Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Bergen

Se flere lærere

5.0 /5

Fransklærer med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 4 evalueringer.

251 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 251kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre fransklærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære fransk i Bergen har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i franskkurs i Bergen?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i franskkurs i Bergen er 251Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen franskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge fransk språkundervisning?

Det er en rekke fordeler med det å kunne fransk. Både for skole, karriere og yrkesliv.  Du vil sjeldent angre på å kunne mestre fransk.

For å finne en privatlærer i fransk som kan gi deg skreddersydd undervisning trenger du kun å bruke Superprof for å finne din underviser. 

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne, du velger den læreren som passer deg best..

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Fransk online?

Flesteparten av våre fransklærere tilbyr deres franskkurs online.
Se gjennom alle profilene for å finne 
franskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen franskkurs i Bergen?

27 lærere i fransk tilbyr hjelp i fransk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 27 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Fransklærere i Bergen mottatt?

Blandt 4 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du lære fransk i Bergen?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Bergen!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i fransk med fransk privatundervisning

Med nesten 300 000 innbyggere er Bergen en av storbyene i Norge, og hvert år besøker mange turister byen. Bergen er et av de beste stedene i Norge for å lære seg fransk. Du kan ta klasseromsundervisning, delta på et kveldskurs eller oppsøke en språkkafe.

Bergen rommer også et eget universitet og flere undervisningsarenaer hvor du kan ta franske studier eller få grunnleggende undervisning i språket. La oss ta en nærmere titt på hvilke muligheter du har for å lære deg fransk i Bergen takket være Superprof.

Fransk i Bergen og i verdenssammenheng

Hvis du har vært på besøk i Frankrike, Sveits, Luxembourg, Belgia, Senegal, Quebec eller et annet fransktalende land, har du sannsynligvis lagt merke til at å fordype seg i språket er nødvendig for å lære seg det.

Det er mange gode grunner til å lære seg fransk. Du vil kunne få et mye større ordforråd, og du vil kunne bli flinkere i både norsk og engelsk, I tillegg vil du oppleve at det er en del likheter, spesielt mellom fransk og engelsk. Dette er et resultat av at normannerne påvirket det engelske språket i sine erobringer.

Samtidig har globaliseringa ført til en økende språkkontakt, som igjen har resultert i at språk påvirker hverandre. Det franske språket snakkes i Frankrike, Andorra, Seychellene, Canada, Belgia, Sveits, Luxembourg og en rekke afrikanske land. Det er 37 fransktalende land i verden og 274 millioner mennesker som kan bruke språket.

Fransk kultur er også en av de mest berømte i verden, med sin litteratur, kunst, mat og drikke. Fransk er det offisielle språket til FN, Den internasjonale olympiske komité, NATO, Verdens handelsorganisasjon, Den afrikanske union, Den europeiske union, Organisasjonen for islamsk samarbeid og Europarådet.

Med andre ord har fransk stor innflytelse og en viktig plass i verdenssammenheng. Dette gjør at fransktalende har en rekke fordeler i arbeidslivet, på reisefot eller i møte med andre mennesker. Du vil være ettertraktet hos mange, samtidig som det vil kunne gi deg stor glede.

Fransk i Bergen

Bergen er en av de største byene i Norge, og det bor folk fra hele verden her. Det er en mangfoldig mengde ulike språk som blir snakket, og dermed også et bredt utvalg av språkkurs du kan velge mellom i byen.

Så hvorfor skal du lære deg å snakke fransk i Bergen? En viktig grunn er gevinsten av å lære seg et nytt språk. Å være flerspråklig er gøy, spesielt i den globale verden vi lever i! Når det er sagt, er det også flere andre grunner.

Du trenger ikke nødvendigvis å lære fransk i Frankrike. Dette er allikevel en mulighet, og vil kunne gi et komplett språkopphold med andre fokusområder i tillegg til språket. For å komme i gang med fransk kan du få private opplæringsprogrammer og lære om forskjellige aspekter av språket og hvordan du snakker det.

Å lære språk tar mye tid og krefter, og en privatlærer kan sørge for at du bruker tiden din effektivt. Å kunne gjøre deg forstått i flere sammenhenger er en god grunn til å lære fransk. Bare det å gå fra et elementært nivå til et mellomnivå vil bety at du har tilegnet deg de nødvendige tale- og skriveferdighetene for å gjøre deg forstått.

Du må også ha tilstrekkelig med kunnskap om fransk ordforråd og grammatikk. Heldigvis deler språket mange likheter med engelsk og norsk. For det første bruker det samme alfabetet, og flere av bokstavene uttales på samme måte.

Det er vanligvis mye lettere for en norskspråklig å lære seg fransk enn japansk, kinesisk eller arabisk. Takket være våre privatlærere kan du lære om fransk, forberede deg på en tur til Frankrike, Sveits, Senegal, Belgia, Seychellene eller Luxembourg, få på plass det siste før eksamen, gjøre deg klar til et intervju eller lære mer om den franske kulturen og historien.

Hvis du enda ikke er overbevist, så har du noen til her! Du kan studere uregelmessige verb, forbedre eksamensresultatene dine, skifte karriere (finne arbeid i Frankrike, bli oversetter eller starte en karriere innen undervisning). Hvis du kan snakke fransk, vil det også hjelpe deg når du for eksempel skal søke om visum i Quebec.

Få privatundervisning i Bergen med Superprof

En privatlærer kan tilby skreddersydd undervisning, som kun skal ta hensyn til deg og ikke en hel klasse. Det er mange fransklærere i Bergen, og disse står klare til å hjelpe deg med fransk. Privatlærerne i Bergen er fagfolk med ulik bakgrunn, som er med på å påvirke prisen på undervisninga.

Det kan være en kvalifisert lærer, en fransktalende student som ønsker å tjene litt ekstra penger, en pensjonert lærer eller en franskmann bosatt i Bergen. Sørg for at du setter deg inn i hva målene dine er og hva du trenger av en privatlærer før du velger.

Det kan være lurt å gjøre seg opp noen tanker rundt:

  • Kostnaden for undervisninga.
  • Deres tidligere erfaringer.
  • Hvilke kvalifikasjoner de har.
  • Hvor timene vil foregå.
  • Nivået de underviser i: grunnskole, videregående, universitet osv.
  • Innholdet i undervisninga: muntlig, grammatikk, interaktive oppgaver, forberedelser til eksamen.
  • Privatlærerens personlighet: du må sørge for at du kommer overens med læreren din.

Med disse punktene i bakhodet, bør det være ganske enkelt å finne en passende lærer. Alt du trenger å gjøre nå er å gå inn på Superprof sine nettsteder, finne privatlærerne som har franskkurs Bergen og velge blant disse.

Lykke til!  

Hva vil du lære?