Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg psykologilærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 20 anmeldelser.

234 kr/time

De beste prisene: 99% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 234kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine psykologikurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i psykologi for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

Våre tidligere elever
anmelder psykologilærerne sine

FAQ

📒 Hvordan fungerer Psykologiundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

104lærere tilbyr undervisning

online psykologi.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi psykologikursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 104 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi psykologikursundervisning over webcamera?

104  Psykologilærere tilbyr online undervisning i psykologi.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 104 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for psykologikursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Psykologiundervisning er 234Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Psykologi
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online psykologilærere?

Et utvalg av 20 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

104 Psykologilærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i psykologi?

Velg blant mange lærere innen psykologi!

Se flere lærere Kom i gang

Bistand med psykologi med en privatlærer : en hjelp som kan være avgjørende

"Når du begynner å gjøre en innsats for å" vekke deg selv " – det vil si være mer oppmerksom på aktivitetene dine – begynner du plutselig å sette mye mer pris på livet." - Robert Biswas-Diener Prosessen med å lære mer om psykologi er gunstig og givende, men til tider kan det være vanskelig og tøft. Selv om psykologi hjelper deg å forstå deg selv og andre i livet ditt bedre, er prosessen noen ganger smertefull, siden du må møte demonene dine og la skjelettene komme ut av skapet ditt. Å vite hva som formet deg og plaget deg tidligere, er imidlertid et nødvendig skritt mot å bli en bedre person i fremtiden. Du begynner å lære å verdsette livet bedre og ta klokere beslutninger, som positivt påvirker omgivelsene og forholdene dine. Helt ærlig, om enn komplisert, bør alle strebe etter å lære mer om seg selv gjennom psykologikurs med en online lærer.

Potensielle karrierer innen psykologi

Siden psykologi er et felt som dekker mange underemner og spesifikke disipliner, undervises det i mange ferdigheter som hjelper studenter med å finne en karriere de vil elske og være best egnet til. Noen av de mest vanlige karrierene for psykologistudenter å sikte mot, er jobber som er relevante for det de studerte. Som hva da? Først og fremst ender mange psykologielever opp med å jobbe som enten psykologer, psykiatere eller veiledningsrådgivere. Imidlertid er det mange mindre kjente jobber for studenter med en bachelor i psykologi, som er godt betalte og veldig interessante. For eksempel kan du med psykologi hovedfag jobbe som barnehagearbeider, og hjelpe barn i barnehager, skolefritidsordninger eller barneskoler. Også for de som ønsker å hjelpe de som sliter med alvorlige problemer, men som ikke har gjennomført ekstra studier for å bli psykiater, kan en rehabiliteringsspesialist være den perfekte karrieren. Rehabiliteringsspesialister hjelper personer som sliter, som enten har fysiske eller psykiske plager, med å reintegreres i samfunnet og prøve å leve på egenhånd igjen. I tillegg har du sikkert hørt om, eller sett reklame for, en hjelpelinje du kan ringe når du sliter med psykisk helse? Uansett kan de som har studert psykologi grundig, jobbe på telefonsentre som gir rask hjelp til de med psykiske problemer. Det er også verdt å nevne at mange personer med ekspertise innen psykologi er verdsatte medarbeidere i sektorer som næringsliv og finans, utdanning og jus.

Online psykologi-kurs: Hvordan fungerer det?

Enten du mottar en hjelpende hånd for å bestå eksamen i psykologi eller støtteundervisning på universitetsnivå, eller om du bare vil skaffe deg mer konkret kunnskap om psykologi, er online kurs en glimrende idé. Imidlertid er det viktig å konstatere at siden virtuelle økter med en privat psykologilærer ikke har eksistert i århundrer, kan noen lure på nøyaktig hvordan timene gjennomføres over internett. For det første kan elevene bestemme om de vil snakke om psykologiske emner via videosamtale eller telefon. Etter at timen er booket, gir elevene kontaktinformasjon via et sikkert meldingssystem. Psykologstudenter som velger å få undervisning via videokonferanser, kan bestemme formatet og velge mellom Skype, Google Hangout, Zoom eller Discord. Profesjonelle online lærere har ganske god erfaring med flere programvaresystemer, og kan enkelt tilpasse timene til din læringsstil. For det tredje, hvis du er bekymret for ikke å ha for hånden studiematerialet læreren din snakker om, bruker mange lærere alternativet for delingsskjerm, slik at du kan følge med sammen med læreren. Det er viktig å konstatere at hvis du ikke er kjent med online utdanning og aldri har fått virtuell undervisning, vil den første leksjonen være skremmende og du kan få tekniske problemer; men etter en stund blir det akkurat som å sykle!

Ressurser du kan bruke når du studerer psykologi

Hvis du ikke studerer psykologi på universitetsnivå, kan du føle deg litt "lost" når du prøver å finne ressurser som bidrar til rask opplæring i viktige emner. Men takket være internett er det så mange fantastiske ressurser som gjør det enklere å lære deg det grunnleggende i psykologi. For eksempel finnes forskjellige nyttige nettsteder som WebPsykologen, PsyBlog, Psych Your Mind og Psychology Today, som har informative artikler og tilleggsinformasjon som gjør det lettere å studere psykologi. For det andre, takket være læringsmekkaet kjent som YouTube, kan psykologientusiaster bruke time etter time på å se pedagogiske videoer som berører spesifikke aspekter ved psykologi. Å se på videoer er flott for personer som er mer visuelle. De mest anbefalte videoene er fra nettsteder som TED Talks, Khan Academy og Clips for Class. Til slutt, er du fan av podcaster? I så fall er det mange podcaster tilgjengelig, som omhandler psykologibaserte emner. Podcaster er et godt alternativ for elever som ønsker å gå gjennom ny informasjon mens en er i farta. Å bruke støttende og fordelaktige ressurser er en fantastisk måte å utfylle privatundervisningen med psykologilærer på, siden det å ha en aktiv interesse alltid har et glimrende utfall.

Online psykologilærere på Superprof

Når det gjelder å velge en online psykologilærer, kan prosessen være lang og anstrengende da det er et stort tilbud av privat undervisning på nett. For å gjøre prosessen mye raskere og for en 100 %  fornøydgaranti, bør du imidlertid sterkt vurdere å lære psykologi med Superprof. Med over 15 millioner lærere, som tilbyr både personlige og online klasser rundt om i verden i en rekke emner, er Superprof en bærebjelke i e-læringsverdenen. Vi anbefaler på det sterkeste å ta en titt på de mer enn 9 000 psykologipedagogene som er tilgjengelige for virtuelle klasser på Superprof. Du kan begrense søket ved å legge til filtre som land, pris, avstand hjemmefra etc. Ved å se på profilene til tilgjengelige psykologpedagoger, kan du også finne en som matcher læringsstilen din og det du ønsker å lære. Gjennomsnittlige timepriser for norske online psykologilærere er 237 kroner, og det beste er at den første timen med en Superprof-lærer alltid er gratis. Hva venter du på? Begynn å lære mer om psykologi i dag!

Hva vil du lære?