Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg biologilærere

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 7 anmeldelser.

253 kr/time

De beste prisene: 98% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 253kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine Biologikurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i biologi for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Biologiundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

58lærere tilbyr undervisning

online biologi.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi Biologikursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 58 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi Biologikursundervisning over webcamera?

58  Biologilærere tilbyr online undervisning i biologi.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 58 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for Biologikursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Biologiundervisning er 253Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Biologi
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online biologilærere?

Et utvalg av 7 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 4.9 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

58 Biologilærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Lyst til å lære?

Velg blant mange dyktige lærere!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en privatlærer som har biologiundervisning.

I biologi studerer vi liv og levende organismer, hvordan de oppfører seg og hvordan de samhandler med verden rundt oss. Dette er et bredt fag som dekker alt fra enorme dyr og planter til mikroskopiske livsformer som virus, bakterier og celler. Som en av de viktigste naturvitenskapene , vil de fleste elever i Norge lære mye om biologi innenfor naturfag som et obligatorisk skolefag gjennom store deler av grunnskolen og på VG1. Det er et interessant fag med mye å studere, så det er ikke overraskende at elver ikke alltid liker alle temaene innenfor faget, eller at de ikke liker faget i det hele tatt! Når det er sagt, så er biologi fremdeles et viktig fag. La oss se på fordelene av å studere biologi, utfordringen elever møter på, hva man lærer på grunnskolen om faget, og hvordan privatundervisning kan hjelpe elver på ethvert nivå for å bli bedre i biologi.

Fordelene med å lære om biologi

Som studiet om liv, så er biologi nyttig for å sette vår eksistens i kontekst: hvem vi er, hvordan kroppene våre fungerer. Det er også fundamentet for å lære om helse og medisin og du kan ikke få en sterk forståelse av disse uten å lære om biologi først. Biologi er også et av få fag som er obligatorisk gjennom barneskolen og ungdomsskolen. Sammen med Engelsk, matte og andre naturvitenskaper (fysikk og kjemi), så vil biologi følge med deg gjennom utdanningen din – så du kan ikke ignorere det. Det er så mye du kan lære fra biologi og som et obligatorisk tema, så vil det spille en viktig rolle gjennom skolegangen din, selv om du etter hvert velger å ikke fortsette med realfag etter VG1. Biologi kan også hjelpe karrieremulighetene dine. I tillegg til alle jobbene du kan få med en grad i biologi, så vil kvalifikasjoner i naturvitenskap lære deg ferdigheter som du kan bruke i alle slags typer arbeid. Enten du har lyst til å undervise i naturfag, bli en forsker eller gjøre research, så er biologi en god retning å følge.

Utfordringer i biologi

Det er mye liv i verdenen, så det betyr at biologer har mye å studere. Mange biologer pleier å spesialisere seg ytterligere mens de er på skolen, og noen elever kan bli overveldet av alle de ulike konseptene de er nødt til å lære i biologi og selv med hjelp fra kvalifiserte lærere og privatlærere, så er det ikke sikkert at de vil mestre alle fagområdene. Det er også noen etiske problemer som kan komme når man dissekerer og studerer liv. Noen elever kan være ukomfortable med å eksaminere dyr og å dissekere dem, og selv om skoler tillater elever å droppe disse timene så betyr dette også at de mister viktig undervisning. På grunn av at det er deler av biologi man ikke kan se med det blotte øye, særlig på en mikroskopisk skala, så kan det være vanskelig for noen elever å fatte disse konseptene. Det kan være vanskelig å visualisere noe så smått at du aldri vil kunne se det med det blotte øyet.

Områder av biologi som blir undervist på skolen

Elever som lærer naturfag i Norge skal igjennom en rekke felt innenfor naturvitenskap, som biologi, kjemi og fysikk, i det samme felles faget. Man lærer om cellestruktur og hvordan celler fungerer, om planter og dyr og deres prosesser, om åndedrag, hormoner, og nervesystemet. Genetikk, genmanipulering og kromosoner blir undervist, i tillegg til sykdom, immunforsvaret, og andre systemer. Du kan komme opp i eksamen for naturfag i både 10.klasse og VG1, før du i VG2 kan velge mer spesialiserte programfag, for eksempel: biologi.

Privattimer i biologi

For enhver elev som trenger hjelp med biologi på skolen - fra ungdomsskolen og helt opp til universitet - så har vi kvalifiserte og erfarne privatlærere som kan hjelpe dem med å forstå faget bedre og å oppnå bedre karakterer. Det er en del overlapp mellom biologi  og matte og de andre naturvitenskapene (fysikk og kjemi), så vil du ofte finne ut at det finnes privatlærere som spesialiserer i en eller alle av disse. Enhver elev som sliter med naturfag kan ha fordel av å få undervisning som er skreddersydd for dem. Privattimer i biologi lar elever studere akkurat hva de vil i faget, mens de på skolen må dekke det temaet som læreren har planlagt for dagen. Hvis eleven går glipp av en time eller ikke helt forstår et spesielt tema, så kan en privatlærer gå grundigere gjennom temaet.

Finn en privatlærer i biologi på nett

For enhver elev som er ute etter å forbedre karakteren sin i biologi, så har det aldri vært lettere å finne en privatlærer på nettet. Søk etter en privatlærer i biologi på Superprof – her vil du finne mange potensielle privatlærere. På Superprof er det mange privatlærere som tilbyr en gratis time eller prøveperiode. Disse timene er en god måte å prøve ut forskjellige privatlærere før du velger hvilken lærer passer best for deg. Siden det bare en time, så vil du antageligvis bruke mesteparten av tiden på å snakke om detaljene for timene dine: hva du har lyst til å lære, hva du sliter med, og når du har lyst til å ha timene dine. Sjekk ut flere profiler, se hvor mye de koster, og les anmeldelsene som andre elever har lagt igjen. Når du har "intervjuet" et par privatlærere (helt gratis!) så vil du vite hvem som har den relevante erfaringen, hvem som kan undervise deg mest effektivt, og hvem du kommer best overens med. Det kan kanskje komme som en overraskelse, men å komme godt overens med læreren din er utrolig viktig. Du lærer faktisk bedre når du er fornøyd og du kommer til å tilbringe mye tid med dem, så du har ikke lyst til å gjøre det til en større oppgave enn det er.

Privatlærere i biologi på nett

Takket være internettet så kan du lære fra privatlærere på avstand. Aå lenge du har en stabil internettilkobling og et webkamera, så kan du få undervisning fra lærere hvor som helst i verden. Hvis du lærer på ungdomsskole eller videregående nivå, så vil du kanskje ha mer lyst til å lære fra en privatlærer som er basert i Norge og har erfaring med det norske skolesystemet, men hvis du er på universitetsnivå så har det ikke spesiell stor betydning hvor læreren din er fra, ås lenge du lærer mer om biologi som fag. Siden privatlærere i biologi på nett ikke trenger å reise eller tilby blyanter og så videre, så pleier de å ta litt mindre betalt per time enn privatlærere man møter ansikt til ansikt. Så klart, så er det enkelte ting du ikke kan gjøre med en privatlærer på nett - som eksperimenter eller disseksjoner – men når det kommer til akademiske fag som biologi, så mister du ikke så mye på å ikke ha privatlæreren din i samme rom som deg.  

Hva vil du lære?