Utmerket
Anmeldelser

Se gjennom annonser og finn din norsklærer i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 4 evalueringer.

291 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 291kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre norsklærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære norsk bokmål i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser dine norskkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg skreddersydd til dine behov, i samråd med din norskklærer

3. Oppdag nye talenter

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye skriveferdigheter sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for private norsk (bokmål)kurs i Trondheim?

I Trondheim, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i norsk (bokmål) 291kr.

 

norsk (bokmål)lærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første time av norsk (bokmål)undervisningen gratis.  Sjekk ut tariffene på våre norsk (bokmål)lærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Trondheim for å gi privatundervisning i norsk (bokmål)?

22 undervisere er tilgjengelige for å gi norsk (bokmål)kurs i Trondheim og omegn.

 

du kan undersøke deres annonsen og velge norsk (bokmål)læreren som passer til dine behov.

Velg din lærer fra vårt utvalg av 22 lærerprofiler.

💻 Kan du ta norsk (bokmål)undervisning online?

På Superprof kan du lære norsk (bokmål) online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før norsk (bokmål)tentamen, sliter med norsk (bokmål) grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine norsk (bokmål)ferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre norsk (bokmål) lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud norsk (bokmål) online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en online norsk (bokmål)lærer, du også!

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til norsk (bokmål)lærere i Trondheim?

 

Studentene evaluerte sine norsk (bokmål)undervisere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 4 omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

For flere spørsmål, sjekk ut våre FAQs.

👴🏼Hvorfor ikke prøve ut privat norsk (bokmål)undervisning i Trondheim?

Norskfaget er noe alle må gjennom i løpet av skoletiden. Skriveferdigheter, grammatikk, rettskrivning... Det er ikke alle som mestrer dette uten litt ekstra hjelp.

 

Bokmål er den mest utbredte målformen i Norge. Enten du har bokmål som hovedmål eller sidemål, er det en fordel å kunne mestre.

 

En norsk (bokmål) lærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Beherske reglene for norsk (bokmål) grammatikk
 • Øve på å skrive stiler, essayer og andre oppgaver
 • Staving og bøyning av verb
 • Gi råd for å hjelpe deg med norsk (bokmål)nivået ditt
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine norsk (bokmål)evner

Du kan bestemme med læreren hva du ønsker å oppnå med dine private norsk (bokmål)timer.

 

Finn din lærer i norsk (bokmål) i dag.

Vil du lære norsk bokmål i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen norsk bokmål i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Norskkurs Trondheim

Å være god i norsk, gir deg fordeler på flere områder i livet. Dette gjelder både i privat sammenheng og karrieremessig. Enten om du er glad i å skrive på fritiden, har en jobb som krever at du har god kompetanse her, eller bare trenger å forbedre din generelle kunnskap innen norsk. Med sitt pulserende kulturliv, rike litterære historie og NTNU, er Trondheim stedet å være hvis du vil lære og bli inspirert. Å studere norsk er ikke alltid like enkelt, og det kan føles som å sjonglere litt for mange baller til tider. Fra å studere Shakespeare og Amalie Skram, til å skulle bli en mester på norske dialekter og grammatikk, vil du få en stor bredde og mye spennende å bryne deg på. Det er med andre ord mange temaer som faller under det brede paraplybegrepet norsk, og du vil etter hvert tilegne deg forståelse innenfor både språk og litteratur. Uansett om det er gjennom en privatlærer eller ved å studere på universitetet i Trondheim

Studieområder i norskfaget

På grunnskolen blir du kjent med norskfaget gjennom ulike områder av det. En klassisk inndeling er tale, skriving, lesing og grammatikk. Dette innebærer blant annet kunnskap om ulike verker fra litteraturhistorien, å skrive debattinnlegg eller lære korrekt tegnsetting og oppbygging av avsnitt. Den muntlige delen fokuserer på elevenes deltagelse i klasserommet. Både gjennom diskusjon med andre elever, men også ved å respondere faglig på lærerens oppfordringer. Leseaspektet ved norskfaget tar høyde for å gi elevene god forståelse av den litterære kanon i Norge og de største verkene i verden. I tillegg er det viktig å tilegne seg en god forståelse av tekster og tolkningen av dem. Skriving og grammatikk har som mål å gjøre elevene til gode skribenter. Dette innebærer å ha god forståelse for hva som er korrekt stavelse av ord, hvordan setninger bygges opp og hvordan man skal strukturere egen tekst for å formidle budskapet sitt til leseren. Dette er elementer vi allerede blir introdusert for i første klasse, før det blir mer og mer avansert for hvert år som går. På videregående befinner elevene seg på et høyt faglig nivå, som setter større krav til individene. Dette innebærer spesielt et krav om individuelt arbeid, hvor elevene skal anvende all den lærte kunnskapen til å produsere egne tekster. De må også vise at de har forstått områdene innen norskfaget gjennom sitt arbeid med det. Som du forstår er det mye som skal på plass før man kan gå videre med en egen utdanning innen faget. Er du en av dem som vil studere språk eller litteratur ved universitetet, vil det være behov for å ha en god del kunnskap fra før. Generelt i en studiehverdag er du nødt til å ha gode kunnskaper innen norskfaget, siden du blir stilt store krav til innen både lese- og skriveferdigheter. Også i arbeidslivet er dette elementært! Så hvis du mangler grunnleggende kunnskap her, vil en privatlærer kunne hjelpe deg med mye av arbeidet.

Fordeler med å studere norsk

Først og fremst er det å studere norsk enormt gunstig hvis du ønsker å gå videre med en utdanning i faget. Samtidig vil det også være viktig innen mange andre områder i livet. Uansett om du ønsker en karriere eller ei med norsk i sentrum, vil du ha god bruk for lese- og skrivekunnskapene norskfaget vil gi deg. Ved å lese tekster og gjøre deg kjent med litteratur, vil du bygge opp et mer komplekst verdenssyn og horisonten din vil bli større. I møte med andre mennesker vil du ha et større grunnlag for å kunne vise forståelse. Du vil bli god til å analysere tekster og språk, og bli dyktig til å forstå det implisitte ved en samtale eller i en tekst. I dagens samfunn utsetter vi for tonnevis med informasjon, noe som stiller høye krav til vår bearbeiding og forståelse av den. Både innen sosiale situasjoner, innen politikk og i nyhetsbildet, vil denne kunnskapen komme veldig godt med. Ordforrådet og grammatikken din vil ikke kun hjelpe deg i produksjonen av tekst, men også i samtale med andre. Når du skal snakke med andre og uttrykke dine meninger, vil det være viktig med et godt ordforråd og riktig språkbruk. Spesielt i sammenhenger hvor du skal overbevise og argumentere, er det viktig med god språkforståelse. Hvis du er en av dem som ønsker å gå videre med en karriere, hvor språk spiller en viktig rolle, bør du ta norskfaget på alvor. Uansett om det er journalistikk, reklame, formidling, oversetter, i media eller i skolen, er både språk og litteratur viktige aspekt ved yrket. I den yrende kulturbyen Trondheim, vil du finne det du trenger. Her finnes mye inspirasjon, historie og flere arenaer hvor du kan lære. Byen er en av Norges eldste, og har en rik og stolt historie som både favner om kultur, litteratur og arkitektur. Hvor er det vel bedre å studere norsk enn i Trondheim?

Norsk i Trondheim

Enten du er interessert i litteratur, journalistikk, lingvistikk eller kultur, har Trondheim en enorm mengde å tilby norske studenter. Gjennom historien har Trondheim spilt en viktig rolle innen litteraturen og i produksjonen av flere kjente verker. Byen er hjemstedet til flere viktige forfattere, og selve byen har vært inspirasjonskilde til flere norske tekster. Religiøse tekster er en viktig del av den norske kanon, og med Nidarosdomen i hjertet av byen, har Trondheim spilt en særegen og essensiell rolle. NTNU var et av de første stedene i Norge som tilbydde høyere utdanning. Ved å sette utdanning til folket på dagsordenen, ble også norskfaget en viktig brikke. Med andre ord har byen vært et viktig knutepunkt i produksjonen og utviklingen av både språk og litteratur. I tillegg har Trondheim vært viktig i formidlingen av denne kunnskapen til befolkningen, og gjort viktig informasjon og kunnskap tilgjengelig for allmuen. Trondheim har også et rikt kulturtilbud, som både gjør det gøy å bo her, men også gir muligheten til å få språklig innspill. På flere av byens scener, blir historiske klassikere satt opp. Alt fra Et Dukkehjem til Peer Gynt er å finne på programmet, og vil gi deg et innblikk i noen av våre største klassikere gjennom tidene. I tillegg vil du bli eksponert for språk på en muntlig og levende måte, som vil berike ditt eget ordforråd.

Studere norsk i Trondheim

Trondheim har en av de største studentmassene i hele Norge, og NTNU er i flere år det universitetet med flest søkere. Med andre ord er dette en populær by å studere i, hvor du har store muligheter som student. NTNU har sitt helt eget fakultet for språk og litteratur. Her kan du ta en rekke ulike emner, kun avhengig av hva du synes er spennende eller hvis du har noen spesifikke karriereambisjoner. Du kan både studere profesjonsstudium slik som lærer- eller lektorutdanning, eller ta en bachelor i språkvitenskap eller bli litteraturviter. Mulighetene er med andre ord mange, og du vil ha flere av dem ved NTNU hvis du ønsker å studere norsk i Trondheim. Her skjer det også store ting innen forskningsfeltet, som gjør at universitetet vil kunne gi deg en helt unik innsikt i de ulike studiene. Det er i tillegg store variasjoner i hva du kan velge å skrive bachelor- eller mastergrad i, slik at du selv kan finne noe du interesserer deg for. Med en grad herfra vil du være av stor interesse for mange arbeidsgivere.

Få hjelp med norskfaget i Trondheim

Hvis du går på en skole, høyskole eller universitetet i Trondheim, får du en del hjelp gjennom institusjonen din. Det er allikevel ofte ikke dekkende hvis du sliter med å forstå enkelte deler av faget. Da kan det være en god ide å starte en kollokvie, finne en veileder, oppsøke nettressurser, skrivegrupper eller en bokklubb. Dette er hjelpemidler som vil gjøre det enklere for deg å forstå stoffet. En kollokvie går ut på å samle likesinnede for å finne hjelp i hverandre. Hvis du studerer eller går på videregående i byen, kan du finne folk som gjør det samme som deg og lage en gruppe med dem. Dere går da gjennom pensum og viktige områder ved faget, og diskuterer dere gjennom fagstoffet. I Trondheim finnes det mange hyggelige steder hvor dere kan kombinere kollokvien med en tur utendørs eller med en kaffekopp og et bakverk. En bokklubb er også et fint hjelpemiddel, hvor dere vil diskutere tekster i plenum. Her er også konseptet en gruppe, men som retter seg spesifikt mot bøker. Dere blir sammen enige om en bok eller en tekst dere skal lese til neste økt. Neste gang dere sees vil dere gå gjennom denne og diskutere innholdet. Dette er en unik mulighet for deg å bli kjent med andre og alternative tolkninger av en tekst, som ikke var åpenbare for deg.

Finne en privatlærer i Trondheim

Hvis du har bestemt deg for å gå for en privatlærer, er mulighetene mange for å finne potensielle kandidater. Faktisk så mange at det er lett å gå seg vill. Superprof er derimot en tjeneste som lar seg bla i alle norsklærerne som tilbyr norskkurs Trondheim. Det eneste du trenger å gjøre er å angi Trondheim som sted og norsk som fag. Du vil få tilgang til profilene til alle lærerne som befinner seg i Trondheim og underviser i norskfaget. Her vil du finne relevant informasjon om hvilke erfaringer de har, hvilke områder innen faget de underviser i og hvordan undervisningsstil læreren har. Du vil til og med kunne lese andre elevers erfaringer med lærerne, slik at du kan være sikker i din beslutning. Lykke til på jakt etter en privatlærer i norskfaget!

Hva vil du lære?