Utmerket
Anmeldelser

Pianolærere i Moss

300 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 300kr/time

49 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 49time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Moss

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i pianokurs i Moss?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i pianokurs i Moss er 300Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen pianoundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Piano i Moss?

pianokurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Piano online?

Flesteparten av våre pianolærere tilbyr deres pianokurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  pianokurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen pianokurs i Moss?

1 lærere i piano tilbyr hjelp i piano.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 1 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Pianolærere i Moss mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Moss

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt pianotalent ved hjelp av en pianolærer fra Superprof

Piano er et populært instrument som de fleste har et forhold til, enten om det er gjennom å spille det selv eller har hørt andre musikere spille det. Langt tilbake i historien har dyktige mennesker spilt store verk på pianoet.

Tidlig i historien kan man forbinde slik type musikk med orgelet, som var viktig i religiøs sammenheng. Det spilles fortsatt på orgler, men pianoet har i stor grad utkonkurrert instrumentet.

Pianoet finnes i mange norske hjem og de fleste lar seg imponere av en dyktig pianist. Når du først mestrer noter og tangentene på pianoet, kan du spille de fleste sanger og store verk på instrumentet. Etter hvert kan du til og med holde konserter og imponere et helt publikum. Enten alene på scene, sammen med et orkester eller på et teater.

Mange lurer derimot på hvordan de skal lære seg å spille piano. Det mangler ikke muligheter der ute når det kommer til å skulle lære seg å spille piano. Hundrevis av videoer på youtube, musikkskoler og musikere har alle til felles å kunne stille med en måte å lære deg pianoet på.

Det er derimot ikke alle disse metodene som fungerer like effektivt for deg.

Pianoundervisning

For at du skal finne ut av hvilken undervisningsmåte du bør gå for, er det viktig at du har klart for deg hva målet ditt med å lære instrumentet er.

Hvorfor ønsker du å lære deg å spille pianoet? Er det for å bli en dyktig pianist som kan holde store konserter? Eller vil du ha det som en lidenskapelig fritidsaktivitet, som kan glede deg og de rundt deg?

Hvis du kun ønsker å lære deg det helt grunnleggende eller kun er på utkikk etter å lære deg en bestemt sang, så kan nok youtube være noe for deg. Dette vil allikevel ikke gi deg den dype og brede forståelsen du trenger for noter, pedalbruk, tangenter, tempo og takter, som du trenger for å ta det videre og kunne spille hvilket som helt stykke.

Du burde da heller ta kontakt med en musikkskole og begynne med undervisning her. Kulturskoler over hele landet gir undervisning i instrumenter slik som pianoet. Utfordringen med disse er derimot at ventetiden ofte er veldig lang.

Foreldre har en tendens til å reservere plass til barnet sitt allerede fra fødsel av, nettopp for å sørge for at barnet har mulighet til å lære seg å spille piano senere i livet.

En privatlærer kan hjelpe deg

Privatlærere er derimot tilgjengelig uten lange ventetider og de finnes over hele Norge. Til og med over hele verden, hvis du kunne tenke deg å reise eller få undervisninga digitalt.

I tillegg vil du sørge for å få en lærer som ikke overlater deg til tilfeldighetene. Undervisninga vil være skreddersydd målene dine og ta utgangspunkt i behovene du har.

I møte med læreren din er det derfor lurt å ha klart for deg hva målet ditt er og ha tenkt ut hva det er som gjør at du lærer. Liker du at læreren din viser deg eller forteller deg hvordan ting fungerer?

Hvilke musikksjangre er det du liker? Slike poeng er viktige for læreren din å vite, slik at du holder deg motivert og synes læringa er gøy og inspirerende.

Superprof har flere privatlærere

I databasen til Superprof finner du lærere som underviser i mange forskjellige fag, slik som pianoet. Her kan du bla deg gjennom flere dyktige musikklærere som kan lære deg å spille pianoet. På profilen deres kan du gjøre deg kjent med læreren og sørge for å velge en som passer overens med deg og dine interesser når det kommer til pianoet.

I søkemotoren filtrerer du enkelt på stedet du ønsker å få undervisning. Du kan for eksempel få opp alle privatlærerne som holder pianokurs i Moss.

Hvis favorittlæreren din befinner seg langt unna deg, kan du sjekke om læreren kan holde timene digitalt. Det har med andre ord aldri vært enklere å finne dyktige fagfolk som kan undervise deg i pianoet.

Lykke til med å finne en privatlærer som kan lære deg å spille piano.

Hva vil du lære?