Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg tegninglærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 15 anmeldelser.

270 kr/time

De beste prisene: 98% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 270kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine tegningkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i tegning for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Tegningundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

92lærere tilbyr undervisning

online tegning.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi tegningkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 92 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi tegningkursundervisning over webcamera?

92  Tegninglærere tilbyr online undervisning i tegning.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 92 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for tegningkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Tegningundervisning er 270Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Tegning
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online tegninglærere?

Et utvalg av 15 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

92 Tegninglærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i tegning?

Velg blant mange lærere innen tegning!

Se flere lærere Kom i gang

Interessert i teknisk tegning kurs?

Hvis du lærer deg å tegne, kan du bli bedre på å se og forstå verden rundt deg fra forskjellige perspektiver. Ved å ta deg tid til å skissere noe du har sett med en blyant, kan du tegne et bilde av noe som fortsatt er uoppdaget for andre. Tegningen din vil være unik sammenlignet med andres, og vil kunne utfordre både din og andre menneskers oppfatning av verden rundt oss. Enten du bestemmer deg for å fokusere på realismen med skissene dine eller ta en mer abstrakt tilnærming til tegnefaget, kan du formidle din oppfatning av både subjekter og livløse objekter. I tillegg er det godt for både sjel og kropp å dyrke kreativitet og dine kunstneriske ferdigheter. Det er et arbeid som kan være avslappende og givende, og et fint avbrekk i en ellers travel hverdag. Samtidig vil du kunne kjenne på mestringsfølelse og få opplevelsen av å skape noe eget som også er til glede for andre. Tegning er noe som har eksistert helt siden steinaldermennesker risset bilder og symboler inn i hulevegger, og ga stor inspirasjon til ettertiden. Hvorfor ikke ta fatt på dette eldgamle arbeidet?

Utfordringene med tegning

Den største utfordringen når det gjelder omtrent hvilket som helst kreativt arbeid, er det som plager mange kunstnere, forfattere og andre områder, nemlig følelsen av at det ikke er bra nok. Det er stemmen i hodet ditt som forteller deg at verket du forsøker å skape ikke er bra nok og i hvert fall ikke er verdig oppmerksomheten til andre. Dette “psykologiske” fenomenet blir mange kjent med allerede på skolen. Kanskje du er kjent med følelsen du sitter igjen med etter at læreren har gitt uttrykk for at du ikke kan tegne. Det er ikke noe kun læreren skal ha skyld i, men samfunnet generelt. Vi lever nemlig omringet av en rekke standarder og normer som forteller oss hva som er riktig og ikke. Det samme gjelder tegnefaget. Alle har en opplevelse av hva som er en god tegning og ikke. Men hva er det som egentlig skal definere det? Heldigvis er det større aksept og forståelse for at kunst er noe subjektivt og at det råder ulike opplevelser i oss for hva som kjennetegner en god tegning og ikke. I tillegg spiller evner og egenskaper en viktig rolle, som både byr på begrensninger og muligheter. Når du begynner å arbeide med en lærer innen tegnefaget, vil personen se de gode sidene og fremheve disse. Samtidig vil dere jobbe med de svake sidene dine, og sørge for å forbedre disse gjennom kunnskap og jevnlig praksis. En privatlærer er ekspert på å komme med konstruktiv kritikk og vil sørge for at du hele tiden forstår hva du må gjøre for å forbedre deg. Å jobbe med en privatlærer vil ikke bare hjelpe deg med å avgrense de tekniske aspektene ved tegning, men også fjerne tanken om at tegning må gjøres på en bestemt måte hvis det skal være bra nok. Du vil få hjelp til å utforske nysgjerrigheten din og arbeide med å få dine tanker og ideer ned på arket. På den måten vil du oppleve en rask utvikling og ganske kjapt finne den stilen innen tegnefaget som passer best for deg. På Superprof, kan du finne lærere som tilbyr tegnekurs på nett.

Fordeler med å lære seg å tegne

Det er mange fordeler med å studere tegning, hvor noen kan hjelpe deg i din fremtidige karriere, og andre spiller en viktigere rolle i ditt personlige liv. De profesjonelle programmene skaper en rekke muligheter innen tegnefaget, og du trenger ikke lenger kun å satse på en karriere som kunstner hvis du liker å tegne. Nå kan du nemlig jobbe med animasjon eller konstruere plantegninger av bygninger eller innredninger. Med andre ord kan tegneferdigheter hjelpe deg på mange felt, alt fra animatører til arkitekter. Disse yrkene gjør skisser og tegninger levende. Arkitekter muliggjør mange menneskers drømmer om hus og boliger. Gjennom tegningene sine tilrettelegges det for avanserte konstruksjoner og flott arkitektur. Med andre ord trenger ikke kun tegninger å beundres som kunst på veggene. En annen retning som er mulig å bevege seg i, er grafisk design eller til og med markedsføring. Bedrifter er alltid på utkikk etter illustrasjoner som vekker potensielle kunders oppmerksomhet, samtidig som det skal være vakkert og funksjonelt. Uansett hvilken karrierevei du er mest interessert i, kan en privatlærer hjelpe deg med arbeidet som kreves for å komme dit. Samtidig kan læreren hjelpe deg med å forstå hvilken vei du bør velge innen tegnefaget. Gjennom at læreren din får studere arbeidet ditt, vil fagpersonen kunne gi deg råd om hva du bør velge å gå videre med. Kanskje du egentlig er den fødte animatør eller en mester i å lage plantegninger av fremtidige byggverk. Husk at å arbeide på denne måten vil være godt for hjernen din og kunne forbedre den kognitive funksjonen din. Tegning tar i bruk både abstrakt og konkret tenkning, samtidig som logiske ferdigheter er viktig for å kunne skape imponerende tegninger. Under en slik prosess vil du bli tvunget inn i øyeblikket som foregår akkurat her og nå, og du vil trene din bevissthet og oppmerksomhet. Det vil nok ikke gå lang tid før du er oppmerksom på alle detaljene rundt deg i omgivelsene du omgir deg av. Snart vil du ha en rekke motiv i hjernen din som vil gi deg inspirasjon til å skissere imponerende tegninger.

Lær å tegne på nett med Superprof

Hvis du ønsker å ta nettbasert tegningskurs, kan du finne en lærer via Superprof-nettstedet. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke søkefunksjonen som finnes på nettsida. Her skriver du inn tegning som fag og velger nettbasert undervisning. Du vil så få opp alle privatlærere som tilbyr undervisning i tegning over internett. En av de største fordelene med slik undervisning er å kunne jobbe hjemmefra når du vil. Du kan til og med teste ut ulike lærere før du går for en, siden de fleste privatlærerne tilbyr en gratis prøvetime. Lykke til med tegninga!

Hva vil du lære?