Utmerket
Anmeldelser

Dyktige lærere tilgjengelige for pianotimer Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Undervisere i piano med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 19 evalueringer.

387 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 387kr/time

7 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 7time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Oslo

Tidligere pianoelever i Oslo har vurdert deres pianolærere

FAQ

🎹 Hvordan kan du finne en mentor i piano i Oslo?

Er du interessert i å ta pianokurs?

 

På Superprof har vi nå 52 pianolærere som tilbyr kurs i Oslo.

 

Våre meldingstjenester gjør det mulig å komme i kontakt med de ulike piano-underviserene som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

Når din kursforespørsel har blitt akseptert, kan du begynne ditt første kurs med din mentor.

 

Se alle annonsene for våre pianolærere i nærheten av deg.

👨🏼‍⚖‍ Hvor mange undervisere tilbyr i denne stund pianokurs i nærheten av deg?

I Oslo og nærområdet, finnes det 52 pianolærere for å gi kurs

 

For å finne en privatlærer i piano, se på deres annonser for å få mer informasjon om hva slags kurs de tilbyr. Våre pianolærere tilbyr kurs i mange forskjellige sjangere; fra klassisk, jazz til pop.

 

Velg ditt privatkurs blant flere enn 52 undervisere.

Hvordan kan jeg ta privatundervisning i piano online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere online for å lære piano fortere. Mange av våre piano-undervisere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatlærerene på vår plattform gir pianotimer online.

 

For å finne tilgjengelige undervisning online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via webcam tilbyr deg flere fordeler. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom læreren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 Hvilken pris tar pianolærere for private pianotimer i Oslo?

I gjennomsnitt tar pianolærere 387kr for privatkurs i piano i Oslo.

 

Prisene for pianotimer vil avhenge av:

  • erfaringen din piano-underviser innehar
  • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (via Skype eller i elevens hjem)
  • hvor mange timer du har booket og lengden på hver undervisningstime
  • objektivet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs privatlærere tilbyr første timen av undervisningen gratis.

 

Se alle tariffene til pianoundervisere i ditt fylke.

🎧 Hvilket utstyr burde du kjøpe for å kunne lære å spille piano?

Første steget er åpenbart skaffe deg et piano.

Kostnaden av et nytt piano kan noen ganger avskrekke nye pianister. Hvis dette gjelder deg, se på muligheten til å leie et piano, for å bruke frem til du føler deg klar til å gå til anskaffelse av ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, kan det være lurt å gå til anskaffelse av:

  • Bøker og apper du kan øve med hjemme
  • en pianokrakk
  • en metronom
  • pianotrekk
  • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke obligatorisk for at du skal kunne lære deg piano. Spør gjerne din piano-underviser om hjelp på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste privatkurs blant flere enn 52 lærerprofiler.

🎹 Hvorfor burde du benytte deg av pianotimer i Oslo?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere ungdomer ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianotimer blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en pianounderviser kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Alle pianokurs med en godkjent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene.

 

Du må bare velge en veileder og bestille pianours hjemmefra eller online.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Oslo

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt pianotalent ved hjelp av en pianolærer Oslo

Ta et pianokurs i nærheten av deg

Musikk er en viktig og stor del av manges liv. Enten om det er gjennom ulike strømmetjenester, ved å lytte til musikk på konserter eller på radio. Pianoinstrumentet er til stede på mange kjente sanger og har spilt en viktig rolle i skape musikk gjennom historien. Helt siden klassisismen og Johan Sebastian Bach skapte store verk i pianoets gryende begynnelse, har mennesker fått oppleve pianoets imponerende toner. I dag kjenner vi instrumentet fra en rekke ulike sjangre og ikke kun klassisk musikk. Både innenfor rock og jazz har pianoet blitt brukt av kjente artister som Nina Simone og Ray Charles.

Når du skal lære deg å spille piano har du store muligheter til å lære deg stykker innenfor en bredde av sjangre og musikkstiler. Det gjør det ekstra spennende å kunne lære seg å spille instrumentet. Klassisk musikk vil være en fin måte for deg å gjøre deg kjent med pianoets historie og lære deg verk som ble komponert for flere hundre år siden. Samtidig har du muligheten til å skape egne sanger eller spille moderne låter vi kjenner. De fleste melodier kan spilles på piano og du kan imponere mennesker rundt deg med instrumentet.

Lær deg alt du trenger å kunne for å bli en dyktig pianist

Det er viktig å få på plass det grunnleggende når du går i gang med å lære deg et nytt instrument. Alt fra musikkteori til å kunne lese noter, vil være god kunnskap å ha med seg fra starten av. Det vil gjøre deg i stand til å spille alle mulige slags melodier og ikke kun de verkene du har øvd inn i repertoaret ditt. Samtidig er det mennesker som kan spille på gehør og ikke nødvendigvis trenger å lære seg noter. En ting du må gjøre deg kjent med er de ulike tangentene og hvilke toner de kan produsere.

Uansett om du kan spille ved hjelp av gehøret ditt eller vil lære deg noter, er det lurt å ta et kurs i piano. Det finnes mange ressurser der ute og det kan være vanskelig å vite hvilken metode du skal gå for. Når vi skal lære oss nye ting, er det nyttig å ha en fagperson du kan spørre om råd underveis. I tillegg vil en lærer kunne sette opp en plan som vil ta deg gjennom det viktigste du trenger å kunne for å mestre pianoet. Alt fra enkle introduksjoner hvor du bruker en hånd, til å bruke begge hendene og spille mer komplekse melodier.

Få hjelp av en privatlærer som underviser i piano

En nyttig og svært god metode vil være å få hjelp av en privatlærer. Det vil nemlig bety at du får skreddersydd undervisning som kun skal ta hensyn til dine individuelle behov og mål. Flere nettbaserte ressurser og musikkskoler tar i bruk standardiserte opplegg, som ikke nødvendigvis er det mest effektive for deg. Med Superprof sin privatundervisning, kan du finne flere dyktige pianolærere i nærheten av deg. Det eneste du trenger å gjøre er å søke på "privat pianolærer Oslo". Da vil du få opp alle privatlærerne i Oslo som kan lære deg piano.

Dette er fagfolk som har lang erfaring med pianoet og kan skreddersy et undervisningsopplegg for deg. Sørg for å finne ut av hvorfor du har lyst til å bli god på instrumentet og hva som kan gjøre prosessen morsom og motiverende for deg. Det vil privatlæreren din bruke som utgangspunkt i det videre arbeidet deres. Ikke bare vil det gjøre det effektivt for læringa di, men også sørge for et fleksibelt kurs som tar hensyn til behovene og ønskene dine. Sammen blir dere enige om hvor timene skal foregå og hvor ofte dere skal møtes.

Vi ønsker deg lykke til med å finne et pianokurs i Oslo.

Hva vil du lære?