Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Bergen

Se flere lærere

5.0 /5

Fransklærer med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 5 evalueringer.

252 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 252kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre fransklærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære fransk i Bergen har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

Hvor mye koster det for privatundervisning i fransk i Bergen og omegn?

I Bergen, er gjennomsnittsutgiften for franskkurs 252kr per time.

fransklærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen fransklæreren innehar
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere tilbyr første time av undervisningen gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre franskveiledere i ditt fylke.

Hvorfor burde du benytte deg av fransksktimer i Bergen?

Fransk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise til fransktalende land, karriere eller videre studier. Kanskje ønsker du å lese klassisk fransk litteratur på ditt originalspråk?

 

Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere ungdomer sliter med fransk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i fransk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i fransk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å praktisere tredjespråket. Mange elever opplever også at karakterene forbedres i løpet av veiledningstimene med sin privatlærer i fransk.

 

Ta privatundervisning i fransk for å mestre vokabular og grammatikk, med en godkjent privatunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære vokabular og grammatikk på.

 

Du må bare velge en privatlærer og bestille franskhjelp hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg ta kontakt med læreren din for å organisere fransktimene, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fransklæreren din blant 34 privatlærere i Bergen.

Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære fransk på nett med en privatlærer. Enten du trenger hjelp til å øve før fransktentamen, sliter med fransk grammatikk, eller bare ønsker å jobbe med dine franskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fransklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr franskundervisning på nett, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise for å møte deg.

 

Finn din fransklærer online.

Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i fransk i Bergen?

Fra et utvalg av 5 anbefalinger, ga studentene deres fransklærere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over e-mail fra mandag - fredag).

Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi franskkurs i Bergen?

I Bergen og nærområdene, er 34 fransklærere tilgjengelig for å gi privatundervisning

 

Du kan undersøke deres annonsen og velge franskunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 34 lærere.

Vil du lære fransk i Bergen?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Bergen!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i fransk med fransk privatundervisning

Med nesten 300 000 innbyggere er Bergen en av storbyene i Norge, og hvert år besøker mange turister byen. Bergen er et av de beste stedene i Norge for å lære seg fransk. Du kan ta klasseromsundervisning, delta på et kveldskurs eller oppsøke en språkkafe.

Bergen rommer også et eget universitet og flere undervisningsarenaer hvor du kan ta franske studier eller få grunnleggende undervisning i språket. La oss ta en nærmere titt på hvilke muligheter du har for å lære deg fransk i Bergen takket være Superprof.

Fransk i Bergen og i verdenssammenheng

Hvis du har vært på besøk i Frankrike, Sveits, Luxembourg, Belgia, Senegal, Quebec eller et annet fransktalende land, har du sannsynligvis lagt merke til at å fordype seg i språket er nødvendig for å lære seg det.

Det er mange gode grunner til å lære seg fransk. Du vil kunne få et mye større ordforråd, og du vil kunne bli flinkere i både norsk og engelsk, I tillegg vil du oppleve at det er en del likheter, spesielt mellom fransk og engelsk. Dette er et resultat av at normannerne påvirket det engelske språket i sine erobringer.

Samtidig har globaliseringa ført til en økende språkkontakt, som igjen har resultert i at språk påvirker hverandre. Det franske språket snakkes i Frankrike, Andorra, Seychellene, Canada, Belgia, Sveits, Luxembourg og en rekke afrikanske land. Det er 37 fransktalende land i verden og 274 millioner mennesker som kan bruke språket.

Fransk kultur er også en av de mest berømte i verden, med sin litteratur, kunst, mat og drikke. Fransk er det offisielle språket til FN, Den internasjonale olympiske komité, NATO, Verdens handelsorganisasjon, Den afrikanske union, Den europeiske union, Organisasjonen for islamsk samarbeid og Europarådet.

Med andre ord har fransk stor innflytelse og en viktig plass i verdenssammenheng. Dette gjør at fransktalende har en rekke fordeler i arbeidslivet, på reisefot eller i møte med andre mennesker. Du vil være ettertraktet hos mange, samtidig som det vil kunne gi deg stor glede.

Fransk i Bergen

Bergen er en av de største byene i Norge, og det bor folk fra hele verden her. Det er en mangfoldig mengde ulike språk som blir snakket, og dermed også et bredt utvalg av språkkurs du kan velge mellom i byen.

Så hvorfor skal du lære deg å snakke fransk i Bergen? En viktig grunn er gevinsten av å lære seg et nytt språk. Å være flerspråklig er gøy, spesielt i den globale verden vi lever i! Når det er sagt, er det også flere andre grunner.

Du trenger ikke nødvendigvis å lære fransk i Frankrike. Dette er allikevel en mulighet, og vil kunne gi et komplett språkopphold med andre fokusområder i tillegg til språket. For å komme i gang med fransk kan du få private opplæringsprogrammer og lære om forskjellige aspekter av språket og hvordan du snakker det.

Å lære språk tar mye tid og krefter, og en privatlærer kan sørge for at du bruker tiden din effektivt. Å kunne gjøre deg forstått i flere sammenhenger er en god grunn til å lære fransk. Bare det å gå fra et elementært nivå til et mellomnivå vil bety at du har tilegnet deg de nødvendige tale- og skriveferdighetene for å gjøre deg forstått.

Du må også ha tilstrekkelig med kunnskap om fransk ordforråd og grammatikk. Heldigvis deler språket mange likheter med engelsk og norsk. For det første bruker det samme alfabetet, og flere av bokstavene uttales på samme måte.

Det er vanligvis mye lettere for en norskspråklig å lære seg fransk enn japansk, kinesisk eller arabisk. Takket være våre privatlærere kan du lære om fransk, forberede deg på en tur til Frankrike, Sveits, Senegal, Belgia, Seychellene eller Luxembourg, få på plass det siste før eksamen, gjøre deg klar til et intervju eller lære mer om den franske kulturen og historien.

Hvis du enda ikke er overbevist, så har du noen til her! Du kan studere uregelmessige verb, forbedre eksamensresultatene dine, skifte karriere (finne arbeid i Frankrike, bli oversetter eller starte en karriere innen undervisning). Hvis du kan snakke fransk, vil det også hjelpe deg når du for eksempel skal søke om visum i Quebec.

Få privatundervisning i Bergen med Superprof

En privatlærer kan tilby skreddersydd undervisning, som kun skal ta hensyn til deg og ikke en hel klasse. Det er mange fransklærere i Bergen, og disse står klare til å hjelpe deg med fransk. Privatlærerne i Bergen er fagfolk med ulik bakgrunn, som er med på å påvirke prisen på undervisninga.

Det kan være en kvalifisert lærer, en fransktalende student som ønsker å tjene litt ekstra penger, en pensjonert lærer eller en franskmann bosatt i Bergen. Sørg for at du setter deg inn i hva målene dine er og hva du trenger av en privatlærer før du velger.

Det kan være lurt å gjøre seg opp noen tanker rundt:

 • Kostnaden for undervisninga.
 • Deres tidligere erfaringer.
 • Hvilke kvalifikasjoner de har.
 • Hvor timene vil foregå.
 • Nivået de underviser i: grunnskole, videregående, universitet osv.
 • Innholdet i undervisninga: muntlig, grammatikk, interaktive oppgaver, forberedelser til eksamen.
 • Privatlærerens personlighet: du må sørge for at du kommer overens med læreren din.

Med disse punktene i bakhodet, bør det være ganske enkelt å finne en passende lærer. Alt du trenger å gjøre nå er å gå inn på Superprof sine nettsteder, finne privatlærerne som har franskkurs Bergen og velge blant disse.

Lykke til!  

Hva vil du lære?