Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg sanglærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 38 anmeldelser.

381 kr/time

De beste prisene: 98% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 381kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine sangkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i sang for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Sangundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

131lærere tilbyr undervisning

online sang.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi sangkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 131 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi sangkursundervisning over webcamera?

131  Sanglærere tilbyr online undervisning i sang.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 131 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for sangkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Sangundervisning er 381Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 • Lærerens erfaringer i Sang
 • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online sanglærere?

Et utvalg av 38 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

131 Sanglærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i sang?

Velg blant mange lærere innen sang!

Se flere lærere Kom i gang

Sangundervisning

Gitt hvor enkelt det er i dag å finne alt du trenger på nettet, er det ikke akkurat noen overraskelse at du enkelt kan komme i kontakt med en online-lærer også.

Superprof er et nettsted som hjelper deg med å finne den perfekte underviseren for deg, uansett hva du har lyst til å lære.

Sammen vil dere gå gjennom alle konseptene du vil lære, samtidig som du utdyper kunnskapen din. Det er lett å finne en lærer som passer for deg, og som kan være med deg hele veien til en lys fremtid.

Det beste med musikk: Er det noen fordeler med å fordype deg i musikk?

Mange studier utført over hele verden har vist at det er flere gode grunner til å studere musikk og dens teorier. Ved å studere sang og musikk, gir du deg selv disse fordelene, og bidrar til et mer balansert liv.

Først og fremst, har musikk vist seg å være bra for å utvikle språkkunnskaper. Den samme siden av hjernen som vi bruker til å lære nye språk (venstre side) er den samme vi bruker når vi studerer musikk. Å studere musikk gjør venstre hjernehalvdel mer utviklet og sterk.

Det har blitt ytterligere bevist at det er lettere for hjernen vår å lære nye språk når vi studerer musikk. Igjen har dette å gjøre med fordelene som musikk har på hjernen; ved at vi både effektivt og ofte trener venstre hjernehalvdel. Som sanger eller musiker utvider du kunnskapen din, samt selvtilliten!

Det kan være vanskelig, komplisert og til og med frustrerende å komme videre i musikken, spesielt når du lærer noe nytt fra bunnen av. På en annen side, det gode med den prosessen, er at du lærer utrolig mye om deg selv! Når du opptrer beviser du ikke bare ovenfor selv, men også et publikum, at du kan hvis du virkelig vil.

Samtidig som du opplever en god følelse at du kan utrette store ting. Det skaper også en bedre selvfølelse! Evnen til å lytte utvikles også når man lærer å synge og/eller spille musikk. Det er spesielt viktig å ha god evne til å lytte til din egen rytme og andres, hvis du spiller med en større gruppe mennesker i et ensemble.

Du må kunne skille mellom de ulike begrepene i musikk som harmonier, tempo og melodier, noe som betyr at hørselsfunksjonene brukes og utvikles. Visste du at når du spiller musikk, blir du mindre stresset? Musikken har en avslappende effekt og du blir koblet av virkeligheten, og kan komme nærmere deg selv og dine egne tanker.

Når du spiller musikk du liker, lytter til favorittsangene dine eller synger noe du har skrevet selv, kommer du i bedre humør. Det kan til og med hjelpe med psykiske sykdommer som depresjon og redusere angst. Kreativiteten din utvides også — noe som kanskje er ganske åpenbart når det gjelder musikk.

Når du lager nye prosjekter, bruker du den kreative siden av hjernen og utvikler dine kreative ferdigheter. Flere arbeidsgivere i dag leter etter folk som har gode kreative evner og som kan bruke dem sammen med sine kritiske tenkeferdigheter. Dette er noe som du kan ta med deg fra musikktimene dine til arbeidslivet!

Hvordan komme i gang med sangtimer? Hvor begynner du? Hvordan gjør du det?

Det er enkelt å komme i gang med privattimer med en superprof-lærer. Du starter med å gå gjennom alle profilene som er på nettstedet til lærerne som er tilgjengelige i din spesielle by.

Hvis du leter etter en lærer som kan lære deg over nettet, spiller ikke hvilken by du befinner deg i så stor rolle, men du er velkommen til å gå inn og sjekke hvem som er i nærheten av deg uansett, hvis du vil!

I Norge akkurat nå er det mange tilgjengelige lærer som er forberedt og ivrige etter å ha deg som student, bare finn den rette for deg! Det er lurt å ha gjort deg noen tanker før du begynner letingen: Leter du etter en lærer som har de samme studievanene du har? Eller kanskje det motsatte? Liker du å bruke visuelle materialer mens du lærer? Foretrekker du å ha noen som liker å diskutere, eller vil du helst at læreren lar deg studere i stillhet mesteparten av tiden?

Siden du vil tilbringe mye tid med denne personen, er det viktig at du velger noen som passer deg og dine ønsker, og noen som du tror vil bidra positivt til studiereisen til. Når du utforsker hver enkelt privatlærer sin profil, finner du mer detaljert informasjon om hvem denne personen er.

For eksempel, vil du finne ut mer om utdanningsbakgrunn, undervisningserfaringen, hva de liker å gjøre på fritiden, og personlige egenskaper og litt om hvordan de er som mennesker. Det kan være nyttig å bruke denne informasjonen når du skal ta en beslutning.

Etter å ha lest litt om alle lærerne som interesserer deg, er det bare å ta kontakt med den aktuelle personen. Sammen vil dere ha en dialog i chatten om detaljene, for eksempel hvortimene vil finne sted (online kan du bruke plattformer som Skype, Zoom eller Google Hangouts), hvor ofte du ville ha likt å treffes, og kanskje litt om forventningene deres i løpet av tiden sammen.

Du kan også ta dette når dere har den første undervisningstimen sammen, som vanligvis tilbys helt gratis av læreren din. I løpet av timen kan dere bli bedre kjent og sjekke om kjemien stemmen.

Så enkelt er det å komme i gang med privattimer! I tillegg betaler du på Superprof ikke noe på forhånd. Det vil si at du bare betaler for det som er rett og rimelig, og du ikke trenger å planlegge så langt frem i tid.

Er det bra å ta undervisningstimene på nettet? Er det noen fordeler med å gjøre det?

Selvfølgelig kan det være morsomt å tilbringe tid med læreren din i det virkelige liv, men i dag er det mer og mer vi kan gjøre på nettet, inkludert utdanne seg selv. Det er finnes flere fordeler med å gjøre det!

Her er bare noen få av dem:

 • Fleksibilitet. Hvis du studerer online med en lærer, får du en mer fleksibel timeplan som kan planlegges rundt andre ting som du har på gang i livet. Dette er et godt valg for de som har mange andre ting som skjer, for eksempel hvis du jobber fulltid, studerer på universitetet, går på skole på dagtid, eller både jobber og studerer og trenger å finne en løsning for å holde tritt med alt sammen. Deretter kan du bare skru på datamaskinen og starte med undervisningstimene dine. Enkelt, raskt og uten stress.
 • Komfort. Det er alltid hyggelig å være hjemme. Vanligvis med online-undervisning, er du enten hjemme alene når du kobler til, eller på din favoritt kaffebar og nyter en kopp kaffe. Når du føler deg komfortabel og avslappet, kan du enkel komme inn i dine egne rytmer og rutiner. I tillegg blir du mer fokusert.
 • Unngå reiseutgifter. Bilkjøring eller offentlig transport kan fort bli dyrt i lengden. I stedet for å fylle opp med bensin eller fornye månedskortet, kan du i stedet unngå kostnadene og spare penger. Du har datamaskinen hjemme, og du trenger bare å komme i gang.
 • Færre distraksjoner. Noen ganger kan det være vanskelig å konsentrere seg hvis du er i en større gruppe mennesker som kanskje ikke har de samme målene som deg. Det er noe alle kjenner seg igjen i når det gjelder skolearbeid. Denne digitale undervisningsformen fjerner den delen av undervisningen, slik at du kan fokusere 100 % på det du ønsker å lære.
 • Overførebare ferdigheter. Selvfølgelig vil du utdype kunnskapen din om musikk og sang, men du vil også lære mange verdifulle overførbare ferdigheter som anses som verdifulle og unike av mange selskaper i dagens verden. Ting som ansvar, tids- og stresshåndtering, organisering og planlegging, er viktige egenskaper. Å studere på egen hånd på nettet ved hjelp av en privatlærer bidrar til å utvikle disse evnene.

Med privattimer på nettet kan du enkelt nå målene dine ved hjelp av din personlige lærer.

Hvorfor ikke starte i dag?

Hva vil du lære?