodusenter
 • Arkitekter

Hvordan kunst kan lære deg om verden

En av de fantastiske tingene med kunst er at den virkelig kan bidra til å utvide horisontene og erfaringen vår! Kunst har eksistert helt siden tidenes morgen, og den har satt viktige spor på alle områder av livet på jorden. Enten du studerer renessansen, afrikansk kunst eller motedesign, vil du sannsynligvis bli utsatt for en overordnet kunsthistorie, som ikke bare er fascinerende, men vil berike din kunnskap og syn på verden.

I tillegg, ettersom du lærer om historisk kunstkontekst, vil du bli bedre opplyst når det gjelder å kritisk se på samtidsarbeid. Ikke bare det, men du vil ha dybden til å sette pris på all slags kunst, enten det er dagens kunst eller kunst fra tidligere tider.

Det er ingen tvil om at kunsthistorie sikkert også kan inspirere ditt eget kreative uttrykk.

Kunst som terapi

Endelig er kunst kjent for sine terapeutiske fordeler. De siste årene har til og med fargelegging i bøker blitt populært blant voksne. Så hvis du ikke har noen annen grunn enn for å føle deg bra, så slapp av i sinnet og gjør noe meditativt, vurder verdien av nettbaserte tegnekurs eller kunsttimer hjemme.

Kunst har den mystiske evnen til å tillate oss å utforske vårt indre og slippe taket på samme tid. Husk at selv om du aldri har plukket opp en pensel i ditt liv, så er du i stand til det, og det kan være en helt ny side av deg selv klar til å bli utforsket.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Kunst og designundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

71lærere tilbyr undervisning

online kunst og design.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi Kunst og designkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 71 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi Kunst og designkursundervisning over webcamera?

71  Kunst og designlærere tilbyr online undervisning i kunst og design.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 71 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for Kunst og designkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Kunst og designundervisning er 250Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 • Lærerens erfaringer i Kunst og design
 • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online kunst og designlærere?

Et utvalg av 5 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

71 Kunst og designlærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.