Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Lillehammer

4.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 4.0 av fem og mer enn 1 evalueringer.

197 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 197kr/timen

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en privatlærer i engelsk in Lillehammer og i nærheten?

I Lillehammer, er gjennomsnittsutgiften for engelskundervisning 197kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i engelsk har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskveiledere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi engelsktimer i Lillehammer?

5 lærere er tilgjengelige for å gi engelskundervisning i Lillehammer og nærområdene.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og kontakte engelsklæreren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 5 lærere.

💻 Er det mulig å ta privat engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr engelsk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer studentene deres engelskundervisere i Lillehammer?

Elevene evaluerte sine engelsklærere med et gjennomsnitt på 4.0 av 5 fra et utvalg av 1 anmeldelser.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼Hvorfor burde du benytte deg av engelskkurs i Lillehammer?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere ungdomer sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp engelskhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelsklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta engelskkurs for å mestre vokabular og grammatikk, med en godkjent underviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en lærer og bestille engelskhjelp hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med veilederen din for å organisere engelsktimene, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 5 engelskveiledere i Lillehammer.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Lillehammer!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i engelsk ved å ha et engelskkurs

Alle snakker om globalisering, enten en er for eller ikke. Og i begrepet ligger engelsk som et brobyggende fellesspråk – programmering og digitalisering foregår på engelsk, vi handler stadig mer på engelskspråklige nettsider og handel foregår over grensene ... på engelsk!

I dagens verden skal du virkelig være bevisst og våken for å klare å unngå å snakke engelsk, dersom det uheldigvis er målet. Samtidig er du en utstikker dersom du som nordmann ikke behersker språket. Synet er litt annerledes jo lenger syd du kommer i Europa, der størsteparten ikke har selv grunnleggende kunnskap i engelsk.

Norge ligger på fjerdeplass over de landene i Europa som snakker best engelsk som andrespråk, forbigått av våre svenske og danske naboer. Dette viser tall fra undersøkelsen til EPI  (English Profieciency Index), som rangerer engelskkunnskapene til 80 land som ikke har engelsk som førstespråk. Som et lite paradoks lå Norge på førsteplass når undersøkelsen ble lansert første gang i 2007. Hva har skjedd?

Av alle deltakende land er det faktisk Norge som har falt mest. Og dette til tross for Norges internasjonale handel og samarbeid over landegrensene. En kan kanskje oppsummere med at vi ikke er så gode som vi tror vi er, og at «julekalender-engelsk» er mer utbredt enn tidligere trodd!

Husker du hvor mange barnefilmer som var dubbet da du var liten? Nesten ingen! I dag dubbes alt! En kan ikke legge hele skylden på dubbingen, men en kan klart trekke paralleller til sydligere land der dubbing er vanlig og engelsk er nesten fraværende blant befolkningen.

Om vi sammenligner med for eksempel Spania, som mange nordmenn har et forhold til, så dubbes her alt til spansk – både filmer, serier, tv-show og barnefilmer. Resultatet av dette er at den jevne spanjol aldri hører engelsk og ikke kan fange opp hverken ord eller uttale.

For å dra det enda lengre: mange av de spanske tv-seerne skal kanskje bli skolelærere en gang og undervise barn i engelsk. Da ser man en tydelig tendens til å «bite seg selv i halen» eller «skyte seg selv i foten». Spania havnet forøvrig på bunnen av listen til EFs siste undersøkelse, og dro gjennomsnittet betydelig ned.

Gode på å herme

Nå har det seg sånn at nordmenn har et fantastisk gehør, noe som gjør at vi kan herme dialekter og språk slik at det faktisk høres veldig bra ut. Vi kommer imidlertid til kort på ordforrådet. Det høres altså ut som vi kan engelsk flytende, men det skorter på ord. Da lurer vi ikke bare andre, men også oss selv.

Mens gramatikken slingrer, tar vi det med knusende ro – jeg snakker jo som en amerikaner!

Det holder ikke bare med god uttale når du skal gjøre forretning og forhandlinger på tvers av landegrenser. Det settes også store krav til ordforråd og å kunne gjøre seg forstått på et avansert nivå både forretningsmessig og kulturmessig. Engelsk er tross alt et globalt lingua franca som bygger bro mellom nasjoner og interesseområder!

Da er det kanskje ikke noe å lure på lenger – du trenger et engelskkurs!

Hvor kan du studere engelsk på Lillehammer?

Søker du etter engelskkurs på Lillehammer, vil du få opp mange nettstudier via private aktører som Kursagenten, Kursguiden samt studier på høyskole etc.

Når det gjelder kurs kommer en nesten ikke utenom Folkeuniversitetet med sitt uendelige utvalg av ulike kurs. De tilbyr også engelskkurs på mellomnivå, høyere nivå og profesjonelt nivå. Alle tre er dog nettbaserte.

Om vi starter på mellomnivå, så er dette kurset for deg som ønsker undervisning en-til-en. Kurset består av seks undervisningstimer over Zoom. Kurset legges opp etter ønsker og behov, slik at du kan fordype deg i det du har mest behov for. Det legges vekt på samhandling og forbedring av muntlige ferdigheter, der du vil få tilbakemeldinger og skriveråd på innleverte skriftlige oppgaver.

På høyere nivå er det fokus på samtale og skrivetrening, mens du på profesjonelt nivå får en mer akademisk engelsk på nivå C1/C2. Dette er svært nyttig i forretningsøyemed eller om du skal studere på universitet i utlandet.

Privat engelsklærer

Det finnes mange private engelsklærere på markedet, også på Lillehammer. Du kan velge en aktør som Superprof, som er en lærerportal med 17 millioner lærere i hele verden. Nettsiden er brukervennlig med en enkel søkefunksjon, der du kan søke etter engelsklærer i nærheten av deg.

På Lillehammer har Superprof ni dyktige engelsklærere på forskjellige nivåer. Noen er selv studenter, og tilbyr undervisning og leksehjelp om ettermiddager og helger, mens andre er profesjonelle engelsklærere med undervisningstilbud på alle nivåer.

Du vil se at prisene varierer fra 99 til 400 kroner per time. Det som avgjør prisen er lærerens ferdigheter, kvalifikasjoner og nivå. Finn ut hvilket nivå du selv er på, og bruk som en tommelfingerregel at læreren må ha minst tre års forsprang i forhold til deg selv. Du trenger ikke å engasjere den dyreste læreren om du bare trenger å finpusse litt på engelsken din – du kan fint føre samtaler med en student, for eksempel!

Når det gjelder pris, så er det greit å vite at de fleste lærere på Superprof tilbyr første time gratis. Det skal nemlig ikke koste deg noe å planlegge et undervisningsopplegg og få svar på det du lurer på. Under denne første timen er det viktig å meddele akkurat hva du er ute etter å lære, og sammen finne ut hvilket nivå du er på og avtale undervisning deretter.

Undervisningssted er også viktig å få avklart, enten du vil at læreren skal komme hjem til deg eller om dere skal møtes på nett eller på egnet kurssted. Dersom du fast bestemt på hjemmeundervisning, så ta ikke til takke med et gruppekurs på nærmeste kurssted selv om det kan høres greit ut. Du er kunden, og skal få akkurat det du vil!

Ta kontakt, avtal tid og start akkurat når du vil!

Hva vil du lære?