Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Lørenskog

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 2 evalueringer.

282 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 282kr

0 t

Flere av spansklærerne svarer innen 0time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for spanskundervisning i Lørenskog og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på spanskkurs i Lørenskog er 282kr.

Utgiftene for privatlærer i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene til våre undervisere i spansk i nærheten av deg.

'Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spanskunderviser?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine krav i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

For å finne din privatunderviser, ta en titt på deres individuelle profil for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en underviser, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Er det mulig å ta spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof tilbyr spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hva kan en spanskunderviser hjelpe deg med?

Å kunne snakke spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært dyktige spanskundervisere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spanskunderviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Gi strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan bestemme sammen med læreren din hva du håper å oppnå med dine private spanskkurs.

 

Alle spanskkurs med en kvalifisert privatlærer gir deg muligheten til lære det spanske språket raskere.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å lære det spanske språket raskere.

Hvor mange privatlærere tilbyr for øyeblikket spanskkurs i nærheten av deg?

Det er for øyeblikket 5 private spansklærere som tilbyr spanskkurs i Lørenskog.

 

For å finne en privat spansklærer, sjekk ut deres annonse for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg undervisning i Lørenskog fra vårt utvalg av mer enn 5 spanskundervisere

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Lørenskog

Se flere lærere Kom i gang

Hvordan lære spansk med en privatlærer?

Er du betatt av kommunikasjonens skjønnhet? I en tid der forståelse av et fremmedspråk bare er et Google-søk unna, er ikke lenger språkbarrierene et like stort problem som før. De språkmektige er imidlertid ikke nødvendigvis noen stor fan av slike nye hypermoderne kommunikasjonsformer. Det er imidlertid et faktum at online kurs og applikasjoner har gjort det enklere å lære seg et nytt språk! Superprof kan hjelpe deg å benytte deg av det overveldende tilbudet på nett, samt gi deg tips om spanskundervisning på Lørenskog. Enten du velger å undersøke kulturtilbud i området eller et språkkurs med en av våre spansklærere, så er dette starten på dine spanskferdigheter!

Hva er det som er så interessant med spansk?

Så sent som i fjor publiserte vitenskapsbladet Cognition en studie som avkreftet den feilaktige myten om at det kun er barn som kan lære et nytt språk som om det skulle være ens morsmål. Studien, med over to millioner engelsktalende deltakere, bekrefter at alle voksne som har lært et nytt språk med språkstudier i Mexico, på reise i Spania eller i jobbsammenheng i et spansktalende land, består med glans. Det som gjør det så interessant å lære spansk, uavhengig av at alder ikke er et hinder for å bli språkekspert, er det faktum at det er et utbredt språk. I over 20 land verden over er spansk det offisielle språket. Ikke bare utgjør dette et stort område rent geografisk, men det gir også en rik og allsidig kultur som brer seg fra Argentina til Peru, fra Guatemala til den iberiske halvøy. Stort sett hele Sør-Amerika snakker spansk, bortsett fra Brasils portugisisk, Guayanas engelsk, Surinams hollandsk og alle urfolkspråkene rundt om på kontinentet. Antall spansktalende i verden er høyt. Språket, som gjorde Miguel de Cervantes så populær, snakkes faktisk av så mange som 570 millioner mennesker over hele kloden. Etter engelsk og kinesisk, er spansk det tredje mest talte språket i verden. Du er heller ikke alene om å ønske å lære å snakke spansk. På verdensbasis valgte i fjor hele 21 millioner mennesker å studere spansk som fremmedspråk. Spansk er et av de offisielle språkene i seks av verdens internasjonale organisasjoner: EU, FN, Den afrikanske union, Mercosur, Organization of American States og Søramerikanske lands union.

Private spansklærere på Lørenskog: es muy fácil!

Enten du ønsker å forbedre spanskferdighetene dine, lære spansk fra scratch eller du vil finpusse nivået ditt med å bli flytende i spansk, så er det ikke så vanskelig å nå målet! I likhet med andre romanske språk som fransk, portugisisk, italiensk og rumensk, bruker også spansk språk det latinske alfabetet, men med diakritikere (aksenter) for å komplettere bokstavene. Dette betyr at grammatikken er veldig lik de andre latinske språkene. For eksempel er subjektet på spansk også kjønnsbetinget, og definerer hvordan verbet skal bøyes. Dette kan være vanskelig å forstå til å begynne med, men knekker du først grammatikkoden, vil dette være en døråpner til å lære andre latinske språk. Spanske ord kan være ganske like engelske ord. Dette fordi begge språk har «lånt» ord fra hverandre. Dette kommer godt med for nordmenn, som stort sett behersker engelsk veldig godt. Dog skal du være litt varsom, for ikke alle ord som ligner på hverandre har samme betydning. Når du skal lære uttalen av spanske ord og uttrykk, vil uttalen avhenge av hvor du lærer språket eller hvem du lærer det av. Spansk er såpass allsidig og med regionale ulikheter, at aksenten kan variere fra et geografisk område til et annet. Andalusisk aksent er helt annerledes enn for eksempel chilensk aksent. Noen ganger har selv spanjolene problemer med å forstå hverandre. Alle vil imidlertid forstå deg uansett hvilken aksent du lærer. Om du synes det høres vanskelig ut å lære spansk, kan Superprof gjøre prosessen mye enklere for deg. Ved å velge lærere fra vår plattform på Lørenskog, kan vi hjelpe deg å nå dine mål mye raskere enn du tror.

Hvorfor studere spansk på Lørenskog

Selv om du skulle føle at du befinner deg langt unna ethvert spansk miljø, så vil du bli overrasket over hvor mange spansktalende det finnes på Lørenskog. Det kan være mennesker med spansk som morsmål, med spansk som andrespråk eller som fremmedspråk. Alle kan ett eller flere spanske ord, som en har lært seg på ferie, fra tv eller i reklameverdenen. Kanskje du drikker café cortado på stamkaféen din på Lørenskog eller du pleier å kjøpe chorizo-pølse i den lokale matbutikken når du arrangerer tapasaften for vennene dine – spansk er over alt! Selv om språkreiser er en unik måte å lære et nytt språk på, behøver du ikke å reise noe sted for å lære spansk. På Lørenskog er det flere muligheter for spanskundervisning. Både Folkeuniversitetet og private kursarrangører er representert her. Begge har kurs fra nybegynnernivå til videregående. Det kan være nyttig å få spanskundervisning dersom du skal delta i et internasjonalt utvekslingsprogram. Dersom du forbereder et opphold på en måned eller to i land som Colombia, Uruguay eller Chile, vil det lønne seg å ta noen spansktimer før du reiser. Med spansk i bagasjen åpnes dessuten mange dører til arbeidsmarkedet, og det er mye du kan gjøre både innenlands og utenlands når du kan spansk:

 • Skribent
 • Kelner på restaurant eller annen jobb i servicebransjen
 • Norsklærer
 • Spansklærer
 • Oversetter
 • Turistkontor

Våre privattimer på Lørenskog

Du finner flere lærere tilgjengelig i Lørenskog-området, som venter på å høre fra deg. Gjennomsnitts pris per time er 268 kroner, og avhenger av nivå, læreplan og den enkelte lærer. Mange av lærerne tilbyr første time gratis. Vi har et ganske heterogent utvalg av spansklærere, noe som gjenspeiles i prisnivåene og egenskapene til hver enkelt lærer. Først og fremst må lærerens profesjonelle historikk tas med i beregningen, noe som betyr at du bør ta en kikk på deres diplom og andre kvalifikasjoner. På Superprof har vi en rekke lærere med ulik profesjonell bakgrunn og erfaring: alt fra spanske språkstudenter til spansktalende med spansk som morsmål, spansklærere, flerspråklige lærere og noen lærere fra anerkjente språkskoler. En tommelfingerregel er å velge en lærer som har minst tre års mer erfaring enn eleven har. Her er noen andre viktige kvaliteter du bør se etter:

 • Kurssted: hvor finner kurset sted? Hjemme hos deg eller på den lokale kaféen? Stedet kan også påvirke prisen, om læreren må reise langt for å undervise deg.
 • Kursinnhold: hva omfatter kurset? Er det basert på samtale, lektyrebasert, med fokus på uttale og vokabular eller ganske enkelt spanske ord og uttrykk?
 • Kursnivå: på hvilket nivå ønsker du å lære spansk? Du kan velge mellom ungdomsskolenivå, videregående, universitet og profesjonelt nivå.
 • Betalingsmetoder: hvordan vil du betale læreren? Noen av de tilgjengelige betalingsmetodene er bankoverføringer, kontant eller via et fakturasystem.
 • Dynamikken: hvordan er forholdet mellom lærer og elev? Det skal være både profesjonelt, trygt og komfortabelt.

Begynn å lære spansk i dag! Hasta pronto!

Hva vil du lære?