Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Hamar

Se flere lærere

240 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 240kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 5 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en privatunderviser i engelsk in Hamar og i nærheten?

I Hamar, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i engelsk 240kr.

 

engelsklærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskveiledere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i engelsk i Hamar?

I Hamar og nærområdene, er 11 engelsklærere tilgjengelig for å gi privattimer

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 11 undervisere.

💻 Kan du ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr engelsk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer studentene deres privatundervisere i engelsk i Hamar?

Fra et utvalg av evalueringer, ga studentene deres engelsklærere et gjennomsnitt på av 5.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (via telefon eller e-post i hverdagene).

👴🏼Hvorfor burde du ta engelskundervisning i Hamar?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere ungdomer sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i engelsk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskkurs med en erfaren privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller et annet sted, velg din privatlærer og reserver dine leksjoner i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan utveksle med læreren din for å planlegge engelskundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 11 privatlærere i Hamar.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Hamar!

Se flere lærere Kom i gang

Engelskkurs i Hamar - Lærere med engelsk som morsmål

Engelsk er et av verdens mest populære språk å lære seg, ikke overraskende nok, da flertallet kommuniserer med fremmedspråklige på engelsk. Å lære et fremmedspråk, slik som engelsk, kan være vanskelig om man skal starte helt fra nybegynner-nivå og for mange mennesker kan det dessverre være en kilde til frustrasjon i løpet av skolegangen.

Heldigvis er engelsk et språk de fleste nordmenn har en forbindelse med helt fra startene både via tv og musikk på engelsk. Ved at vi ikke dubber serier og filmer, får vi inn nye ord og uttrykk, samt blir man introdusert for uttalen. Likevel vil det være mange som ønsker å forbedre sine ferdigheter av ulike årsaker.

Enten om du ønsker å lære deg engelsk på begynner-nivå og forbedre din engelsk før et studie eller utvekslingperiode i et engelskspråklig land, kan du finne en lærer som ønsker å gi deg privattimer for engelsk. 

Hvorfor lære engelsk i Hamar?

Hamar er en av de større byene i innlands-Norge, med en befolkning på rundt 30 000 mennesker. Byen er fylkesadministrasjonssete for Innlandet fylke, og du finner både Vikingskipet og en høgskole her. Du spør deg kanskje om hva du kan gjøre med det engelske språket?

Selv om du kanskje ikke opplever Hamar som en veldig internasjonal by, kan det likevel være du møter på engelsk pensum i løpet av ditt studie til høyere utdanning, eller i løpet av arbeidslivet i internasjonale settinger.

Hamar er en flerkulturell by, ikke for langt fra Oslo. Her vil du ha muligheten til å både lære engelsk, men også finne jobber som krever gode engelskkunnskaper.

Hvor kan du lære engelsk i Hamar?

Mange tenker på språkkurs og studier knyttet til høyere utdanning når de ønsker å fordype seg i et fremmedspråk. Dette er selvfølgelig ikke eneste muligheten man har for å lære seg engelsk, heldigvis for dem som ikke bor i nærheten av en høyskole eller universitet.

Det finnes kurs i engelsk både på folkeskolen, samt finnes det flere engelsklærere i området som kan undervise i engelsk. Det kan være lurt å nettopp benytte seg av undervisning eller kurs for å lære seg engelsk i forkant av sine studier.

Høyskolen i innlandet har mange studier å tilby, og flere av disse innebærer engelsk. En mulighet er et årsstudium i engelsk, men du kan også studere grunnskolelærer i engelsk eller engelsk fordypning.

De ulike studiene gir flere muligheter innen språket, og du kan fordype deg i en rekke sentrale emner. Uavhengig av hva du studerer vil ofte pensumbøker være på engelsk, og vi anbefaler derfor å sikre et godt nivå i forkant av høyere studier.

God kompetanse innen engelsk kan være en fordel i mange ulike jobber, både her i Norge men også internasjonalt. Det kan dermed være lurt å kunne vise til en formell kompetanse i engelsk, enten via studier, kursbevis eller annet. Dersom du ikke er like interessert i å studere engelsk på høyere nivå, fortvil ikke.

Du kan reise til engelsktalende land eller oppsøke miljøer i ditt nærområde, som snakker engelsk til vanlig. Engelsktimer ved en språkskole er en annen fin måte for folk å kunne mestre språket på. Men selv i en liten gruppe med elever vil dessverre ikke opplegget kunne bli skreddersydd for hver enkelt elev.

Det er også nettsteder som viser deg hvordan du kan gå frem for å lære deg språket. Her gjelder det derimot å være kritisk, siden det finnes en mengde ressurser på nett, og ikke alle disse er like gode. En annen fin måte å lære engelsk på er ved hjelp av privatlærerne på Superprof.

Våre lærere vil skreddersy sine undervisningstimer til hver enkelt elev, nivået de befinner seg på, timeplanen deres, og andre viktige behov. Du kan ta engelsktimer i løpet av ferien, studere det etter jobb eller ta et intensivt kurs før du starter i en ny jobb. Mulighetene er mange!

Engelsk med en privatlærer i Hamar

En av mulighetene for å fordype seg i engelsk eller bare forbedre sine ferdigheter, er som tidligere nevnt å benytte seg av privatundervisning i engelsk. Mange privatlærere vil først forsøke å kartlegge ditt nivå, før de lager et undervisningsopplegg skreddersydd dine ferdigheter, utfordringer og ambisjoner. Enten du er nybegynner eller viderekommen i engelsk, kan du få et skreddersydd opplegg av din lærer. 

Det finnes privatlærere for enhver elev uavhengig av nivå og alder. Flere lærere på Superprof tilbyr sin første kurstimen gratis, som tillater deg å bli kjent med din lærer, og samtidig få kartlagt ferdigheter, nivå og ønsker. Det er en fordel for eleven og læreren å kunne kommunisere med slik før man kommer i gang med undervisningsopplegget.

Undervisninga kan forgå på et egnet sted; hjemme hos deg, på en kafe eller for eksempel på nettet. Dette er en fleksibel måte å lære på, som tar hensyn til de behovene og tilgjengelighetene deres.

Du vil med privatundervisning kunne merke raskere progresjon enn ved tradisjonell klasseromsundervisning. Det gjør at du kanskje trenger færre timer for å oppnå ditt ønskede nivå, som igjen vil  kunne gjøre totalprisen rimeligere enn ved å ta et tradisjonelt engelskkurs arrangert i ditt område.

På Superprof finnes det privatlærere i engelsk av mange ulike bakgrunner. Flere lærere har allerede engelsk som morsmål og kan for eksempel hjelpe til med reduksjon av aksent. Du kan enkelt søke opp engelsklærere på hovedsidene ved å fylle inn fag "engelsk" og legge til område "Hamar", deretter kan du filtrere på pris, nivå og om du ønsker undervisning i person eller på avstand (online).

Vi ønsker deg lykke til på jakten etter en privatlærer i engelskfaget!  

Hva vil du lære?