Utmerket
Anmeldelser

Lær Biologi online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 10 anmeldelser.

246 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 246kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære biologi har aldri vært
enklere

2. Organiser dine biologikurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Biologi

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i biologikurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i biologikurs er 246Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen biologiundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Biologi?

Med en erfaren lærer i Biologi, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Biologi undervisning online ?

Flesteparten av våre Biologilærere tilbyr biologikurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Biologikurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen biologikurs?

74 lærere i biologi tilbyr hjelp i biologi.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 74 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Biologilærere mottatt?

Blandt 10 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i biologi?

Velg blant mange lærere innen biologi!

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp av en privatlærer i biologi

Biologi er studiet av liv og levende organismer, hvordan de opererer, og hvordan de samhandler med verden rundt oss. Dette kan inkludere å se på planter og dyr eller mikroskopisk liv i form av celler, virus og bakterier. Det er et viktig fag og elever studerer biologi i en eller annen form på skolen og mens det er mange lever som elsker dette faget, så er det andre som ender opp med å hate det bare på grunn av hvor mye de må pugge det. Biologi kan være et utrolig fascinerende fag, men med så mye for elever å lære så er det forståelig at ikke alt kan være like interessant. La oss se hvordan det å lære biologi kan gi deg en fordel, hva en typisk elev må lære om biologi på skolen, og hvordan en privatlærer kan hjelpe elever med å gjøre det bedre i faget.

Hvorfor det er viktig å lære om biologi

Som levende skapninger, så vil det å studere biologi gi oss en bedre forståelse av hvem vi er, vår plass i verdenen, og hvordan vi operer som organismer. Biologi kan også være veldig nyttig når det kommer til å lære om helse og medisin. En bedre forståelse av hvordan liv fungerer kan også lære oss hvordan vi kan ta bedre vare på våre fysiske organismer. Biologi og naturvitenskap generelt blir ansett som viktig nok til at de er et obligatorisk skolefag til og med VG1. Naturfag er obligatorisk gjennom grunnskolen, og som et fellesfag første året på videregående. Uansett om du velger biologi som et programfag etter dette, så må du bruke mye tid på skolen på å lære om biologi. Det er mange jobber som du kan få gjennom å studere biologi. Fra å være lærer til forskning, så kan en høyere utdanning i biologi åpne mange dører. De som har studert biologi har det også lettere med å gå over til karrierer i medisin enn andre naturvitenskaper. Biologi, som kjemi og fysikk, kan også lære deg mange tverrfaglige og generelle ferdigheter som kan hjelpe deg i andre fag og senere i livet.

Utfordringer i biologi

Biologi er et bredt fag så det er mange forskjellige områder og det er et par ting som kan være vanskelige for elever å skjønne. Det er mye å kunne og å huske og til og med med en flott lærer og en privatlærer, så er det ingen garanti for at en elev vil mestre faget. Biologi ser også på liv på et mikroskopisk nivå, hvilket kan være vanskelig for noen elever å fatte. Det er ikke som med kjemi hvor du noen ganger kan se resultatene av reaksjoner og hva som skjer. I likhet med å studere hele universet i fysikk-timer, så kan det være vanskelig å skjønne ting på en veldig liten eller veldig stor skala. Det er også etiske problemer som noen elever kan møte på eller bare et par ting som kan være ubehagelig. Siden biologi studerer liv, så må du kanskje undersøke eller dissekere døde ting. De fleste skoler vil la elever som har etiske problemer med å delta, men det betyr at du går glipp av en potensielt viktig time.

Fagområder av biologi du kan lære om på skolen

De fleste elever har naturfag som et obligatorisk fellesfag til og med første året på videregående, hvilket kombinerer naturfag og andre naturvitenskaper. På slutten av både 10.klasse og VG1 er det mulig å komme opp i naturfag på muntlig eksamen, og du kan få tildelt et område innenfor biologi som tema. Elever studerer celle-struktur, livssyklusene til planter og dyr, inkludert fotosyntese, ernæring, indre organer, nervesystemet og hormoner. Elever vil også dekke genetikk, genteknologi og kromosomer, i tillegg til andre systemer i kroppen som hjertet og blodomløpet. Senere, hvis du tar biologi som et programfag på VG2 og 3 og så vil disse temaene bli dekket i større detalj.

Privatundervisning i biologi

Hvis du trenger hjelp med biologi for ungdomsskole, VGS eller universitet, så kan privattimer i økonomi hjelpe masse. Som den eneste eleven i klassen så vil ekstraundervisningen være skreddersydd til deg, hva du kanskje trenger hjelp med, og hva du har lyst til å lære. Enten det er matte, kjemi, fysikk, eller biologi (mange privatlærere kan dekke flere realfag), så kan du få privattimer for hvilket som helst nivå, og en kvalifisert og erfaren privatlærer kan gi deg uslåelig undervisning i et bredt utvalg av tema. I privattimer så er du sjefen og kan velge hva du vil øve på. Snakk med en privatlærer om biologi-timer og hvilke mener du sliter med eller vil lære mer om. Privattimer kan blir brukt til å komplimentere undervisning eller universitetsutdanning og hvis du er ute etter å forbedre karakterene dine for ungdomsskole, VGS eller høyere utdanning eller mer, så kan alltids få hjelp fra supre lærere.

Finn en biologi lærer

Hvis du er ute etter å forbedre karakteren din i biologi eller bare vil lære mer om faget, så har det aldri vært lettere å finne en privatlærer. Bare søk på Superprof etter lærere som jobber nær deg – du kan finne din privatlærer idag! Mange privatlærere tilbyr den førte timen av privatundervisning gratis sånn at du kan prøve ut et par ulike lærere, snakke med dem om hva du er ute etter, hvordan du liker å lære, og avtale tid og sted for timene. Se på hver privatlærers profil, les anmeldelser som andre elever har skrevet og kom i kontakt med et par forskjellige lærere før du bestemmer deg. Pass på at du kommer godt overens med læreren din også. Man kan ikke sette en prislapp på å ha en god tone med læreren sin. Tross alt, så kommer du til å se dem jevnlig og du vil lære bedre om du liker undervisningen deres.

Biologi privattimer i Norge

Flere og flere elever melder seg på privatundervisning i Norge. På grunn av vanskelige læringsmiljøer så sliter mange lærere med å effektivt undervise alle elevene sine og i en stor klasse så vil ikke alle få den oppmerksomheten som de trenger og f0rtjener. Derfor er det en økning i privattimer og det er ikke lenger et stigma rundt å få ekstra hjelp fra en privatlærer. Det er ingen skam i å ville forbedre karakterene dine eller å få mer ut av utdanningen din. En erfaren og kvalifisert privatlærer kan få til mirakler og det er antageligvis den mest kostnadseffektive måten å forbedre din akademiske ytelse i hvilket som helst fag, ikke bare i biologi!

Hva vil du lære?