Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg arabisklærere

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 13 anmeldelser.

263 kr/time

De beste prisene: 100% av lærerene tilbyr første kurstime gratis og gjennomsnittsprisen er 263kr/time

2 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære arabisk har aldri vært
enklere

2. Avtal privatundervisning i arabisk online

Kommuniser sammen med din privatlærer for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Arabiskundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

83lærere tilbyr undervisning

online arabisk.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi arabiskkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 83 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi arabiskkursundervisning over webcamera?

83  Arabisklærere tilbyr online undervisning i arabisk.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 83 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for arabiskkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Arabiskundervisning er 263Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Arabisk
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online arabisklærere?

Et utvalg av 13 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 4.9 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

83 Arabisklærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i arabisk?

Velg blant mange lærere innen arabisk!

Se flere lærere Kom i gang

Arabisk kurs på nett

Det finnes gode grunner til at du bør ta et arabiskundervisning online. Først og fremst er det et av verdens mest utbredte språk, som vil bety at du får mange flere muligheter hvis du kan snakke og skrive arabisk.

Norge og andre land samarbeider med land hvor arabisk er det offisielle språket. Med andre ord vil du være en ressurs for å forstå og kunne kommunisere. Både innenfor politikk og statsstyring, men også som tolk eller journalist.

I tillegg er mange av de historiske kildene vi har tilgjengelig skrevet på arabisk. Dette er bare noen av arbeidsområdene du kan begi deg inn på med kompetansen din. Arabisk er et språk som har røtter langt tilbake i historien.

Sin store utbredelse fikk det som følge av opprettelsen av Islam og den store handelsvirksomheten som foregikk med arabiske land. Det var viktig å skrive ned og holde styr over regnskap, i tillegg til religiøse tekster.

Denne kulturelle og historiske arven er fortsatt viktig for araberne som gjenspeiler seg i språket og den rike ordmengden som finnes i arabisk. Ord fra langt tilbake i historien møter moderne ord som sammen utgjør vokabularet i arabisk.

Det arabiske språket

Arabisk skiller seg også fra språk som norsk på andre områder, slik som innenfor grammatikken. På norsk har vi V2-regelen, som gjør at verbet står på andre plass.

Arabisk har derimot verbet på førsteplass i setningene. Det gjør at araberne vil si "sparket gutten ballen", i stedet for "gutten sparket ballen".

Som du ser kommer subjektet og objektet etter verbet, noe som er annerledes fra flere vestlige måter å skrive og snakke på. Arabisk snakkes i mange land som hovedsakelig befinner seg i Midtøsten og Nord-Afrika.

Samtidig er det mange arabiske mennesker som har innvandret til andre land, som skaper et behov for kunnskap for språket. Både for integreringen sin skyld, men også som ressurs for å kunne forstå andre mennesker, kulturer og historien. Å kunne det arabiske språket vil med andre ord by på flere muligheter.

Lær deg arabisk online

Det finnes mange måter å lære seg arabisk på. En av disse er å gjøre det digitalt ved hjelp av internett. Det finnes mange ressurser på internett og det er ikke bare en måte å lære seg arabisk på nett på. Flere av løsningene er gratis og hevder å skulle lære deg arabisk på rekordtid, uten noen hjelp fra en egen lærer eller et skreddersydd opplegg.

Heldigvis finnes det andre digitale metoder. Du kan for eksempel på hjelp av en egen privatlærer som holder undervisninga digitalt. Det har sjeldent vært mer fleksibelt og effektivt å lære seg et nytt språk enn ved en privat arabsikundervisning online.

Du trenger kun en datamaskin, et webkamera og internett for å komme i gang med undervisninga. Dere blir sammen enige om når den skal foregå og mye av kommuniseringen kan dere gjøre på e-post mellom de digitale øktene, slik at du hele tiden kan få hjelp av læreren din. Med andre ord kan du lære deg arabisk på en kafe i byen eller hjemme i din egen stue!

Superprof kan hjelpe deg!

Superprof har mange privatlærere som blant annet gir digital undervisning. Dette er en fleksibel og motiverende måte å lære på, siden du selv bestemmer når du skal lære deg arabisk. Våre lærere er opptatt av at undervisninga skal være så motiverende for deg som mulig.

Derfor skreddersyr våre lærere undervisninga etter dine mål og behov. For å finne en lærere som kan hjelpe deg, trenger du kun å se gjennom profilene til privatlærere som tilbyr arabiskundervisning online, og kontakte dem som passer dine kriterier.

Ta en tur inn nå og bla deg gjennom profilene som gir digital undervisning og finn den som passer best overens med dine krav. Vi ønsker deg lykke til med å lære deg arabisk på nett!

Hva vil du lære?