Utmerket
Anmeldelser

Finn en gitarlærer i nærheten av deg

Se flere lærere

4.7 /5

Gitarlærere med et gjennomsnittsevalueringer på 4.7 stjerner av 5 og mer enn 1 evalueringer.

337 kr/time

Gode priser: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 337kr/timen

2 t

Raske som lyn! Våre gitarlærere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære gitar i Kristiansand har aldri vært
enklere

2. Organiser dine gitarkurs

Kontakt din gitarlærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for gitar, skreddersydd ditt nivå.

3. Oppdag nye evner

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter sammen med engasjerte mennesker

FAQ

🎸 Hvordan kan du ta gitartimer i Kristiansand?

Ønsker du å starte med å spille gitar?

 

På Superprof er det 8 gitarveiledere tilgjengelig for å gi gitar timer i Kristiansand

 

Vår meldingstjeneste lar deg ta kontakt med gitarinstruktører som er registrert på plattformen vår.

 

Når leksjonsforespørselen din har blitt godkjent, kan du begynne første leksjon med en gitarinstruktør.

 

Klikk her for å se annonser til gitarinstruktører nær deg.

🎵 Hvor mange veiledere tilbyr for øyeblikket private gitarkurs i nærheten av deg?

I Kristiansand og de omkringliggende områdene er det 8 private gitarinstruktører tilgjengelig for å gi gitarkurs

 

For å finne en privat gitarlærer, ta en titt på deres profiler for å finne ut mer om kurstilbudet deres. Gitarinstruktørene våre dekker alle typer gitarer fra elektrisk, akustisk, bass.

 

Velg kurs fra vårt utvalg av mer enn 8 gitarveiledere.

💻 Kan du ta privat gitarundervisning online?

På Superprof kan du lære gitar online med en privat veileder. Enten du er helt nybegynner og vil starte fra bunnen av, eller om du bare ønsker å jobbe med dine gitarferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre gitarveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir gitar online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn en online gitarlærer

💸 Hvor mye betaler man for gitarkurs per time in Kristiansand og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på privatundervisning i gitar i Kristiansand er 337kr.

Timesprisen for gitarundervisning vil avhenge av:

  • erfaringen læreren har
  • hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvilken type gitar du vil lære deg (jazz, bass, elektrisk eller aukustisk)
  • hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere tilbyr deres første kurstime gratis.

 

Sjekk ut prisene på våre gitarundervisere nær deg.

🎸Hvilke utstyr er nødvendig før du skal begynne å lære å spille gitar?

Det første steget er åpenbart å kjøpe en gitar. Noen av de mest vanlige gitarmerkene er Gibson, ESP, Fender og Washburn.

 

Prisen for en ny gitar kan noen ganger forskrekke nye gitarister.

 

Hvis dette er tilfelle for deg, er det mulig å leie en gitar som du kan øve med til du er klar til å kjøpe din egen gitar.

 

Avhengig av hvilken type gitar du vil spille, du kan også kjøpe:

 

  • En forsteker
  • En lydkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

 

Visse gitarutstyr er ikke obligatorisk for at du skal lære å spille gitar. Ikke nøl med å be gitarlæreren om råd til hvilket tilbehør du bør kjøpe for å spille musikken du ønsker.

 

Finn læreren din fra vårt utvalg av mer enn 8 undervisere.

🎸Hvorfor ikke forsøke privatundervisning i gitar i Kristiansand?

Mange ønsker å kunne spille et instrument et av de mest populære instrumentene er gitar. Flere studenter skulle ønske de kunne spille gitar, enten fordi de har et idol som er gitarspiller, de vil imponere på fest, eller kanskje noen drømmer om en karriere i musikk?

Gitar er et praktisk instrument, som ikke er for vanskelig å bære med seg. En kan altså øve hvor som helst. Dette er kanskje en av årsakene til at gitarkurs er blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en gitarlærer kan mange elever bli i stand til å forbedre sine gitarferdigheter og oppnå et godt nivå.

 

Alle gitarundervisninger med en erfaren privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta private timer fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din veileder og reserver dine timer i dag.

Vil du lære gitar i Kristiansand?

Velg blant mange dyktige lærere innen gitar i Kristiansand!

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt musikktalent ved hjelp av en gitarlærer fra Superprof

Har du funnet ut av hva som gjør gitarspillingen din unik? Om du ikke helt vet enda, men har lyst til å finne ut av det, bør du vurdere å ta gitartimer. Musikkmiljøet i Kristiansand er kanskje ikke like ikonisk som for eksempel bergensmiljøet, men det har masse spennende å by på.
 
Byen er arnestedet for artister og band innenfor sjangre fra metal og rock til RnB og pop, og var vertssted for Quartfestivalen, som ble arrangert hvert år fra 1992 til godt utpå 2000-tallet.
 
Kort sagt: Kristiansand er et fantastisk sted å lære å spille gitar på! Uansett om du vil lære å spille jazzgitar, klassisk gitar, bass, elektrisk gitar eller stålstrengsgitar, finnes det en lærer i Kristiansand som kan hjelpe deg til ferdighetene du trenger for å lykkes. Du må bare bestemme deg for om du vil ha privattimer i ditt eget hjem, ta gitartimer på en musikkskole eller ta gruppetimer.
 
Men først: Er all jobben med å lære å spille gitar verdt det? Gitaren er et av verdens mest populære instrumenter, både på tvers av kulturer og generasjoner. Den har akkompagnert noen av de største musikalske stjernene vi har, for ikke å nevne at den er en uvurderlig komponent i lydbildet til store band som Led Zeppelin og Guns N' Roses. Ikke minst er gitaren et instrument som både nybegynnere og erfarne gitarister kan ha det gøy med.
 
Før du begynner å drømme om en suksessrik internasjonal karriere, må vi begynne på begynnelsen: med å ta musikktimer. Det første du må ha kontroll på, uansett om du liker det eller ei, er musikkteori. Når du kan lese noter og tabulatur, blir det betydelig lettere å utvikle gitarferdighetene dine. Husk at man ikke utvikler seg lineært: Bare fordi du gjør en feil, misforstår noe eller sliter med å lære deg en bestemt teknikk, må du ikke gi opp.
 
Det kan ta lang tid å lære seg alle akkordene, men ikke så lang tid før du kan jamme med til noen av historiens største rockehits. Eller til dine yndlingsflamencosanger, om det er mer din stil. Fordelen med å velge gitaren fremfor et annet instrument er at det som regel er lett å finne riktige noter og tabulatur. Tabulatur er et alternativt notesystem der noter og akkorder visualiseres ved hjelp av tall og hver notelinje korresponderer til en av instrumentets strenger.
 
Tabulaturet er en god hjelp for nybegynnere for å lære hvor de skal plassere fingrene, og krever ikke at man har studert musikkteori tidligere. Mange selvlærte gitarister har brukt nettopp tabulaturet hyppig i prosessen med å lære og utvikle seg. Men om du vil gå dypere i læringen, er undervisning desidert det beste valget. Det gjelder ikke minst dersom du også er interessert i komposisjon.
 
Gitaren er også et flott instrument for deg som liker å synge, da den er godt egnet til å akkompagnere sang. Hvor mange singer-songwritere sitter ikke og spiller på en gitar? Dersom du heller ser for deg å bli med i et band, er gitaren også et godt valg.
 
Stadig dukker det opp band rundt om i byen, og mange er på jakt etter en uoppdaget gitariststjerne. Både rock, jazz, blues, flamenco, RnB, bossa nova, klassisk musikk, pop og en rekke andre sjangre kan spilles på gitar. Den er rett og slett et skikkelig multifunksjonelt instrument!

 

Hvor i Kristiansand kan du finne gitartimer?

Fra Kvadraturen til Hellemyr: Det er mange steder å spille gitar i Kristiansand. Det finnes mange organisasjoner, kommunale kulturskoler, institusjoner for høyere utdanning og private aktører som gjør gitaropplæring tilgjengelig for både barn og voksne. Kulturskolen Knuden er et fantastisk alternativ for barn og ungdom. De har undervisningslokaler flere steder i Kristiansandsområdet og gir opplæring i gitar, i tillegg til mange andre spennende instrumenter og kulturaktiviteter.
 
Et annet musikkskolealternativ er Muno, som tilbyr gitarundervisning til folk i alle aldre og på alle nivåer, både på akustisk og elektrisk gitar. Du som har bestemt deg for virkelig å satse på musikken, kan vurdere å søke deg inn på linjen for utøvende musikk (rytmisk) ved Universitetet i Agder. Her vil du få muligheten til å fordype deg i instrumentet ditt, møte likesinnede, lære om alt fra arrangering til musikkteknologi og virkelig finne din egen retning og egenart.
 
Ellers finnes det flere mindre organisasjoner som tilbyr gitarundervisning  i Kristiansand enten alene eller i gruppe, både for nybegynnere og folk på et høyere nivå. Du vil være utgangspunktet for undervisningsopplegget, og det er bare å søke litt rundt og forhøre deg om hva som tilbys.
 
Du kan også velge å finne deg en privat gitarlærer. Dersom du har en stram timeplan og hverdagen er hektisk, er dette et spesielt godt alternativ. Husk bare å ta deg tid til å velge læreren din med omhu, og ta utgangspunkt i målene og musikksmaken din.

 

Hva lærer du i gitartimene?

Gitarundervisningen vil variere ut fra hvilken type gitar du har valgt å spille på – elektrisk, akustisk eller klassisk, for eksempel? Men alle gitarelever må lære de samme grunnleggende prinsippene. Etter hvert blir du mer uavhengig og i stand til å eksperimentere på egenhånd. Et av målene med undervisningen er at du skal utvikle deg raskt og effektivt.

Klassisk musikk, jazz, pop, filmmusikk, rock, blues... uansett hva som er yndlingssjangeren din, er du velkommen på et kurs. Den første timen går ofte med til at du og læreren din blir litt kjent med hverandre. Gitarlæreren din vil gjerne høre hva som er målene dine, i tillegg til å få en oversikt over dine styrker og svakheter.

Folk er forskjellige, og mens noen synes musikkteorien er utfordrende, sliter andre mer med den praktiske siden av å spille gitar. Det er sant at det kan by på noen utfordringer å lære seg å lese noter og tabulatur.

Men det er omtrent obligatorisk å lære seg musikkteori dersom du skal drive med musikk på et høyere nivå, og de fleste gitarlærere vil i det minste oppmuntre deg sterkt til å sette deg inn i det viktigste.

Når du spiller, vil du gradvis bli vant til å plassere hendene og fingrene rett, og de vil bli mer fleksible og sikre. Dermed blir det også lettere å spille.
 
Noen steder vil et gitarkurs komme med ting som et avslutningsshow. Det gjelder ikke dersom du velger å ta privattimer. Men dersom du vil prøve deg foran et publikum, kan du alltids se deg om i byen etter spillejobber. Slik får du både øvd på å fremføre musikk og en sjanse til å gjøre deg, navnet ditt og ferdighetene dine synlig.
 
Når du utvikler deg, vil du begi deg ut på stadig vanskeligere stykker. Etter noen års øvelse kommer du til å lære komplekse covre, og kanskje til og med være klar til å komponere dine egne sanger – om du ikke allerede har begynt med det!

 

Hvorfor bør du velge å lære gitar av en privatlærer?

Det er mange måter å ta gitartimer på: online, hjemme med en privatlærer, i gruppe på en musikkskole og så videre. Så hvorfor bør du velge akkurat privatlæreren? Det kan være frustrerende å ta gruppetimer, spesielt når du holder på å lære et nytt instrument.
 
Alle elevene liker ikke nødvendigvis samme sjangre, og ikke alle ligger på samme ferdighetsnivå. Velger du å ta et gruppekurs som er åpent for folk på alle nivåer, kan du fort ende opp på et kurs som enten er kjedelig eller altfor vanskelig. Om du tar gitartimer med en privatlærer, har du lærerens udelte oppmerksomhet gjennom hele timen.
 
Det gir dem god tid til å hjelpe deg med å nå dine spesifikke mål. I tillegg vil de garantert oppdage hvilke områder du synes er mest utfordrende og hjelpe deg med å løse alle flokene du roter deg inn i. Resultatet er at du kan gjøre raskere fremgang.
 
Ved å velge privattimer kan du også ta kontroll over timeplanen din. Det gir større fleksibilitet både når det gjelder tidspunkt (kanskje kan du bare på kveldene eller i helgene), og også mulighet til å flytte undervisningstidspunktet, så lenge du sier fra god nok tid i forveien.
 
Det finnes privatlærere for elever på alle nivåer, og de vil gjerne hjelpe deg med å nå målene dine. Noen ganger har de også erfaring med andre instrumenter, og kanskje kan de akkompagnere gitarspillet ditt. Få hjelp med fingerspill, rytme og akkorder denne uka!

 

Finn en gitarlærer i Kristiansand

Hvordan skal du gå frem for å finne en gitarlærer?

Om du heller mot å ta timer på en musikkskole, er det bare å oppsøke skolen direkte og be om mer informasjon om undervisningen. Det er ofte et rikt og mangfoldig musikkmiljø på disse stedene, og det er god sjanse for å få masse inspirasjon og møte andre som er like musikkinteresserte som deg.

For å finne en privatlærer som kan lære deg alt du trenger å vite om gitarspill, har du flere alternativer når det kommer til fremgangsmåte. Du kan sjekke lokalavisen etter annonser, forhøre deg i en musikkforhandler eller gjøre et søk på nett.

På Superprofs plattform har du full oversikt over en rekke forskjellige gitarlærere som står klare til å introdusere deg for gitarens magi. Prisen per time spenner fra 150 til 420 kr.

De fleste av gitarlærerne våre tilbyr dessuten en gratis førstetime. Det er en perfekt anledning til å sjekke at kjemien stemmer og at læreren forstår hvor du er og hvor du ønsker å ende opp.

Hvorfor ikke be læreren din om råd når du skal kjøpe din første gitar? Om du finner en lærer du kommer godt overens med, vil du også tørre å gjøre feil og ta til deg rådene deres. Det er en god oppskrift på rask fremgang og masse mestringsfølelse. Og det aller kuleste med gitaren? Man er aldri helt utlært.

Hva vil du lære?