Utmerket
Anmeldelser

Lær Svømming online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 1 anmeldelser.

338 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 338kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære svømming har aldri vært
enklere

2. Organiser dine svømmingkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Bassengsport

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i svømmingkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i svømmingkurs er 338Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen svømmingundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Svømming?

Med en erfaren lærer i Svømming, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Svømming undervisning online ?

Flesteparten av våre Svømminglærere tilbyr svømmingkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Svømmingkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen svømmingkurs?

12 lærere i svømming tilbyr hjelp i svømming.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 12 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Svømminglærere mottatt?

Blandt 1 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i svømming?

Velg blant mange lærere innen svømming!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg å utvide horisonten din og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i Svømming

Det finnes mange måter å gå frem på hvis du vil lære deg å svømme. Er du på utkikk etter å lære deg det grunnleggende og har lite erfaring fra før av, vil et nybegynnerkurs være fint for deg. Et slikt kurs vil sørge for å ta deg gjennom det viktigste og gjøre deg trygg i vannet. Her vil du lære alt fra enkle svømmeteknikker til hvordan du holder deg flytende i vannet.

Har du derimot en del erfaring fra før av og kan svømme, kan du ta et kurs for viderekommende. Her vil du lære enda mer om ulike teknikker, hvordan du kan svømme raskt og effektivt, og beherske vannet på en enda bedre måte.

Det er et hav av ulike svømmemetoder der ute, så en del avhenger av hva du synes er gøy. I tillegg vil fysikken din spille inn på hvilken teknikk som er den beste for deg.

Å være en god svømmer innebærer også å trene lungene og musklene du bruker. På kurset vil du derfor også kunne lære om hvordan oksygenopptaket fungerer og hvordan du kan forbedre dette.

I tillegg vil dere trene både utholdenhet og styrke. Svømmeteknikken din avhenger også av din trygghet i vannet og tillit til deg selv når du skal holde deg flytende. Med andre ord er det mange ting du vil lære på et svømmekurs.

Det er mange som tilbyr undervisning og kurs i svømming. Svømmehaller og svømmeklubber rundt om i landet har jevnlige kurs. Dette er ofte gruppebasert og foregår på kveldstid. Ikke nødvendigvis den mest effektive måten å lære på, men for flere er dette tilstrekkelig for å utvikle ferdighetene som allerede er tilstede.

Fordelen med å kunne svømme

Det finnes mange fordeler med å kunne svømme. Først og fremst er det en givende fritidsaktivitet som i tillegg sørger for å gi deg trening, både utholdenhetstrening og styrke. Svømming er noe du kan drive med på fritida di eller gå en mer konkurranserettet retning. Uansett hva målet ditt med å kunne svømme er, vil en svømmeinstruktør kunne hjelpe deg.

Svømming vil også sørge for å bedre helsa di. Når du er i vannet og svømmer, bruker du alt fra armer og bein til rygg og lunger. Dette er en perfekt måte for deg å trene store muskelgrupper uten å risikere belastningsskader som under løping.

Mange idrettsutøvere har faktisk svømming som en viktig del av sitt treningsopplegg. Etter en stund vil du kjenne at kondisjonen og utholdenheten din er mye bedre, samtidig som lungekapasiteten din vil øke.

For mange er svømming en måte å slappe av, samtidig som det kjennes godt å bruke kroppen i vann. Jo tryggere du blir i vannet og jo flere teknikker du lærere deg, desto mer glede kan du få ut av svømminga. Etter hvert vil du også kjenne på mestring og kjenne på glede knyttet til den nye fritidsaktiviteten din.

Lær deg å svømme med en privatlærer

Som nevnt er det flere måter å lære seg å svømme på. Privatlærerne skiller seg fra de klassiske gruppebaserte metodene, siden det kun er du som er i fokus under timen.

Det betyr at det er dine læringsbehov og mål som legger grunnlaget for timen og opplegget som læreren lager. Slike svømmekurs vil sikre progresjonen din, samtidig som læreren vil gjøre opplegget morsomt og givende for deg som elev.

Hos Superprof finnes det lærere over hele Norge, som tilbyr kurs på de fleste nivåer. Dette er dyktige fagfolk som har drevet med svømming og kjenner faget sitt ut og inn. Ved å bruke vår søkemotor kan du enkelt få opp alle som holder kurs i nærheten av deg. Inne på profilen til lærerne kan du bli bedre kjent med dem, slik at du er sikker på å velge den rette svømmelæreren.

Etter å ha valgt en lærer som skal gi deg svømmekurs, vil dere sammen bli enige om hvor den skal foregå og når den skal skje. Husk at det viktigste for oss er at dine behov og ønsker blir ivaretatt.

Lykke til med svømminga og på jakten etter en dyktig privatlærer som kan lære deg faget.

Hva vil du lære?