Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg historielærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 22 anmeldelser.

243 kr/time

De beste prisene: 99% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 243kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine historiekurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i historie for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Historieundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

170lærere tilbyr undervisning

online historie.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi historiekursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 170 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi historiekursundervisning over webcamera?

170  Historielærere tilbyr online undervisning i historie.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 170 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for historiekursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Historieundervisning er 243Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Historie
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online historielærere?

Et utvalg av 22 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

170 Historielærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i historie?

Velg blant mange lærere innen historie!

Se flere lærere Kom i gang

Bistand med historie med en privatlærer : en hjelp som kan være avgjørende

Synes du historie er gøy? Ingenting er bedre enn å studere et fag du faktisk har interesse av! Det være seg norsk historie, romertiden eller gamle Egypt – historie er et spennende tema som forteller noe om hvor vi kommer fra.

Med historie kommer gjerne også geografi, siden historien forteller om bosetninger, slag og hendelser på ulike steder i verden. Det betyr at du også lærer geografi når du studerer historie – to fluer i ett smekk!

Apropos geografiske områder, så trenger du ikke nødvendigvis å forflytte deg rent geografisk. All undervisning kan foregå hjemme i din egen stue, via pc-skjermen, en mikrofon og et webkamera!

Hvorfor historie?

Historien, uansett hvilken, skildrer menneskenes historie fra tidenes morgen. Via skrifter og arkeologiske funn kan vi finne ut hvor, hvordan og hvorfor. Du får se det store bildet, de lange linjene, og lære hvor, hvordan og hvorfor hendelser fant sted.

Dette vil igjen gjøre at du bedre forstår verden rundt deg. Du får bedre forståelse for ulike kulturer og hvorfor ting er som de er og hvorfor samfunn har blitt som de har blitt. Nåtiden er et resultat av fortiden!

Historiekunnskaper på reise

Skal du på ferie til Egypt? Kongenes dal? Se pyramider og Sfinx? Da kan du ta en lynkurs i Egypts historie. Du får så mye mer ut av ferien når du kjenner til historien på forhånd. Du vil se ting andre ikke ser. Du vil kunne tolke det du ser ut fra et perspektiv av kunnskap!

Om turen legges innom Kairo er det et must å besøke Midt-Østens største arkeologiske museum, Det Egyptiske Museum (innviet i 1902). For du vet vel hvem som er trekkplasteret her, en viss Amon?

Det er riktignok bare masken til den unge kongen du får se, for selve graven finner du i kongenes dal. Når du beskuer Tut-ankh-amons gravmaske, er det ikke bare en maske. Med din kunnskap om temaet, fordi du har gått på kurs, vil du se masken til en person du har god kjennskap til.

Du kan også se etter noe ikke alle vet. Det hadde seg nemlig slik at masken gikk i stykker under rengjøringsarbeid i 2015. Den 3300 år gamle masken skal ha falt av ansiktet til den mumifiserte kongen, hvorav rengjøringspersonalet brukte epoksy til å lime masken tilbake på ansiktet. Epoksysøl på maskens overflate ble fjernet med kniv, noe som etterlot tydelige riper.

Planlegger du en reise til for eksempel Granada i Spania? Da er du selvfølgelig bare helt nødt til å sette av en dag til et besøk i La Alhambra, den mauriske festningen og palasset fra 1300-tallet som ruver over den andalusiske byen med Nevada-fjellene som bakgrunnskulisse.

Alhambra står for øvrig på Unescos verdensarvliste, og med historiekunnskaper fra maurertiden og almohadisk stil vil du få ekstra utbytte av turen til det mektige palasset. Husk å bestille billetter i tide. Det er begrenset antall besøkende, og riften er stor om billettene.

Hvor kan du studere historie?

Foruten høyere studier og fysiske kurs på skole, finnes også muligheter hjemme i din egen stue. Det finnes mye nyttig informasjon på nett, og flere nettkurs du kan melde deg på. Gjør et Google-søk og finn kurset som passer deg!

Noen nettkurs krever at du har historiekunnskaper på videregående nivå, mens andre kurs tar historien fra scratch. Finn ut hvilket nivå du er på, og søk deretter!

På Keystone Onlinestudies holdes nettkurs i historie, der du får lære mer om historiske hendelser og deres innflytelse på verden i dag. For eksempel hvordan verdenskrigene har påvirket dagens verdensbilde, bare for å ta et eksempel.

De ulike kursene fokuserer på et bestemt felt, enten du velger europeisk historie eller for eksempel amerikansk historie. Her fokuseres også på årsak og konsekvenser av historiske hendelser, og hvordan disse hendelsene fortsetter å påvirke verden.  

K2 Kompetanse tilbyr også historieundervisning på nett. Kurset tar for seg verdens- og norgeshistorien med fokus på sammenhenger og konsekvenser av historiske hendelser. Studiet gir generell studiekompetanse, og du kan gå opp som privatist i historie.

På Superprof finner du også historielærere med kursing på nett. Søker du her etter historielærer i Norge, vil du få opp 66 dyktige kandidater, som alle tilbyr online historieundervisning via webkamera.

Lærerne på Superprof har ulik bakgrunn, erfaringsnivå og kvalifikasjoner. Du vil finne lærere som selv er studenter, og du vil finne lærere som er utøvende lektorer. Hvilken lærer du skal velge avhenger av ditt eget nivå og hva du ønsker å lære. For å lære for eksempel generell historie, trenger du ikke å engasjere en lektor på universitetsnivå. Dette gjør nemlig også utslag på prisen.

Gjennomsnitts pris på historielærere på Superprof ligger på 251 kroner per time, med alt fra 150 til 600 kroner timen. Det er lærerne selv som setter prisen etter erfaring og kvalifikasjon, og Superprof er kun en formidler og ikke et fordyrende ledd.

De aller fleste Superprof-lærere gir deg en gratis prøvetime, slik at du skal få en feeling med læreren og vedkommende undervisningsstil før du forplikter deg til et helt kurs. Under denne gratistimen kan du/dere også planlegge videre prosess, hyppighet og varighet på kurset.

Benytt gratistimen for alt den er verdt, og stemmer ikke kjemien med vedkommende lærer så går du til nestemann på listen!

Fordelene med en privatlærer på nett

Uansett om det gjelder fysisk oppmøte eller kursing på nett, så er det store fordeler med å engasjere en privatlærer. For det første har du læreren for deg selv, og således mulighet til en mer intensivert undervisning. Det betyr også at kurset skreddersys til deg og dine behov. Du bestemmer hvordan du vil undervises, hva du skal undervises i, samt varighet og hyppighet på kurset.

Med privatlærer får du større fleksibilitet med hensyn til tid, tema og undervisningsform. Om du ikke vil ha et opplegg etter skolepensum, men ønsker friere tøyler, så er det absolutt mulighet for det. Hva tid gjelder, så avtales tider som passer dere begge, og her er det ofte litt slingringsmonn med mulighet for endringer underveis.

Fleksibilitet er den røde tråden i undervisning med privatlærer fra Superprof. Søk etter nettkurs, og kombiner interesser med jobb!

Hva vil du lære?