Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 6 evalueringer.

281 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 281kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre spansklærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser din spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter sammen med flott, engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en privatlærer i spansk in og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på spanskurs per time i er 281kr.

spansklærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen spansklæreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene til privatlærere våre i spansk i ditt område.

👩‍🎓 Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spansklærer?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den rette løsningen for din spanskundervisning.

 

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

 

 

For å finne din privatunderviser, ta en titt på deres individuelle profil for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

 

💻 Hvordan kan jeg ta undervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre spansk lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud spansk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en spansklærer online

🇪🇸 Hvorfor burde du starte med privatundervisning i spansk i ?

Å snakke spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder sysselsetting, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede skriveferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spanskundervisere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spansk lærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferien
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Skriving og bøyning av verb
 • Gi råd for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i forretningssammenheng
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine spanskferdigheter

Du kan bestemme med læreren hva du håper å oppnå med dine private spanskkurs.

 

 

Ta spansktimer for å lære mer om spansk språk med en kompetent privatlunderviser.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å lære det spanske språket mer effektivt.

🏅 Hvor mange instruktører er tilgjengelige for å gi spanskkurs i og områdene rundt?

Det er for øyeblikket 28 private spansklærere som tilbyr spansktimer i og de omkringliggende områdene.

 

 

 

 

 

For å finne en privat spansklærer, sjekk ut deres profil for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

 

Velg privatkurs i fra vårt utvalg av mer enn 28 veiledere tilgjengelig.

Vil du ha undervisning i spansk?

Velg blant mange lærere innen spansk!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i spansk ved hjelp av en underviser som har spansk som morsmål

Mens det før i tiden hovedsakelig ble undervist i fransk og tysk på ungdomsskolen, har nordmenn de siste årene konsekvent rangert spansk blant de mest populære språkene å lære. Og det er ikke bare i Norge spansk er populært. En britisk studie utført av British Counsel's Languages for the Future 2013, viser at 34 % av britiske selskaper anser spansk som nyttig for virksomheten. Cervantes´ morsmål praktiseres av rundt 1 milliard mennesker over hele verden, noe som gjør det til det nest mest talte språket. Å lære spansk, og tilhørende kulturer å kjenne, vil gi deg en rikere opplevelse når du reiser rundt i verden. Det er dusinvis av måter å komme i gang med å lære å snakke spansk. Den beste? Å finne en kyndig spansklærer, som kan komme hjem til deg, og gi deg effektivt og god spanskundervisning.

Hvorfor lære spansk?

Å lære spansk som andrespråk kan virke vanskelig for oss nordmenn. Dog kan det være springbrettet til å lære andre indoeuropeiske språk! Faktisk tilhører spansk en språkfamilie, som ofte kalles for romantikkens språk, et navn som stammer fra deres forhold til latin. Språkene som inngår i denne gruppen er rumensk, italiensk, fransk og portugisisk. Det er unødvendig å si at å lære spansk kan hjelpe deg med å forstå mange flere språk. For å utnytte disse mulighetene, kan foreldre og elever dra nytte av de nesten 500 spansklærerne på nettstedet vårt. Lærerne kan hjelpe deg med å nå noen av målene dine: å bli tospråklig med spansk som andrespråk, forberede deg på eksamen i spansk fremmedspråk, forberede deg på å komme inn på et spansktalende universitet, en praksisplass og mye mer.

Å snakke engelsk er ikke nok!

Hvorfor skal du lære spansk (med en privat spansk lærer, spansk online eller til og med gratis spanskundervisning)? Den viktigste årsaken er det enkle faktum at å være enspråklig blir stadig mer utilstrekkelig i det 21.århundret. Norsk og engelsk er en selvfølge på det norske arbeidsmarkedet. Om du imidlertid sper på med et ekstra verdensspråk, vil du stille langt sterkere i en ansettelsesprosess, også på det globale markedet. Å være i stand til å oversette spansk i profesjonelle omgivelser, vil kunne gi deg en karrierefordel. Å gå på spanskkurs kan være utrolig nyttig. Enten du ønsker å bestå offisielle språktester eller bestå eksamen på skolen, har du tatt et stort skritt i riktig retning ved å velge spansk på skolen. Skolespansken gir deg en utmerket introduksjon i: disiplinen å studere hver uke, skriftlig uttrykk, grammatikk, spansk ordforråd (ord, setninger, personlige pronomen, verb), muntlig uttrykk, skriftlig uttrykk, muntlig og skriftlig forståelse. Å kunne skilte med spanskferdigheter på CV-en din, vil gi deg et konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet i dag og i mange år fremover!

Forbered deg på offisiell språktest med spansk undervisning

Enten du går på ungdomsskolen eller allerede studerer til bachelorgrad, kan et spanskkurs hjelpe deg med å bestå eller forbedre karakterene på eksamen, eller oppnå bedre resultatet på en offisiell språktest som DELE (Dimploma de Espanol como Lengua Extranjera). Blant de utallige måtene å lære spansk, hvilken bør jeg velge for eksamensforberedelser? Lære med en spansk lærer! Mange studier har vist at en-til-en-undervisning er mye mer effektivt når det gjelder å hjelpe elever med å forbedre karakterene sine. Å få en slik støtte hjemme, kan hjelpe deg med å ikke bare bestå eksamen, men forberede deg på fremtiden.

En-til-en spanskkurs hjemme

Spansk kurs hjemme, med en erfaren lærer som veileder, er den beste måten å forbedre karakterene dine på skolen og utdype kunnskapen om spansk språk og kultur. Å forstå spansktalende kultur kan gi deg tilgang til historien til mange land i verden. Å mestre spansk på skriftlig nivå, og grammatikk, kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av kulturer over hele verden, fra Latin-Amerika til Spania!

Snakk spansk for å reise eller jobbe i Syd-Amerika

Som vi har nevnt før: Spansk er et av de mest talte språkene i verden! Det nest mest talte, for å være helt nøyaktig. Spansk er morsmål for rundt 425 millioner mennesker – men hvis vi skulle legge til alle spanskelever i verden, ville antallet vært nærmere 1 175 000 000 spansktalende. Dette omfatter Spania og hele Latin-Amerika (hvor det er det offisielle språket i de fleste land). Spansktalende finnes også i USA, som teller rundt 53 millioner, og i andre land rundt om i verden (Ekvatorial Guinea, Filippinene osv.). Internasjonale utvekslingsprogrammer som ERASMUS gjør det enklere å begynne, så hva venter du på? Det finnes mangfoldige programmer og muligheter over hele verden, der du kan perfeksjonere spansken din: praksisplasser, språkopphold og studier i utlandet. Denne typen oppslukende programmer kan også hjelpe deg med å forbedre uttalen din. Når du skal begynne å lære spansk, lønner det seg å engasjere en lærer hvis morsmål er spansk. En morsmålstaler som lærer kan gi deg tilgang til effektive metoder, for å forberede deg på arbeid eller studier i utlandet.

Lær spansk for under 200 kroner!

På Superprof har vi flere tusen spansklærere, hvorav nesten 500 befinner seg i Norge. Her vil du finne tospråklige lærere som gladelig lærer deg å snakke spansk på alle nivåer. Nivåene starter på grunnivå og helt opp til veldig avansert nivå for de som snakker spansk nesten flytende. Velger du en av Superprofs privatlærere vil hjemmeundervisning i spansk være et rimelig alternativ, da prisnivået på dette er moderat. Du vil kunne lære en rekke emner uten å overskride budsjettet: Søramerikansk kultur og sivilisasjon, skriftlig muntlig uttrykk og pedagogikk, spansk vokabular, spansk grammatikk, pronomen, samtaleferdigheter og mer.

Ta deg tid når du skal velge privat spansklærer

Med nesten 500 spansklærere rundt i Norge, har du et stort antall lærere å velge blant. Føler du deg mer komfortabel med en autorisert lærer? En lærer som har jobbet tett med Kunnskapsdepartementet? En lærer med spansk som morsmål? En elev på videregående eller universitet? Det er veldig viktig å velge lærer etter bakgrunn, ettersom dette kan påvirke både kvaliteten og prisen på leksjonene. Her vil du kunne finne ekstra skolestøtte som kommer hjem til deg, spanskkurs på nettet, og alt i alt oppfylle dine ønsker om å bli bedre i spansk.

Hvordan finne den perfekte spansklæreren?

For de som ønsker å lære spansk, kan språktimer være den perfekte løsningen for rask progresjon. Samtalene du har med læreren din vil tillate deg å styrke ferdighetene du allerede har oppnådd, samt gjøre raskere fremgang til et mer avansert nivå. Etter å ha deltatt på et godt spanskkurs med en erfaren lærer, vil du kunne kommunisere og uttale ord på et mye bedre nivå enn før. Til slutt, enten du har som mål å bestå din neste eksamen eller studere i et spansktalende land, vil en spansklærer hjelpe deg med å nå målene dine raskere.

Hva vil du lære?