Utmerket
Anmeldelser

Lær norsk med en dyktig norsklærer

Se flere lærere

5.0 /5

Våre norsklærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner fra mer enn 59 anmeldelser

275 kr/time

Prøvetime i norsk: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen på norsktimene er 275kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære norsk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine norskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til via meldingstjenesten.

3. Oppdag nye opplevelser med Elevpasset

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

Våre tidligere elever har vurdert deres norsklærere

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i norsk (bokmål) som fremmedspråkkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i norsk (bokmål) som fremmedspråkkurs er 275Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen norsk (bokmål) som fremmedspråkundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Norsk (bokmål) som fremmedspråk?

Med en erfaren lærer i Norsk (bokmål) som fremmedspråk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Norsk (bokmål) som fremmedspråk undervisning online ?

Flesteparten av våre Norsk (bokmål) som fremmedspråklærere tilbyr norsk (bokmål) som fremmedspråkkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Norsk (bokmål) som fremmedspråkkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen norsk (bokmål) som fremmedspråkkurs?

198 lærere i norsk (bokmål) som fremmedspråk tilbyr hjelp i norsk (bokmål) som fremmedspråk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 198 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Norsk (bokmål) som fremmedspråklærere mottatt?

Blandt 59 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha tilpasset norskundervisning?

Velg ut en norsklærer for privatundervisning

Se flere lærere Kom i gang

Finn en lærer som tilbyr intensive norskkurs

Mennesker over hele verden lærer seg nye språk. Noen har en interesse for språk eller tenker i retning av utdanningsmuligheter, mens andre har flyttet til et nytt land og vil integreres. For mange blir språket en viktig del av det å føle seg hjemme og kunne kommunisere med andre. Når du kan snakke det nasjonale språket, er det enklere å kunne ta del i samfunnet.

Språk er en viktig faktor i verden, som knytter mennesker sammen. Det gjør oss i stand til å prate om ting og gjøre oss forstått. På den måten er det enklere å ta del i arbeidslivet, utdanningssystemet, fritidsaktiviteter og sosiale arrangementer.

Å lære seg et nytt fremmedspråk er både givende, inspirerende og utfordrende - ikke minst vil det skape mange flere muligheter for deg.

Å lære seg et nytt språk

Det er ikke det enkleste du kan gjøre her i verden, men med de rette ressursene vil læringsprosessen kunne være mer effektiv og givende for deg som språkinnlærer. Språk er en kompleks mekanisme som følger en rekke regler i form av grammatikk.

Dette avgjør hvordan vi kan konstruere setninger for å skape mening. Samtidig er det et helt leksikon av ord som uttrykker en bestemt mening og viser til ting i verden. En annen viktig brikke er uttalen av ord, som varierer fra språk til språk. En ting er det skrevne ord, men uttalen kan variere fra dette.

Til tross for alt dette, følger språk en del universale regler, noe som gjør det enklere for deg å lære deg et nytt språk. Da er det viktig å ha en lærer som kan hjelpe deg med nettopp dette. Ved å ta i bruk fellestrekkene mellom norsk og ditt morsmål, vil språklæringa gi mye mer mening og du vil ha en del knagger å henge den nye kunnskapen på.

Å eksponere seg for språket, vil gjøre prosessen både mer effektiv og givende. Ved å se norske filmer, høre på radio, lese bøker og snakke med nordmenn, vil du berike vokabularet ditt og hjelpe hjernen din med å lære og forstå norsk.

Samtidig vil det føles meningsfylt siden du gradvis kan ta i bruk kunnskapen din på en hverdagslig og relevant måte, ikke kun i undervisninga.

Språkundervisning

Det finnes mange måter å lære seg et nytt språk på. I takt med teknologiseringa har antallet med digitale ressurser økt drastisk. I tillegg er det språkskoler over hele landet som holder intensive norskkurs.

Utfordringen med slike løsninger, er at de er standardiserte og laget for å skulle passe et bredt spekter av elever. Med andre ord vil ikke dine individuelle behov og interesser bli ivaretatt, noe som kan føre til en ineffektiv måte å lære på.

I tillegg til disse løsningene, finnes det en rekke bøker og apper som tar deg gjennom språket steg for steg. Du finner samme utfordring her, men ved å bruke dette sammen med undervisning fra en egen lærer, vil du kunne lære språket på en variert, effektiv og morsom måte.

Lær deg norsk med Superprof

Superprof har privatlærere over hele Norge. Mange av disse underviser i Norsk, og er dyktige fagpersoner som kjenner språket ned til den minste detalj. Våre lærere vil fokusere på de delene som er ekstra vanskelig å forstå, hvis man ikke har norsk som morsmål. I tillegg vil læreren hjelpe deg med å forstå norsk ved å se det i sammenheng med ditt eget morsmål.

Undervisninga vil bli tilpasset læringsbehovene dine og målet ditt vil stå i sentrum. Privatlæreren vil være en støttespiller for deg i møte med det nye språket. Ved å endre og tilpasse undervisninga underveis, slik at det passer med utviklinga di, vil den være motiverende og effektiv.

Med andre ord vil det ikke være lenge til du kan kommunisere og bruke norsk i hverdagen, på jobb, for å ta utdanning, og i sosiale lag.

Hva vil du lære?