Utmerket
Anmeldelser

Dyktige lærere tilgjengelige for pianotimer Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Undervisere i piano med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 18 evalueringer.

371 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 371kr/time

7 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 7time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Oslo

Tidligere pianoelever i Oslo har vurdert deres pianolærere

FAQ

🎹 Hvordan kan du finne en mentor i piano i Oslo?

Er du interessert i å ta pianokurs?

 

På Superprof har vi nå 49 pianolærere som tilbyr kurs i Oslo.

 

Våre meldingstjenester gjør det mulig å komme i kontakt med de ulike piano-underviserene som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

Når din kursforespørsel har blitt akseptert, kan du begynne ditt første kurs med din mentor.

 

Se alle annonsene for våre pianolærere i nærheten av deg.

👨🏼‍⚖‍ Hvor mange undervisere tilbyr i denne stund pianokurs i nærheten av deg?

I Oslo og nærområdet, finnes det 49 pianolærere for å gi kurs

 

For å finne en privatlærer i piano, se på deres annonser for å få mer informasjon om hva slags kurs de tilbyr. Våre pianolærere tilbyr kurs i mange forskjellige sjangere; fra klassisk, jazz til pop.

 

Velg ditt privatkurs blant flere enn 49 undervisere.

Hvordan kan jeg ta privatundervisning i piano online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere online for å lære piano fortere. Mange av våre piano-undervisere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatlærerene på vår plattform gir pianotimer online.

 

For å finne tilgjengelige undervisning online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via webcam tilbyr deg flere fordeler. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom læreren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 Hvilken pris tar pianolærere for private pianotimer i Oslo?

I gjennomsnitt tar pianolærere 371kr for privatkurs i piano i Oslo.

 

Prisene for pianotimer vil avhenge av:

  • erfaringen din piano-underviser innehar
  • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (via Skype eller i elevens hjem)
  • hvor mange timer du har booket og lengden på hver undervisningstime
  • objektivet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs privatlærere tilbyr første timen av undervisningen gratis.

 

Se alle tariffene til pianoundervisere i ditt fylke.

🎧 Hvilket utstyr burde du kjøpe for å kunne lære å spille piano?

Første steget er åpenbart skaffe deg et piano.

Kostnaden av et nytt piano kan noen ganger avskrekke nye pianister. Hvis dette gjelder deg, se på muligheten til å leie et piano, for å bruke frem til du føler deg klar til å gå til anskaffelse av ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, kan det være lurt å gå til anskaffelse av:

  • Bøker og apper du kan øve med hjemme
  • en pianokrakk
  • en metronom
  • pianotrekk
  • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke obligatorisk for at du skal kunne lære deg piano. Spør gjerne din piano-underviser om hjelp på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste privatkurs blant flere enn 49 lærerprofiler.

🎹 Hvorfor burde du benytte deg av pianotimer i Oslo?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere ungdomer ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianotimer blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en pianounderviser kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Alle pianokurs med en godkjent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene.

 

Du må bare velge en veileder og bestille pianours hjemmefra eller online.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Oslo

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt pianotalent ved hjelp av en pianolærer Oslo

Det er de dyktige musikerne som investerer i førsteklasses musikkskoler, en karriere innen komposisjon eller ordner seg adgang til nasjonale konservatorier. Nybegynnere derimot, har ofte bare et ønske om å ta private pianotimer eller starte på et kurs for å komme videre, men helt i sitt eget tempo.

Det geniale med musikk, og spesielt når man skal lære et instrument, er at de fleste vet hvor de vil. Du vet sannsynligvis allerede at pianoet er styrt av tangenter, og byr på utfordringer du kanskje ikke møter på i strengeinstrumenter. Hvis tonene den gir fra seg er noe av det vakreste du har hørt, gjenspeiler nok det kompleksiteten i instrumentet.

Dette kan være ekstremt imponerende, siden å spille piano kan være veldig utfordrende. Ved å bruke begge hendene samtidig, med flere forskjellige nøkler, kan du produsere utallige harmonier og akkorder. På grunn av instrumentets kompleksitet, er en av de beste måtene å oppdage pianoet på med en erfaren privatlærer.

En pianolærer i Oslo for undervisning 

Er musikk din faste følgesvenn? På offentlig transport, på jobb, hjemme når du vil slappe av, i helgen for å gi deg energi ... Det er faktisk få øyeblikk som ikke kan gjøres bedre med litt harmoni og melodi fra et instrument.

Men å ha masse kunnskap om musikk betyr ikke nødvendigvis at du vet hvordan du lager musikk, og heller ikke hvordan du spiller et musikkinstrument! Sangstemmen din er noe som avhenger av din naturlige evne, i tillegg til sangundervisning selvfølgelig.

Å spille et musikkinstrument er derimot veldig annerledes (og det gjelder ikke bare pianoet), siden du må lære å betjene et instrument! Først og fremst er det viktig å finne en god pianolærer, og hvorfor ikke en som gladelig kommer til deg og lærer deg å spille piano i ditt eget hjem?

I Oslo finnes det en rekke talentfulle mennesker som ønsker å gi undervisning i Piano. En av fordelene med en storby er utvalget av ulike pianolærere, med ulike tilnærminger og kunnskap. Privatundervisning kan tillate deg å utvikle dine ferdigheter raskt.

Når du har tatt det valget, begynner utfordringen, nemlig å lære noter og spille hele stykker! I løpet av 2 - 3 år vil de flittigste studentene kunne lære å spille store stykker innen jazz eller klassisk! Kanskje til og med avansere til et musikk-kurs på universitetet, bli med i et orkester og opptre, eller prøve seg på keyboard, flygel eller cembalo.

Alt i alt betyr dette at du vil kunne ha en god forståelse av musikkteori, være i stand til å lese noter og forstå hele stykker, spille synth (pianotastatur), ha en god sans for rytme, og kanskje ledsaget av sang når du spiller moderne musikk.

Til og med kan du også ha startet med å improvisere, og burde kunne finne hver note og nøkkel instinktivt - uten å se på dine egne hender! Å høre om alle disse mulighetene er mest sannsynlig nok til å få mersmak, men vær klar over at det også krever nøysomhet og regelmessig praksis, helst med instrukser fra en pianolærer.

På Superprof, kan du finne lærere som har kurs og undervisning i piano Oslo.

Lær piano i Oslo

Å delta på pianotimer på en musikkskole kan være en god måte å lære et nytt instrument på. Du er omgitt av likesinnede musikere innen en rekke sjangre, som ligger på samme nivå som deg. Selv om det er stimulerende, er ikke dette nødvendigvis den mest effektive måten å lære musikk på.

Den mest effektive måten å lære piano er antatt å være gjennom private pianotimer, og fordelene er mange. For det første slipper du å bli demotivert hver gang du ser en annen nybegynner mestre en oppgave raskere enn deg. Her vil du kunne lære i ditt eget tempo. Du har også friheten til å oppdage musikkhistorien under veiledning fra læreren din, i stedet for å følge et stivt strukturert musikk-kurs, som skal ta hensyn til en rekke andre elever.

Oppdag musikere etter hva dine interesser er: Chopin, Beethoven, Bach (Prélude), Schubert, Alfred Cortot, Schumann, en konsert med Mozart, eller en sonate av Debussy (slik som Clair de Lune), Fur Elise, et verk av Pleyel, eller en sang av din favorittgruppe. Det finnes uendelig med pianostykker der ute, og en nybegynnerpianist som deg må oppleve disse i sitt eget tempo for å kunne utvikle seg som musiker.

Musikk er ikke noe nytt i en storby som Oslo, og det å finne et pianokurs er dermed ingen uoverkommelig oppgave. Både for dem som ønsker å utvikle sine ferdigheter, og for dem som søker videre karriere innen musikk.

Hovedstaden vår har tatt imot en rekke kjente pianister i forbindelse med studier, konserter og andre innspillinger. Norges musikkhøgskole på Majorstuen, tiltrekker også en rekke talentfulle mennesker til hovedstaden. Flere norske pianister har hatt en bakgrunn tilknyttet Norges musikk høgskole, for eksempel Kari Stokke, som er kjent fra flere engasjement i NRK og bidrag ved Det norske teatret.

Pianotimer: utforsk mangfoldet i Oslo

Pianoet sies å ha blitt oppfunnet på 1700-tallet. På nær 300 år har det hatt en rekke revolusjoner og hatt enda flere musikalske genier ved sin side. I begynnelsen av din pianoreise, vil du oppleve flere faser innen læring og mestring av instrumentet, og bli kjent med din favorittstil.

Uansett hvilken musikalsk bakgrunn forbildet ditt har, bør han eller hun være i stand til å lære deg en rekke forskjellige musikalske stiler i løpet av den private musikkundervisningen din. Dette vil ikke bare forbedre din kulturelle bevissthet og kunnskap, men også hjelpe deg med å utvide interessefeltet ditt innen musikk.

Vi anbefaler deg å utforske følgende stiler innen pianosjangeren: klassisk piano, bredere klassisk musikk, kammermusikk, elektrisk piano, flygel, keyboard, jazzpiano, improvisasjon, moderne musikk, poprock, rock, funk, akustisk piano, populær samtidsmusikk, blues, sigøynerjazz...

Ved å eksponere deg for en rekke ulike stiler, vil ikke bare en god musikklærer kunne opprettholde interessen din for å lære og perfeksjonere pianostykkene du holder på med, men også hjelpe deg å finne stykker som virkelig appellerer til deg.

Å beherske et instrument som pianoet, betyr å forstå århundrer av musikkhistorie, utføre kanoniserte stykker helt på egenhånd, og forstå alt fra lange stykker og sonater, til fjerde- og åttendedelsnoter, punkterte halvnoter og helnoter. Du kan selvfølgelig lære alt dette gjennom gratis pianotimer på nettet, du finner til og med gratis noter på internett.

Men, og dette sier seg kanskje selv, den beste og mest effektive fremgangen i læringen din, vil komme gjennom pianotimer med en privatlærer. Ender du opp med en dyktig lærer, som har svært avanserte musikk-kunnskaper fra steder som universitetet eller et musikkonservatorium, vil du virkelig få utfolde deg innen pianoet!

Med en slik lærer kan du mest sannsynlig også oppdage andre instrumenter, slik som gitar (klassisk, elektrisk, rock, folkemusikk), fløyte, fiolin, cello, bratsj, perkusjon, trommer, saksofon og klarinett. Det finnes til og med musikkterapi der ute, og musikkvitenskap eller andre musikalske kvalifikasjoner som etter hvert kan gi deg muligheten til å holde musikktimer.

Når du har utviklet dine talenter innen den sjangeren du ønsker, kanskje det blir deg som skal fremføre kjente stykker på Oslos konserthus?

Finn en pianolærer i Oslo

For å lære å spille piano riktig må du snakke med etablerte og erfarne musikklærere. Vi anbefaler å unngå de som kun kan lære deg teorien, eller de som bare kan spille piano ved gehør - uten å lese pianonoter.

Vi vil derimot anbefale deg å utforske pianolærerne som du kan finne på Superprof. Gjennom siden vår kan du finne lærerne som er nærmest deg, eller søke i hele Norge, blant den enorme samlingen av pianister som utgjør vårt personlige orkester av privatlærere!

Med pianotimer til gjennomsnittlig 250 kroner per time, er det vel bare å sette i gang? Forsøk å unngå nettbaserte pianotimer fra stedene som frister med at du skal kunne lære piano i løpet av et par timer og det helt gratis, spesielt på lang sikt. Pianoet er en disiplin som krever hardt og kontinuerlig arbeid, som vil gi fremgangen du trenger, og dette oppnås best i selskapet av en god pianolærer.

Enten om du vil begynne å lære pianoinstrumentet for første gang, eller hvis du allerede har noen års praksis bak deg og du vil komme deg enda raskere oppover stigen, så har du tilgang til en rekke ulike pianolærere på Superprof. Dette er lærere som tilpasser sitt undervisningsopplegg etter hvor du befinner deg.

Hver pianolærer brenner for instrumentet sitt. Hvis du drømmer om å bli en stor pianist en dag, vil pianolæreren din være klar over den beste måten å hjelpe deg med å oppnå denne drømmen. Pianolæreren vil være der for å hjelpe deg og vil stå klar til å ta deg gjennom utfordringene du møter på veien, enten du befinner deg midt i et stykke av Bach, Chopin eller Beethoven.

Alle våre pianolærere er meget kompetente, tålmodige og erfarne i å lære bort, de kan tilpasse seg alle ulike nivåer - enten du er nybegynner, viderekommende eller erfaren; voksen eller barn. Hvis du ønsker å avansere eller utvide repertoaret ditt, kan du til og med prøve ut synthesizer eller cembalo. Enkelte pianolærere har i tillegg ferdighetene til å lære deg musikkteori - inkludert hvordan du kan lese og forstå musikk.

La deg inspirere av våre private pianolærere og frigjør Rachmaninov’en i deg!

Hva vil du lære?