Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg pianolærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 38 anmeldelser.

360 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 360kr/time

6 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine pianokurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i piano for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Pianoundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

114lærere tilbyr undervisning

online piano.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi pianokursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 114 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi pianokursundervisning over webcamera?

114  Pianolærere tilbyr online undervisning i piano.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 114 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for pianokursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Pianoundervisning er 360Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 • Lærerens erfaringer i Piano
 • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online pianolærere?

Et utvalg av 38 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

114 Pianolærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i piano?

Velg blant mange lærere innen piano!

Se flere lærere Kom i gang

Start pianotimer, enkelt og fleksibelt online

En rapport om music tyder på at 82% av alle uten noen som helst erfaring innen et musikkintrument, skulle ønske de mestret ett. Folk flest lar seg begeistre når de hører lyden av flott pianospill, og flere har kanskje et lite ønske om å kunne mestre instrumentet like bra selv. Men øvelse gjør mester, og øvelse er nødvendig for å kunne mestre piano. Det krever hardt arbeid og besluttsomhet.

Dersom du har som mål å lære deg piano, og er usikker på hvordan det skal passe inn i en allerede hektisk hverdag, så kan pianotimer online være et alternativ. Det finnes mange argumenter for hvorfor nettopp denne metoden kan være det beste alternativet for deg. Heng på videre og finn ut hvorfor.

Hvorfor burde du lære deg piano?

En nevrovitenskapelig studie tyder på at de som tar pianotimer utvikler sterkere hjerneferdigheter, enn dem uten musikkerfaring. I følge denne studien har barn som jevnlig tar pianotimer, større sannsynlighet for å gjøre det bedre enn sine medelever i enkelte fag på skolen.

Det er ikke bare barn som får utbytte av å lære seg piano, også voksne som jevnlig tar pianotimer, har høyere sannsynlighet for å raskere skerpe gamle ferdigheter, enn dem uten pianotimer. Kanskje kan denne informasjonen påvirke deg til å begynne med pianokurs. Enten om det er for hobby og fritidsbruk, eller om du virkelig ønsker å utvikle et talent til en fremtidig karriere.

Noen ønsker å bruke sine pianoferdigheter som en “sidejobb”, for eksempel spille på et arrangement, bryllup eller annen fest, mot betaling. Uansett hvorfor du ønsker å lære deg piano, er mulighetene åpne.

 

Som voksen kan det være let å tenke “jeg er for gammel til å lære piano nå, leddene mine tåler ikke den belastningen”, eller «jeg forsøkte dette som ung, men fikk det ikke til». Uansett unnskyldning, ta en titt på om noen av disse argumentene kan overbevise deg om å ta et pianokurs likevel.

 1. Spille piano kan forbedre leddenes helse.

Pianospilling virker kanskje ikke som hard trening, men nå du spiller, hjelper øvelsene til med muskel og leddbevegelse. Dette kan holde hender og fingerledd mer fleksible. I tillegg, får også fortleddene rørt på seg, når du bruker pedalene.

 • 2.    Pianospilling kan redusere stress

I følge vitenskapelige undersøkelser, virker musikkspilling reduserende på stress. Mindre stress innebærer også at du blant annet vil ha lavere sannsynlighet for hjerte- og karsykdom, MS og diabetes.

 • 3.    Forbedrer hukommelsen

Forskere har kommet frem til at når du aktivt bruker hjernen i å mestre musikalske lyder og mønstre, slik som du gjør på piano, har det en gunstig effekt på hukommelsen. Også måten hjernen tilpasser seg til mønstre, ser ut til å bli forbedret.

Hvorfor du burde vurdere å ta pianotimer online

Som tidligere nevnt, er det hovedsakelig to ulike måter å lære seg piano på. Den tradisjonelle metoden (hvor du møter lærer hos dem, deg eller eventual en musikkskole), og pianoundervisning på nett. Som regel er den tradisjonelle undervisningen utført én-til-én, men den finnes også i form av gruppeundervisning.

Ved bruk av online-metoden, trenger ikke reisetid være noe som opptar din hverdag. Timeplanen blir plutselig mer fleksibel. For å komme i gang trengs det kun en pc med nettilkobling, og et piano.

Denne metoden er blitt mer og mer populær den siste tiden, noe grunnet friheten og fleksibiliteten til å styre mer av undervisningen selv. Under tar vi for oss flere argumenter for hvorfor pianoundervisning på nett kan være et godt alternativ.

 • Fleksibel timeplan: De fleste onlinekurs er tilgjengelige døgnet rund. Dette gjør det enklere å sette opp undervisning når det passer inn i din hverdag. Du kan for eksempel utnytte tiden på kvelden etter skole eller jobb, eller i lunsjpausen.
 • Det kan være rimeligere å ta undervisning online: Ettersom undervisningen foregår online, trenger du ikke å bruke penger på transport tjl og fra undervisning. Det same gjelder for pianolæreren, som ikke trenger å øke ratene sine for å dekke transportutgiftene.
 • Du sparer tid: Online pianoundervisning er ofte komprimerte, for å få mest mulig nytte av tiden. I fysiske møter er det fort å bruke litt mer tid på småprat og distraksjoner underveis i løpet av undervisningen. På dette viset kan pianotimene på nett være mer effective og dermed også spare deg tid.
 • Lær ulike tilnærminger til pianospilling: Med et variert utvalg av pianolærere online, kan du teste ut deres metoder og se hvilken undervisningmetode som passer deg best. De fleste lærere tilbyr første kurstime gratis, og du kan dermed treffe på ulike lærere som har ulike tilnærminger til pianospilling.
 • Lær på en moro og tilpasset måte: Å lære piano kan sees på som en tidkrevende prosess, hvor en må gjennom obligatoriske klassiske verk. Det trenger ikke være slik. Takket være teknologien vi har i dag, kan pianotimer online være vel så effektive som i person. Du er dermed ikke begrenset til den ene pianolæreren i bygd, med et helt utvalg av lærere på nett. Du kan dermed finne en lærer som er like interessert i de samme sjangrene og stykkene som deg!

Finn et pianokurs på nett

Piano er et av de aller mest ettertraktede instrumentene å kunne spille. Årsaken til dette har vi tidligere nevnt, ved alle fordele som kommer med det å kunne spille piano.

Hvorfor ikke starte allerede denne uka? Hvis du alltid har hatt en ambisjon om å kunne spille piano, grip sjansen nå! Kom i kontakt med våre flotte pianolærere her på plattformen. Vi har lærere spredt over hele Norge, klare for å hjelpe deg med å utvikle dine pianoferdigheter. 

Hva vil du lære?