Utmerket
Anmeldelser

Lær kinesisk i nærheten av der du bor

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere i kinesisk med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 11 anmeldelser.

267 kr/time

De beste prisene: 95% av kinesisklærerne tilbyr første undervisningstimen gratis og gjennomsnittsprisen for kinesiskundervisning er 267kr/time

5 t

Våre privatlærere i kinesisk svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære kinesisk har aldri vært enklere

2. Planlegg dine undervisningstimer i kinesisk

Få kontakt med din lærer, diskuter dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset og betal for de undervisningstimene du tar; alt gjennom meldingstjenesten.

3. Oppdag nye opplevelser med elevpasset

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk en ny lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i kinesiskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i kinesiskkurs er 267Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen kinesiskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Kinesisk?

Med en erfaren lærer i Kinesisk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Kinesisk undervisning online ?

Flesteparten av våre Kinesisklærere tilbyr kinesiskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Kinesiskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen kinesiskkurs?

45 lærere i kinesisk tilbyr hjelp i kinesisk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 45 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Kinesisklærere mottatt?

Blandt 11 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i kinesisk?

Velg blant flere privatlærere i kinesisk!

Se flere lærere Kom i gang

Kinesisk undervisning nær deg

Kinesisk er et stort språk som brukes av omtrent 1/5 av verdens befolkning. Det gjør kinesisk til det språket med flest morsmålsbrukere i hele verden. Språket er det offisielle språket i Folkerepublikken Kina og Taiwan, og et av de offisielle språkene i både Singapore og FN. Dette gjør kinesisk til et viktig språk i verdenssammenheng.

Norge har viktige forbindelser med disse landene, i tillegg til at Kina har en imponerende stor industri som forsyner varer til Norge og mange andre europeiske land. Kinesisk er derfor et interessant språk å kunne, som vil skape mange flere muligheter i arbeidslivet for deg.

Å kunne kinesisk kan være fordelaktig både i din egen hverdag og i sammenheng med karriere og utdanning. Kinesisk tilhører den sinotibetanske språkfamilien som er en språkfamilie i Asia med rundt 500 forskjellige språk.

Mandarin er den største talevarianten innad i Kinesisk, etterfulgt av wu og kantonesisk. Som følge av TV og skolesystemet, kan de fleste forstå varianten av kinesisk som brukes i Bejing. Det har gjort denne varianten til en form for standardspråk, til tross for deres ulike dialekter. Språket benytter seg av kinesiske skrifttegn som er kjent som hanzi.

Skriftspråket har spilet en viktig rolle i å samle kinesiske områder. Det ble innført på 200-tallet f.v.t. av Qín-dynastiet og sørget for å samle litteraturen og lovsamlingene på ett språk. I likhet med andre språk, har kinesiske talevarianter gått mer og mer bort fra det tradisjonelle skriftspråket. Det resulterte blant annet i en reform på 1950-tallet hvor skriftspråket og talespråket ble samlet til en nærere variant.

Få hjelp med kinesisk

Det er spennende å skulle lære seg kinesisk og du vil virkelig kunne oppleve mestring underveis. Språket er veldig ulikt norsk og andre europeiske språk, men det er likevel noen likheter. Når vi skal lære oss nye språk, er det alltid lurt å ta i bruk språk en allerede mestrer. Det kan fungere som en veiviser underveis i en slik læringsprosess.

En markant forskjell mellom kinesisk og europeiske språk, er at kinesisk har et klart skille mellom skriftspråk (wén) og talespråk (yǔ). Kinesisk regnes som ett felles skriftspråk, med flere ulike varianter av talespråket. Når du skal lære deg språket er det lurt å finne et kurs i kinesisk.

Det er mange muligheter å velge mellom for å lære seg kinesisk, og det er ikke alltid like enkelt å skulle vite hvilken som er den beste og mest effektive måten. Hvis du gjør et raskt søk på internett vil du finne mange sider som hevder å ha ressursene du trenger.

Utfordringen med disse er at de er laget for å møte enhver elev og tilbudet er ikke tilpasset deg. Du vil heller ikke ha en fagperson å følge underveis, som kan gjøre det ganske demotiverende og ineffektivt å skulle lære seg et helt nytt språk.

Privatundervisning er genialt

Privatundervisning er en genial måte å lære seg et nytt språk på, siden du vil få et skreddersydd opplegg som kun tar hensyn til deg og de behovene du har. Hos Superprof vil du finne privatlærere som gir kurs i kinesisk over hele landet. Dette er fagfolk som kjenner kinesisk ut og inn, i tillegg til å ha et ønske om å formidle kunnskapen sin videre til engasjerte elever.

Plattformen har mange ulike privatlærere i kinesisk og du kan finne alt fra mennesker med kinesisk som morsmål, til kinesisklærere eller studenter som studerer kinesisk. Det gjør at du kan finne akkurat den fagpersonen du trenger, som også gjerne vil gjenspeile seg i prisen. Du kan enkelt sammenlikne lærerne med hverandre ved å gå inn på profilene og lese mer om dem.

Når du har funnet privatlæreren som kan hjelpe deg, er det enkelt å komme i kontakt slik at dere kan avtale første møtet. Etter dette vil dere sammen bli enige om veien videre og hvordan undervisninga skal foregå. 

Hva vil du lære?