Utmerket
Anmeldelser

Lær Generell jus med en privatlærer som tilbyr undervisning i person.

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 3 anmeldelser.

353 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 353kr/time

7 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 7time(r)

Å lære generell jus har aldri vært
enklere

2. Organiser dine generell juskurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Rettsvitenskap (jus)

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i generell juskurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i generell juskurs er 353Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen generell jusundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Generell jus?

Med en erfaren lærer i Generell jus, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Generell jus undervisning online ?

Flesteparten av våre Generell juslærere tilbyr generell juskurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Generell juskurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen generell juskurs?

30 lærere i generell jus tilbyr hjelp i generell jus.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 30 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Generell juslærere mottatt?

Blandt 3 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i generell jus?

Velg blant mange lærere innen generell jus!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg med å utvikle dine kunnskaper innen jus

Kanskje du er elev på videregående skole og trenger hjelp med jus eller rettsvitenskap? Eller kanskje du drømmer om å bli jurist, men har lyst på hjelp av en dyktig lærer for å bli kjent med hva faget innebærer? Uansett hva dine mål og ambisjoner er med faget, vil du få hjelpen du trenger med en dyktig privatlærer.

Det finnes flere gode grunner til å lære seg jus. Først og fremst vil det gi deg kunnskap du kan bruke i din hverdag. Det vil hjelpe deg med å forstå samfunnet vi lever i og hvordan demokratiet og rettssystemet fungerer. Ikke minst er dette et spennende fagfelt, som vil kunne inspirere deg til å ta videre studier innen fagfeltet.

En annen god grunn til å få hjelp med faget, er hvis du tar jus eller rettsvitenskap på videregående og trenger en god karakter på vitnemålet ditt. Det er høye karakterkrav for å komme inn på de fleste studier i dag, men noen har ekstra høye.

Da vil det være dumt hvis du ødelegger studiemulighetene dine med en dårlig karakter. Med andre ord vil en privatlærer i jus kunne være en investering i fremtiden. Sørg for å videreformidle hvilke ambisjoner du har til privatlæreren din, slik at dere kan jobbe målrettet med faget.

Hva er jus?

Jus er et omfattende fagområde som blant annet tar for seg lov og rett. Gjennom sin forståelse av hva som er rett og galt, gjør jusen det mulig å dømme mennesker for lovbrudd og beskytte borgerne sine.

Det er et viktig prinsipp ved demokratier og moderne styresett, spesielt at mennesker er uskyldig til det motsatte er bevist. Det krever derimot mye av jurister å skulle forstå og anvende seg av alle lover og regler vi har i Norge for å beskytte og være i stand til å dømme innbyggerne.

Jus går helt tilbake til det gamle Roma, hvor ordet også ble bruk om det brede rettsfenomenet. Her skilte man derimot mellom jus og fas, hvor jus var rett skapt av mennesker og fas viste til den gudsskapte retten.

I vår moderne tid er jus-faget bredt og favner om flere disipliner. Du kan blant annet studere rettsvitenskap og rettshistorie eller kriminologi og rettsøkonomi. Som jurist kan du jobbe innenfor mange spennende felt, både i inn- og utland.

Utdanningen kan du ta ved tre norske universiteter, men for å få tittelen som advokat er du nødt til å ha relevant praksis i tillegg. Ved flere høyskoler kan du ta en bachelorgrad i rettsvitenskap, som kan gi nyttig kunnskap du kan bygge videre på eller bruke sammen med annen utdanning.

Ta privatundervisning i jus

Det finnes flere måter å lære seg jus på, og du kommer ikke unna å måtte dykke ned i norske lover og rettskunnskap. For å lære og forstå jus-faget er du nødt til å gjøre deg kjent med det som ligger til grunn for norsk rett. Det finnes derimot mange måter å gjøre dette på! Superprof har mange privatlærere over hele Norge, som blant annet underviser i jus. Ved å trykke deg inn på vår søkemotor og skrive inn "jus kurs", kan du få opp alle relevante undervisere.

Du kan velge å få undervisninga på en kafe, et bibliotek eller hjemme hos deg, og du og læreren din vil bli enige om tidspunkt og hvor ofte den skal skje. De fleste av våre lærere tilbyr også digital undervisning, som gjør det enkelt for deg å ta et kurs i jus. Sørg for å finne ut av hvilke behov du har som elev og hva målet ditt med å lære deg jus er, slik at privatlæreren din kan ta utgangspunkt i dette.

Lykke til med å lære deg jus!

Hva vil du lære?