Hjemmeside
Gi undervisning
 
 • (11 anmeldelser)
F
Francine M
« Jeg var så heldig å få Angelica som lærer og kollega til slutt.... Les mer »
F
Francine M
« Jeg var så heldig å få Angelica som lærer og kollega til slutt. Hun er dyktig, tålmodig, fleksibel og tydelig. Angelica er en lærer og journalist, som har evne til å se hver enkelt. Alle rundt henne føler seg hørt og sett. »
285kr/time
1. kurstime gratis!
Verifisert lærerprofil
Svartid 24t
Kurs som tilbys av Angelica
 • Individuell
 • I gruppe
Disse kursene kan finne sted
 • Via webcam
Fag som tilbys
 • Engelsk
 • Engelsk - muntlig forståelse
 • Engelsk - skriftlig forståelse
 • Engelsk - skriftlig formidling
 • Engelsk - muntlig formidling
 • Business engelsk
Nivåer
 • Alle nivåer

Pedagog i engelsk med engelsk som morsmål tilbyr privattimer på nett: English Compass

Metodikk

English Compass tilbyr et bredt spekter av personlig tilpassede engelskkurs på nett. Teamet vårt består av professorer, lærere, språkforskere, skuespillere, journalister, aktivister og forfattere. Med undervisning over Zoom kan vi tilby en interaktiv kursopplevelse som enkelt lar seg kombinere med en hektisk hverdag. Så lenge du har internett-tilgang kan kurset gjennomføres akkurat hvor og når det passer deg best.
Alle våre engelskkurs kan skreddersys dine behov. Vi kan tilby spesielt fokus på områder som grammatikk, skriveferdigheter, eller forretningsengelsk. Vi har også TOEFL- og IELTS-forberedelseskurs. Disse kursene er best egnet for personer som ønsker å oppfylle engelskkravene for opptak til universitetsstudier i utlandet, og/eller immigrasjonssøknader.
Vi tilbyr også kurs laget spesielt for barn og ungdom. Hovedmålet med disse leksjonene er å hjelpe elevene i gang med engelsken, eller å videreutvikle seg fra det nivået de allerede har oppnådd. Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for barna dine å begynne å tenke på engelsk. Ungdommer kan i tillegg få leksehjelp fra erfarne lærere, slik at de får en bedre forståelse av stoffet og kan oppnå høyere karakterer på skolen.
Vi har studenter i alle aldre og livssituasjoner, fra skoleelever og universitetsstudenter, til forretningsfolk og pensjonister. Uansett hvilket nivå du befinner deg på, eller hva som er grunnen er til at du ønsker å forbedre engelskkunnskapene dine, har vi et kurs som passer for deg! Du bestemmer hva kurset skal ha fokus på, og vi står for alt av undervisning og læringsmateriell.
I tillegg til nettbaserte kurs kan vi også tilby klasseromskurs for deg og teamet ditt. La en av våre lærere komme til dine lokaler for å holde et av våre mange engelskkurs. Vi kan også tilby hjelp med korrekturlesing og redigering av engelske tekster og presentasjoner, og har rask leveringstid på dette.

Bakgrunn

Hei. Mitt navn er Angelica og jeg er grunnleggeren av English Compass. Jeg har engelsk som morsmål, og er en CELTA-sertifisert engelsklærer bosatt i Norge. Jeg har en bachelorgrad i historie, med tilleggsgrader i urban utdanning og filosofi, fra USA.

Jeg utviklet English Compass for deg som ønsker å forbedre engelsken din effektivt, uten å måtte oppsøke et undervisningssted. Du trenger kun en internettforbindelse for å delta! Jeg ønsket å skape et tilbud for å bygge opp folks selvtillit på engelsk, som dessuten skulle være lett å få til å kombinere med en hektisk hverdag. Jeg lærte selv norsk da jeg flyttet til Norge, og vet hvor vanskelig det kan være å lære et språk som voksen. Noen ganger kan det føles helt umulig, og det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Min erfaring er at personlige nettbaserte kurs gir raskere resultater enn ordinære kurs med klasseromsundervisning. Det er i tillegg svært fleksibelt. Med våre erfarne lærere får du individuell undervisning som er tilpasset ditt nivå.
Når man lærer et nytt språk, lærer man å tenke og uttrykke seg på en helt ny måte. Derfor blir vi ofte nervøse når vi snakker andrespråket vårt. Jeg laget disse nettkursene for å gi deg verktøyene og tryggheten du trenger til å uttrykke deg korrekt og naturlig på engelsk. Det samme gjelder for barna våre. De kan være sjenerte for å delta i undervisningen på skolen. Hos oss kan de øve seg uten tilhørere, og stille spørsmål som kan være «flaue» å ta opp i klasserommet. Jeg mener at den beste måten å forbedre språkkunnskaper på er å uttrykke seg mest mulig på det nye språket. Dette gjelder både voksne og barn. Det er nesten umulig å finne sin personlighet og rytme på et nytt språk kun ved å lese en tekstbok. Med privatleksjoner fra en av våre kvalifiserte lærere, kan du finne din stemme på engelsk uten å føle press rundt å måtte prestere. Jeg vil at et kurs med oss skal oppleves positivt og innholdsrikt, i en trygg setting, med fokus på deg og hvem du er når du snakker engelsk.
Jeg gleder meg til å treffe deg!

Priser

Priser for webkamerakurs : 280kr/time
Kurs som tilbys av Angelica
Individuell
I gruppe
Disse kursene kan finne sted
webcam
Fag som tilbys
 • Engelsk
 • Engelsk - muntlig forståelse
 • Engelsk - skriftlig forståelse
 • Engelsk - skriftlig formidling
 • Engelsk - muntlig formidling
 • Business engelsk
Nivåer
 • Alle nivåer

11 anmeldelser på Angelica
 • 5/5

Alle våre anmeldelser er samlet inn gjennom våre kanaler og er 100 % pålitelige. De svarer til en reell erfaring en elev har hatt med sin lærer.

11 anbefalinger

F
Francine M

Jeg var så heldig å få Angelica som lærer og kollega til slutt. Hun er dyktig, tålmodig, fleksibel og tydelig. Angelica er en lærer og journalist, som har evne til å se hver enkelt. Alle rundt henne føler seg hørt og sett.

A
Ahmad

Hun er snill og flink, kjeder seg aldri når man spør.
Det var gøy å være i klassrommet hos henne!

L
Lise

Sønnen min har hatt Angelica som sin ekstra engelsklærer igjennom tre år. Han har jevnt over hatt en time i uka. I løpet av disse årene har hun klart å motivere sønnen min fra å ikke tørre å snakke engelsk i det hele tatt, til å tørre å ta ordet selv i engelsktimene på skolen.

Dette sier han selv: «Hun får meg til å tenke og reflektere over viktige tema på en ny måte. Slik at jeg utfordret får meg, alt på engelsk. Hun virker oppriktig interessert i meg, og hun bryr seg. Hun har lært meg engelsk fra 0 til 100!»

S
Sakib

I came to know Angelica when I wrote an article for a magazine and she helped me edit the article. She corrected all the linguistic error I made. She is super good in giving feedback. While correcting errors she is also very humble in her words that makes the feedback very acceptable. I think she will be an excellent tutor and anyone would love to learn from her.

L
Lars

Anbefaler Angelica på det varmeste! Jeg hadde henne som lærer da jeg skulle forbedre meg i engelsk på bakgrunn av utenlandsstudier. Hun er veldig profesjonell og engasjert i jobben hun gjør. Jeg bestod IELTS-engelsk test slik jeg ønsket og forbedret mine språkkunnskaper.

S
Sara

Angelica er en meget dyktig lærer, som jobber målrettet og har stor fokus på at sine elever skal lykkes. Hun hjelper til med gode teknikker, notater og materialer, og er tilgjengelig. I tillegg er hun veldig hyggelig og lett å prate med. Anbefales på det sterkeste!

S
Suzan

Angelica har redigert artiklene mine til publisering. Hun er nøye og rask med utfyllende tilbakemeldinger.
Jeg er superfornøyd med jobben hun gjør.

R
Ruben

En av de beste lærerene jeg har hatt! Legger virkelig sjelen i faget og forklarer ting på en måte som er lett å forstå. En virkelig SuperLærer!!!

S
Shahnaz

Jeg har vært student hos Angelica gjennom to engelskkurs, jeg var veldig fornøyd med henne.
Hun er veldig flink og har godt humør.
Jeg anbefaler Angelica som engelsklærer fordi hun er veldig flink.
Lett å forstå og følge henne. Hun får alle til å være med .

S
Samah

Leksjonene hennes var veldig interessante og hun var veldig vennlig. Elevene hennes følte at hun var deres venn, ikke en lærer, og jeg synes det er en veldig viktig ting.

Liknende lærere

engelskkurs i nærheten? Her er et utvalg av lærerannonser du kan sjekke ut.
Superprof kan også foreslå engelsk - muntlig forståelsekurs for å hjelpe deg.
Å lære er ikke et problem, engelsk - skriftlig forståelsekurs for alle!
Å ta et engelsk - skriftlig formidlingkurs har aldri vært enklere: du kommer til å lære nye ferdigheter.

Oslo
Lektor/Cand.philol med engelsk hovedfag gir engelskkurs der du er. Business og hverdagsengelsk.
450kr
Sara
1. kurstime gratis!

Ene til eller i grupper. Språk- og pedagogikkutdannet fra UiO.

undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Engelsk | bakgrunn som online lærer | effektive og lærerike klassetimer | garanterte resultater på kort tid
300kr
Ayeesha
 • (6 anmeldelse)

Kursene vil være tilpasset etter dine behov, slik at du kan forbedre deg så raskt som mulig. Før den første leksjonen...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil Svarer innen én time
Vestby
Erfaren faglærer tilbyr undervisning i norsk, engelsk og spansk for alle aldre og nivåer på nett, fysiske kurs eller privatundervisning i Follo og Østfold. Ta kontakt, jeg hjelper deg gjerne!
400kr
Jeanette
 • (4 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Jeg tilpasser kurs og privatundervisning til dine behov og skreddersyr varierte og lærerike undervisningsopplegg etter...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Engelsk filolog med 11 års undervisningserfaring og eget unikt undervisningsprogram gir undervisning i engelsk for barn, unge og voksne i Eidsvoll, Jessheim, Råholt og Oslo
200kr
Mariia
 • (6 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Jeg baserer mine kurs på forskjellige læremidler. For eksempel: Upstream, Grammarway, Round up, Dive into English,...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Trondheim
Fluent English speaker with excellent pedagogical skills give different types and levels of English language
149kr
Yohanna
 • (3 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

I use different metedologies according to the expectations of the students. But in general I use student centered teaching....

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Masterstudent gir engelsk klasser på alle nivåer - fra barneskolen til jobb engelsk.
250kr
Thea
1. kurstime gratis!

Jeg jobber med studenten. Første klassen får studenten en liten prøve for å se nivået som jeg jobber med. Dette er for...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Drammen
Kongsberg/Drammen ★ ENGELSK - Skriftlig og Muntlig ★ Tilbyr Undervisning og Leksehjelp for Unge
200kr
Marte Aurora
1. kurstime gratis!

Jeg tilbyr en vennlig og tålmodig personlighet som trives godt med å spre kunnskap, motivasjon og mestringsfølelse. God...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil Svarer innen én time
Bergen
Engelsk litteratur student ved University of British Columbia tilbyr undervisning for å forbedre engelsk muntlig og skriftlig, minske aksent og forberedelse til TOEFL/IB eksamen!
200kr
Thea
1. kurstime gratis!

Min undervisningsmetode baserer seg på grundig kunnskap om prestasjonskrav, nedbryting av større oppgaver og illustrasjon...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Lektorstudent med flere års erfaring som lærer på alle skoletrinn gir kurs i engelsk, samfunnsfag og historie.
350kr
Jakob
 • (5 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

God undervisning avhenger av situasjonen. For at eleven skal få maksimalt utbytte er det kritisk at jeg tilpasser...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Søndeled
Filolog-oversetter, tidligere universitetslærer gir undervisning i engelsk for barn og voksne med en individuell tilnærming til hver student
185kr
Maryna
 • (2 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Kunnskap om de teoretiske grunnlagene for metodikk, pedagogikk og psykologi, som jeg har fått i løpet av studiene på...

Kurs på webcam Godkjent profil
Oslo
Masterstudent fra topp britisk universitet gir engelskkurs til elever på ungdomsskole og vgs nivå i Oslo og Viken
250kr
Anine
 • (2 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Engelsk er et allsidig språk som kan virke komplisert og ulogisk. Det er et språk hvor det er særledes mange unntak som...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Borgenhaugen
Medier og kommunikasjon VG3 student, tilbyr engelsk opplæring. Avsluttende karakter var 6.
250kr
Chaed
 • (2 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Min undervisningsmetode er å starte med lettere emner for å se på hvilket nivå du ligger når det gjelder faget. Etter...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Engelsk filolog med 11 års undervisningserfaring og eget unikt undervisningsprogram forbereder studenter, barn og voksne til eksamener, tester, TOEFL, IELTS. Eidsvoll, Råholt, Oslo.
200kr
Mariia
 • (5 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Jeg baserer mine kurs på forskjellige læremidler. For eksempel: Upstream, Grammarway, Round up, Dive into English,...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Lektor/pedagog i engelsk tilbyr privattimer i Oslo på alle nivåer
300kr
Juliana
 • (5 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Engelsk skal være gøy, derfor er Juliana opptatt av å møte eleven der han eller hun er. Etter at man har funnet elevens...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil Svarer innen én time
Drammen
Oversetter og korrekturleser med erfaring fra USA og England tilbyr undervisning i Engelsk i Drammensområdet
210kr
Fride
 • (2 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Jeg synes det er viktig at eleven selv skal føle seg trygg. Derfor tilbyr jeg kun privatkurs slik at eleven ikke skal føle...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Hos lærer Hos deg Via webcam
1 time Ikke tilgjengelig Ikke tilgjengelig 280kr
Reserver et kurs