Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Sandefjord

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 2 evalueringer.

228 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 228kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 4 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en privatunderviser i engelsk in Sandefjord og i nærheten?

I Sandefjord, er gjennomsnittskostnaden for engelskkurs 228kr.

 

engelsklærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første time av engelskundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskundervisere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi privat engelskundervisning i Sandefjord?

10 lærere er tilgjengelige for å gi engelskkurs i Sandefjord og omegn.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og kontakte engelsklæreren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 10 undervisere.

💻 Kan du ta privattimer i engelsk online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir engelsk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til privatlærere i engelsk i Sandefjord?

Fra et utvalg av 2 evalueringer, ga studentene deres engelskundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼Hvorfor ikke prøve ut engelsktimer i Sandefjord?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i engelsk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta engelskkurs for å mestre vokabular og grammatikk, med en godkjent privatunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller ta nettkurs, velg din privatlærer og book dine engelsktimer i dag.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med veilederen din for å organisere engelskkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 10 lærere i Sandefjord.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Sandefjord!

Se flere lærere Kom i gang

Bli bedre til å forstå engelsk med et engelskkurs

Føler du at du henger litt etter med det engelske ordforrådet, eller trenger du å øve på å snakke engelsk? Da skal du vite at mange er i samme båt som deg. Mens å lytte til engelsk går som en lek, går det gjerne litt over stokk og stein når en skal sette engelskferdighetene ut i praksis.

Hvorfor bør du lære engelsk?

For det første så er engelsk det store fellesspråket som store deler av verdens befolkning bruker for å kommunisere over landegrensene. I forretning er engelsk veldig viktig, også for de som skal studere i utlandet eller på en eller annen måte har behov for å snakke engelsk i hverdagen.

Engelsk har nesten siden tidenes opprinnelse blitt regnet som et av verdens viktigste språk, for å ikke å si: verdens viktigste språk! I Norge ble engelsk innført som skolefag i 1969, og i nyere skolereformer har faget fått større fokus med flere skoletimer. I dag er faget like viktig som norsk og matte, og engelskundervisningen starter allerede i førsteklasse på barneskolen.

Spørsmålet er: hvorfor bør akkurat du lære å snakke engelsk? Svaret på det er veldig individuelt. Behovet for engelsk i hverdagen avhenger av hvor du jobber, hva du jobber med, dine fremtidsplaner og -utsikter osv.

De fleste arbeidsgivere stiller krav til engelskkunnskaper, nesten uansett stilling du søker på. Manglende kunnskaper kan være utslagsgivende for å om du får jobben eller ikke. Enhver CV bør ha et felt med språklige ferdigheter, og jo høyere nivå desto bedre!

Ønsker du å virkelig pynte på CV-en (og selvfølgelig oppnå verdifull kunnskap), kan du melde deg på en offisiell språktest og få språkferdighetene dine vurdert og kvalifisert med en sertifisering som går inn under det felleseuropeiske rammeverket for språk.

Dette rammeverket søker å beskytte og utvikle den rike arven av ulike språk og kulturer i Europa som en verdifull felles ressurs. Slik skal man oppnå mobilitet, gjensidig forståelse og samarbeid for å få bukt med fordommer og diskriminering.

Studere i utlandet?

Kan du engelsk på et brukbart nivå, ligger verden for dine føtter både når det gjelder studier og arbeid i utlandet. Et utenlandsstudie er et stort pluss på merittlisten din, som ikke bare bekrefter gode engelskkunnskaper, men også andre overførbare egenskaper som kan komme til nytte i arbeidssammenheng.

Ved å kunne et verdensspråk som engelsk, får en også innsikt i kultur og samfunn. Man får bedre forståelse for andre språk og kulturer, og man oppdager også språklige og kulturelle likheter over landegrensene. Du får et åpnere sinn, som legger alle fordommer til side – du ser verden på en annen måte!

Hvordan oppsto det engelske språk?

Det engelske språket kan dateres tilbake til romertiden, på 400-tallet, da romerne måtte trekke seg tilobake fra deres store erobring: Britannia (det som i dag er den sørlige delen av Storbritannia).

Dermed var det fritt frem for andre erobrere å innta øya, noe anglerne, sakserne og jydene satte pris på. De var kjent som gode, men fryktede krigere. Kelterne, som bodde i området, la frem et forslag til disse krigerne – om de ville komme og beskytte kelterne, så skulle de få øya Thanet i Kent helt syd i England.

Krigerne nøyet seg imidlertid ikke med en liten øy. De villa ha hele øyriket. Kelterne ble presset nordover og vestover, og språket mistet sitt fotfeste etter hvert som anglerne erobret stadig nye områder. Dette gjorde at deres språk, englisc ble stadig mer utbredt. Dette er det vi i dag kaller gammelengelsk.

Gammelengelsk er imidlertid veldig forskjellig fra dagens engelsk, og minner mer om islandsk. Dette gjør at skandinavere har lettere for å lese gammelengelsk enne det britene har. Opp gjennom tidene tilegnet det engelske språket seg lånte ord fra både skandinavisk, fransk og latin.

Dette gjør at det er endel likheter mellom latinske språk, germanske språk og engelsk.

Studere engelsk i Sandefjord

Har du barn i skolealder, kan Skagerak International School i Sandefjord være en fin måte å innvie barnet i det engelske språk. Dette er en privat skole, som tilbyr undervisning fra barnehagenivå til videregående, der elevene blir forberedt på å studere eller arbeide hvor som helst i verden.

Trenger du å pusse på engelskferdighetene dine, øve på uttale eller rett og slett starte på scratch? Da finnes det kursmuligheter via aktører som Kursagenten, Kursguiden og Folkeuniversitetet.

De fleste engelskkurs er nettbaserte, mens Folkeuniversitetet også tilbyr enkelte kurs med klasseromsundervisning. Et eksempel på dette er studiekompetanse i engelsk Vg 1, der en lærer å snakke og skrive på engelsk på høyt nivå. Elevene får også kunnskap om engelsk kultur, historie, politikk og litteratur. Med et slikt kurs kan en gå opp til skriftlig og muntlig engelsk.

Privat engelsklærer er en annen mulighet. Da kan du kikke på plattformer som Superprof, som samler dyktige lærere verden over på ett og samme sted. Her kan du enkelt og greit velge lærer etter emne og sted, og kikke på lærernes egenskaper: se på kvalifikasjonene de har, deres undervisningserfaring etc.

Du kan enkelt ta kontakt med aktuelle lærere via plattformens meldingssystem.

Lettere kan det ikke bli, så hva venter du på?

Hva vil du lære?