Utmerket
Anmeldelser

Lær Russisk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 15 anmeldelser.

252 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 252kr/time

6 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære russisk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine russiskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Russisk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i russiskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i russiskkurs er 252Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen russiskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Russisk?

Med en erfaren lærer i Russisk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Russisk undervisning online ?

Flesteparten av våre Russisklærere tilbyr russiskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Russiskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen russiskkurs?

65 lærere i russisk tilbyr hjelp i russisk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 65 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Russisklærere mottatt?

Blandt 15 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i russisk?

Velg blant mange lærere innen russisk!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg med russisk

Mange elever er fascinerte av den russiske kulturen og språket, og stadig flere elever finner ut at det å bare snakke engelsk er ikke for dem. Enten du ønsker å reise til Russland, forbedre dine karrieremuligheter eller bare lære mer om et fremmed språk og kultur, er det å lære russisk et utmerket valg.

Med tanke på dette, la oss se på hvorfor du bør studere russisk, hvilke utfordringer elevene vil møte i løpet av undervisningen, hva elevene på skolen lærer om russisk, hvordan en profesjonell privatlærer kan hjelpe og hvordan du kan finne en privatlærer som kan hjelpe deg.

Hvorfor du bør studere russisk

Russisk er det offisielle språket i elleve forskjellige land. Hvis du bestemmer deg for å studere russisk, vil det bli mulig for deg å kommunisere med mennesker i landene.

Dette betyr at du vil kunne kommunisere med 258 millioner mennesker rundt om i verden, hvorav rundt 110 millioner er mennesker som har russisk som andrespråk. Bortsett fra de kognitive fordelene som forbedret hukommelse og problemløsning, ved å lære et fremmedspråk blir russisk stadig mer populært i forretningsverden.

Engelsk har lenge blitt betraktet som språket til business, men flere og flere firmaer foretrekker å drive business på sitt eget språk. Derfor ser arbeidsgivere etter kandidater med språkferdigheter. I tillegg til at språk hjelper karrieren din, vil det å lære et fremmedspråk hjelpe deg å bli kjent med nye mennesker, se nye deler av verden med et annet perspektiv, få tilgang til kultur fra andre land og utvide horisonten din.

Hvis du fortsatt går på skolen, har det vist seg at det å lære et fremmedspråk forbedrer akademiske prestasjoner og tospråklige elever har en tendens til å opptre bedre enn sine enspråklige medelever.

Utfordringer med det russiske språket

Å lære et fremmedspråk er ikke det letteste i verden og russisk kan være ganske utfordrende. Her er noen av grunner til hvilke utfordringer en elev som studerer russisk kan møte.

Russisk bruker ikke det samme alfabetet som norsk, så hvis du vil lære å lese og skrive på dette språket, må du lære deg et helt nytt skriftsystem. Russisk har også noe kjent som grammatisk tilfelle, noe vi ikke bruker på norsk.

Dette betyr at du vil bli undervist i en rekke av disse tilfellene, og vil trenge å endre et substantiv avhengig av hvilken rolle den spiller i en setning. Bortsett fra disse to eksemplene, er det også viktig å forstå og lære riktig uttalelse og det finnes så mange konsepter på det russiske språket som ikke finnes i andre språk du har lært eller studert.

Russisk blir ofte ansett for å være vanskelig, men aldri regnet for å være umulig!

Hva du får lære på et russiskkurs

Vanligvis er det lettere å lære et språk som er likt morsmålet. Europeiske språk som fransk, spansk og italiensk blir vanligvis undervist på skoler, og med mindre du kjenner noen med russisk som morsmål, får du kanskje ikke mange muligheter til å lære språket.

Men det forandrer seg. Antall elever som velger å lære seg fransk og tysk avtar, men språk som portugisisk, polsk, arabisk, kinesisk, tyrkisk, spansk og italiensk er alle i ferd med å bli mer populære. Selv om mange av oss som studerte språk for en stund siden, husker kjedelige undervisningstimer med timevis av repetisjon, har språkundervisning forandret seg ganske mye i løpet av de siste årene.

Elever som studerer russisk på et språkkurs, vil lære om språket og kulturen i Russland og andre russisktalende nasjoner. Elevene vil lære å lese, skrive, snakke og forstå det talte språk. Videregående skoler i Norge tilbyr vanligvis ikke russisk som fremmedspråk, derfor må en ta russiskkurs om privatist eller delta på et kurs med en av våre lærere!

På denne måten vil du få litt erfaring med språket og et grunnlag som vil hjelpe deg hvis du vil fortsette å utvikle språkferdighetene dine på et høyere nivå eller på et universitet.

Privatundervisning i russisk

En av de beste måtene å lære det russiske språket på er med privatlærere. Med så mye å lære og forstå er det viktig at alle undervisningstimene fokuserer på det du trenger å lære.

Privatlærere kan tilpasse enhver time til elevene sine. Enten du trenger hjelp med uttalelsen din, hvordan du leser det russiske alfabetet eller ordforrådet som er bestemt for visse emner, vil privatlæreren konsentrere på behovene og målene dine.

Du vil få god tid til å øve på det nye språket med en russisktaler, da du vil være den alene med din lærer. Læreren din kan til og med ha russisk som morsmål.

Finne den perfekte privatlæreren

Hvis du har bestemt deg for å lære russisk med en privatlærer, kan du begynne å lete etter den perfekte læreren på Superprof. Se på profilene til lærerne, hvilken erfaring de har, hva elevene lærer, hvor mye de tar betalt og om de gir den første undervisningstime gratis.

Prøv å snakke med noen forskjellige lærere ved hjelp av disse gratistimene før du bestemmer deg for hvilken som er riktig for deg. Det er viktig at du kommer godt overens med læreren din fordi du vil mest sannsynlig se dem ganske ofte da russisk kan ta lang tid å lære.

Det er tre hovedmåter å få russisk språkundervisning på: Ansikt til ansikt, på internett eller i grupper. Med lærere ansikt til ansikt vil du være den eneste eleven i klassen og du får nyte undervisningen som er skreddersydd for deg. Denne tjenesten pleier å være den dyreste.

Hvis du ikke finner noen passende privatlærere i det lokale området, kan du vurdere å få en nettbasert undervisning. Takket være internett og så lenge du har en bra internettforbindelse og et webkamera, kan du lære av privatlærere over hele verden.

Hvis du ønsker å lære av de innfødte, er det vanlig at de fleste av dem kan bli funnet i Russland eller russisktalende land. Dersom de ikke trenger å reise, er denne formen for undervisning vanligvis billigere enn de som underviser ansiktet til ansikt.

Til slutt for elever som har et stramt budsjett, er gruppeundervisning en måte å nyte privatundervisning i russisk på med andre elever som deg. Selv om du ikke kommer til å få så mye skreddersydd veiledning med læreren, vil du få en gruppe andre elever til å øve på det nye språket med deg. Siden regningen deles på alle elevene i klassen, er denne formen for undervisning den billigste.

Hva vil du lære?