Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Kontakt en norsk lærer i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Privat norskkurs med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 11 evalueringer.

272 kr/time

Gode priser til ditt budsjett: gjennomsnittspris på 272 kr/time Gode priser til ditt budsjett: 95% av norsklærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

7 t

Responstid uten like! Våre norskundervisere svarer vanligvis innen 7time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine norskkurs i dag

Du mottar lærers kontaktinformasjon når de aksepterer din forespørsel. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg sammen med din norsklærer

3. Få nye ferdigheter i norsk (bokmål)

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Du kan utvikle dine ferdigheter eller lære noe nytt i nesten 1000 fag

FAQ

💸 Hva er kostnaden for norsk (bokmål)-undervisning i Oslo?

Gjennomsnittsprisen på norsk (bokmål)urs per time i Oslo er 272kr.

 

norsk (bokmål)lærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren har
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir første privattime gratis.  Sjekk ut tariffene på våre norsk (bokmål)veiledere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privat norsk (bokmål)undervisning i Oslo?

60 private norsk (bokmål)undervisere er tilgjengelige for å gi norsk (bokmål)kurs i Oslo og omegn.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

Velg din lærer fra vårt utvalg av 60 undervisere.

💻 Kan du ta norsk (bokmål)undervisning online?

På Superprof kan du lære norsk (bokmål) online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før norsk (bokmål)tentamen, sliter med norsk (bokmål) grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine norsk (bokmål)ferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre norsk (bokmål) lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud norsk (bokmål) via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn en online norsk (bokmål)lærer, du også!

✒️ Hvordan vurderer studentene deres privatundervisere i norsk (bokmål) i Oslo?

Fra et utvalg av 11 anbefalinger, ga studentene deres norsk (bokmål)undervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

For flere spørsmål, sjekk ut våre FAQs.

👴🏼Hvorfor burde dubenytte deg av privatundervisning i norsk (bokmål) i Oslo?

Norskfaget er noe alle må gjennom i løpet av skoletiden. Skriveferdigheter, grammatikk, rettskrivning... Det er ikke alle som mestrer dette uten litt ekstra hjelp.

 

Bokmål er den mest utbredte målformen i Norge. Enten du har bokmål som hovedmål eller sidemål, er det en fordel å kunne mestre.

 

En norsk (bokmål) underviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Beherske reglene for norsk (bokmål) grammatikk
 • Skrive stiler, essayer og andre oppgaver
 • Skriving og bøyning av verb
 • Gi strategier for å hjelpe deg med norsk (bokmål)nivået ditt
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine norsk (bokmål)evner

Du kan diskutere med læreren hva du ønsker å oppnå med dine private norsk (bokmål)timer.

 

Finn din lærer i norsk (bokmål) i dag.

Vil du ha undervisning i norsk bokmål?

Velg blant mange lærere innen norsk bokmål!

Se flere lærere Kom i gang

Bli bedre i norsk med et norsk kurs i Oslo

Det finnes mange grunner til å ta undervisning i norsk litteratur eller det norske språket med en privatlærer. Uansett hva motivasjonen din er, vil Oslo være et perfekt sted å gjennomføre det! Norskfaget omfatter et bredt spekter av ulike felt. Fra lesing og skriving til den muntlige delen og grammatikk, noe som kan gjøre det vanskelig å holde seg oppdatert på alle aspekter inne norskfaget helt alene. Med andre ord kan en privatlærer i norskfaget fungere som en god støtte og gi deg det du krever for å lære faget. Gode kunnskaper i norskfaget vil hjelpe deg på flere områder i livet. Å skrive tekster vil være viktig i de fleste jobbsituasjoner eller hvis du skal studere ved et universitet eller en høyskole. Enten om dette er for å kommunisere med andre eller for å svare på oppgaver som skal leveres inn i forbindelse med eksamen. Det kan derfor være lurt med en privatlærer som sørger for at din skriftlig kompetanse sørger for at du kommuniserer det du ønsker og på en forståelig måte. Sliter du med leseforståelse eller å analysere tekster, er også dette noe læreren din kan hjelpe deg med. God tekstforståelse er viktig for at du skal oppfatte det avsenderen ønsker å formidle til deg. Å være god på å analysere tekster, vil gi deg en bredere forståelse og en mulighet til å forstå det implisitte ved tekster. Dette vil hjelpe deg med å være kritisk til både skriftlig og muntlig formidling. Et annet viktig aspekt en privatlærer kan hjelpe deg med, er forberedelser til eksamener. Hvis du er stressa for eksamen eller oppdaget litt for mange hull det er vanskelig å gå løs på helt alene, vil en fagperson være til mye hjelp. Dere vil sammen kartlegge hva du må lære deg i forkant av eksamen og læreren din vil utarbeide en plan for undervisningen.

Norsk i Oslo

Det er ingen tvil om at Oslo har spilt en viktig rolle i den litterære utviklingen i Norge. Flere store norske forfattere har levd sine liv i hovedstaden og satt sine preg på den. Kjente navn som Jan Kjærstad, Gunvor Hofmo, Thorbjørn Egner og Roy Jacobsen er alle kjente norske forfattere med Oslo som sitt hjemsted. Jan Kjærstad har skrevet flere kjente romaner som er oversatt til mange språk. Han deltar også aktivt i litterære debatter, som du som litteratur- og språkstudent vil ha stor glede av å følge med på. Gunvor Hofmo spilte en viktig rolle i etterkrigstidas lyrikk, og regnes blant Norges mest betydningsfulle modernister. Ho har mottatt en imponerende mengde priser for sitt arbeid. Å fordype seg i flere av hennes verk vil gi et innblikk i norsk historie og en følelse av hvordan etterdønningene av krigen preget det norske samfunn. Thorbjørn Egner er et kjent navn for de fleste av oss og sørget for å berike norske barns oppvekst. Både gjennom litteratur og illustrasjoner har han gitt ut en imponerende mengde litterært materiale til den gryende generasjonen. Med så mange dyktige forfattere, med stor bredde innen sitt virke, er det ikke rart Oslo har latt seg påvirke av deres arbeid. I tillegg er det flere forfattere som har brukt Oslo som sentrum i sine litterære produksjoner. Å lese slike tekster kan gi gode innblikk i hvordan byen har vært i tidligere tider, og ikke minst hvordan den har utviklet seg til å bli den viktige byen den er i dag. Det er ikke kun det skrevne ord som preger Oslo, men også dramaet med flere store teatre i hovedstaden. Her finner vi flere av Norges største og mest kjente teatre, som setter opp historiske og splitter nye stykker. Hvis du vil ha et innblikk i en annen sjanger som norske forfattere har gitt sitt bidrag til, er mulighetene mange i Oslo.

Norskundervisning i Oslo

Med så mye inspirasjon i Oslo, er det ingen overraskelse at det finnes flere utdanningsinstitusjoner som tilbyr norskundervisning her. Uansett hvilke forkunnskaper du har, og om du har noen i det hele tatt, så vil du finne et tilbud som passer for deg og dine behov. Universitetet i Oslo er en av stedene du kan fordype deg endeløst i norskfaget. Enten du synes litteratur- eller språkdelen er mest fengende, vil du finne emner som favner om det du vil lære mer om. Både lingvistikk og grammatikk er hovedfokuset til flere av foreleserne her. Ta noen emner innenfor dette, så kan du skrive en bachelor- eller mastergrad om fagfeltet før du vet ordet av det. Litteratur står også på agendaen her. Med en rekke store verker på pensumlista og forelesere som er eksperter på disse, vil du få et unikt innblikk i hvilke tendenser som preger den litterære kanon. Å studere dette, enten på UiO eller et helt annet sted, vil gi deg mye god skrive- og lesetrening. Gjennom å orientere deg i et så stort og mangfoldig tekstmateriale, vil du bli godt kjent med hva som kjennetegner en god tekst. I tillegg vil du levere inn en god del skriftlig arbeid, som vil gi deg øvelse i å produsere gode tekster. Dette er noe du vil ha glede av resten av livet. Hvis du derimot ikke føler deg helt klar til å gå inn dørene på et universitet eller høyskole riktig enda, finnes det flere privatlærere i Oslo. Dette er drevne undervisere som kan lære deg akkurat det du trenger for å kunne trives på et studium i norskfaget.

Grupper som kan hjelpe deg med norskfaget

Du kan få hjelp og støtte fra flere hold til norskfaget. Bokklubber er et supert alternativ, hvor du og likesinnede kan diskutere litteratur. Her vil du få muligheten til å utvikle din evne til kritisk tenkning, siden det vil være mange ulike tolkninger å ta i betraktning ved slike møter. Ofte vil dere i løpet av noen uker eller en måned lese en bok, før dere samles for å snakke om denne. Bokas tematikk, budskapet og formen vil være viktige aspekt dere vil gå igjennom og berike hverandre med deres egne opplevelser av teksten. Hvis du har større interesse for den muntlige siden av språket og litteraturen, kan en dramagruppe være tingen for deg. Her vil dere sammen utvikle god forståelse for litterære verker innen dramasjangeren. Flere norske forfattere har skrevet både drama og lyrikk, som vil gi dere flere spennende muligheter å utforske i slike grupper. En annen mulighet er såkalte debattgrupper, som arrangerer debatter og diskusjoner om spennende temaer. Her vil du få god trening i å argumentere og snakke for deg, på en slik måte at du virker troverdig og appellerer til publikum. Dette er en interessant måte å jobbe på, og vil gi deg mye god erfaring med språk og spesielt den muntlige siden ved norskfaget.

Privatundervisning i Oslo

Mange grupper er fine for å utvikle ferdighetene dine og gi deg muligheten til å møte likesinnede, men strukturert undervisning i regi av en privatlærer vil gi deg et skreddersydd opplegg som har som mål å lære deg akkurat det du trenger å lære. Privatundervisning er en unik mulighet til å sikre at du får akkurat den undervisninga som kreves for at du skal nå målene dine. Uavhengig av om dette er i tilknytning til jobb, for å komme inn på et studium eller oppnå en god karakter på videregående, vil en privatlærer kunne hjelpe deg. Sammen vil dere finne ut av hvilke temaer du sliter med og hva målene dine er. Privatlæreren vil så lage et opplegg som skal sikre at du når ambisjonene dine innen fristen dere har satt. Dette vil innebære varierte oppgaver og ulike læringsstrategier, som skal holde deg motivert og i stand til å bestå eksamen eller skrive fantastiske tekster. Privatlæreren vil også være en dyktig fagperson i norsk, som vil gi deg grundige og konstruktive tilbakemeldinger. Kort sagt er privatundervisning en av de mest effektive måtene for deg å forbedre deg innen norskfaget på.

Finn en privatlærer i Oslo

Hvis du har bestemt deg for å investere i en privatlærer, vil du fort finne ut av at det finnes utallige muligheter for å finne en. Hvis du studerer ved et universitet eller går på videregående kan det være ressurser tilgjengelig for deg her, men dette er sjeldent realiteten. En dyktig privatlærer fra Superprof vil ofte være løsningen på mange av dine utfordringer. Dette nettstedet har gjort det enkelt å finne hjelp, siden du kun trenger å velge fag og sted. Skriv inn norsk og Oslo, så vil du få opp alle mulige kandidater. Gjennom å undersøke profilene deres, vil du kunne sammenligne og til slutt ende opp med den læreren som vil gi deg det du trenger. Privatlærere i norskfaget finnes over hele Oslo og har alle sine spesialfelt. Hvis det er tekst du er interessert i å lære mer om, vil du enkelt finne de lærerne som har dette som sin styrke. Andre kan ha en mastergrad i språk eller erfaring med et annet felt innen norsk. Sørg for å gjøre et godt forarbeid, slik at du vet hva du skal se etter. Skriv ned målene dine og gi læreren all relevant informasjon, slik at du får den undervisninga som vil sørge for den beste progresjonen din. Lykke til med å finne en privatlærer i Oslo!  

Hva vil du lære?