Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Bærum

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 1 evalueringer.

270 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 270kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 6 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for engelskundervisning in Bærum og i nærheten?

I Bærum, er gjennomsnittskostnaden for engelskkurs 270kr.

 

Utgiftene for privatlærer i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i engelsk har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskundervisere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i engelsk i Bærum?

I Bærum og nærområdene, er 7 private engelskundervisere tilgjengelig for å gi privattimer

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 7 undervisere.

💻 Kan du ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir engelsk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i engelsk i Bærum?

Fra et utvalg av 1 anbefalinger, ga elevene deres engelskundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor ikke forsøke et engelskkurs i Bærum?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere ungdomer sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelsklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskkurs med en erfaren privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Du må bare velge en veileder og bestille kurs hjemmefra eller online.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan komme i kontakt med læreren din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 7 privatlærere i Bærum.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Bærum!

Se flere lærere Kom i gang

Engelsk kurs for voksne

Det engelske språket utviklet seg fra anglo-frisiske dialekter av det vestgermanske språket, som ble brakt til de britiske øyer av angelsaksere fra det som nå er Danmark, Tyskland og Nederland.

Etter den normanniske erobringen av England på 1000-tallet kom mange latinske, normanniske og gammelfranske ord inn i det engelske språket. Som et resultat ble engelsk et germansk språk med ordforråd som stort sett består av ord fra romanske språk.

Selvfølgelig var det hovedsakelig overklassen som snakket gammelfransk og normannisk, noe som betyr at de fleste ord fra latinske språk ble brukt i større grad, selv om de angelsaksiske ordene fortsatt ble brukt i dagligtalen. Det har selvfølgelig vært endringer opp gjennom tidene.

Du trenger bare å lese litt Shakespeare for å se hvor mye språket har endret seg gjennom århundrene. De eldste eksemplene på skriftlig engelsk kan dateres tilbake til 600-tallet. Når det er sagt, vil du sannsynligvis ikke kunne forstå tekster fra denne tiden. Det samme gjelder med andre språk som for eksempel fransk, tysk, nederlandsk og italiensk.

I kolonitiden ble det engelske språket tatt med til alle verdenshjørner, og ble det offisielle språket i kolonier over hele verden. Variasjonene av engelsk som snakkes i hver av koloniene endret seg og divergerte over tid, ble påvirket av urfolksspråk og andre språk som ble talt av innvandrergrupper, og ble til de forskjellige dialektene og aksentene vi kan høre i dag.

Dette har ført til at engelsk må standardisere dialekt og forskjellige dialekter i alle landene i den engelsktalende verden. Engelsk er forskjellig i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Sør-Afrika, Irland og New Zealand. Det er også mange land der engelsk ikke er morsmålet, men brukes regelmessig på universiteter og i tospråklige befolkninger.

Engelsk: Et innflytelsesrikt språk

Engelsk er verdens viktigste språk. I tillegg til å være verdens tredje største språk når det gjelder morsmål, er det verdens vanligste språk når du inkluderer alle de som snakker det som et fremmedspråk (som er flere enn morsmålstalere, 3 mot 1).

Det er rundt 300 og 350 millioner morsmålstalere i engelsk, og et sted mellom 400 millioner og 1 milliard mennesker som snakker engelsk som andrespråk. Med så mange regioner og land i verden som snakker engelsk, er det et viktig språk å lære. Engelsk er det offisielle språket i en rekke internasjonale organisasjoner og organer.

I tillegg er engelsk det offisielle språket til 55 forskjellige suverene stater, samt et offisielt språk i FN, EU, NATO, WTO, Europarådet, Den afrikanske union og mange andre. Engelsk er også mye brukt som lingua franca for turisme og internasjonal virksomhet.

Faktisk er det ikke uvanlig at to ikke-morsmålstalere av engelsk kan føre en samtale på engelsk, det være seg i Asia, Afrika, Europa eller Amerika. Engelsk er vanligvis det første fremmedspråket som ikke-morsmålstalere vil lære å snakke. Dette betyr at det er mange morsmålstalere og ikke-morsmålstalere av engelsk som ønsker å lære mer om språket.

Lære engelsk i Bærum: Forbedre nivået ditt

Vil du videreføre karrieren din ved å forbedre ditt engelsknivå? Er du interessert i engelsktalende kultur og engelsk språk, men sliter med en læringshemming som dysleksi?

Å lære et språk er en av de mest gledelige bestrebelsene du kan gjøre når det gjelder din personlige og faglige utvikling. Selv de som snakker engelsk som førstespråk, kan bli overrasket over hvor mye de kan lære om sitt eget språk og dets grammatikk.

Mange engelsktalende sliter med stavemåte, komplekse grammatiske strukturer, pronomen og tegnsetting. Da er det ikke rart at vi nordmenn også sliter litt. Det kan derfor lønne seg å finpusse litt på engelsken. Du kan også bestå eksamener som beviser ditt nivå i engelsk, noe som ser bra ut på cv-en din.

På den annen side kan det å ta en eksamen også avsløre hvor lite du vet om det engelske språket. Vanligvis krever de fleste arbeidsgivere et B2-nivå på Common European Framework of Reference for Languages (CEFR), en internasjonal standard for måling av språkferdigheter.

Du kan studere det engelske språket for bedre å kunne lese artikler, blogger og bøker, for bedre å forstå skriftspråket, tegnsetting, syntaks og stavemåte. Engelsk kan være et krevende språk. Det er her lærere kommer inn i bildet.

Engelsk språkopplæring

Tenker du på å dra til Skottland og trenger å studere engelsk som fremmedspråk (EFL)? Skottland er hjemsted for mange forskjellige etnisiteter, inkludert familier med asiatisk, afrikansk og karibisk arv.

Enten du vil bosette deg permanent i Skottland, tilbringe flere år med å jobbe og bo i der, eller bare reise på ferie, bør du som ikke morsmålstaler i engelsk vurdere EFL-klasser eller opplæringsprogrammer for økte språkkunnskaper.

Dette vil bidra til å gjøre tiden i Skottland mye enklere. En annen fordel med engelskundervisning er leseferdighet. Selv om leseferdigheten din er god, er det fortsatt mange som sliter med å lese og skrive og føler at det er for sent for dem å endre det.

Det er mange sertifiseringer tilgjengelig for de som ikke har engelsk som morsmål, for å bevise sitt språknivå. Cambridge- og Trinity-eksamen er vanligvis akseptert i Europa, og TOEFL er vanligvis akseptert i Amerika.

Bli engelsklærer

Som vi allerede vet, er det mange fordeler med å lære et fremmedspråk. Å snakke engelsk kan hjelpe deg i din karriere og personlige liv. Arbeidsgivere ser etter søkere med gode engelskkunnskaper.

Gode engelskspråklige ferdigheter er ikke bare ettertraktet i Storbritannia, men er også svært verdifullt i andre engelsktalende land som USA, Australia, Canada, Sør-Afrika, New Zealand og Irland og i land der engelsk brukes i virksomhet. I tillegg til å bruke engelsk i jobb, kan du også undervise i språket.

Å undervise i engelsk som fremmedspråk (EFL) kan være en givende og lukrativ karriere. Så hvordan gjør du det? De vanligste måtene er å utdanne seg til lærer eller fullføre et undervisningskurs i engelsk som fremmedspråk (TEFL) og oppnå en TEFL-kvalifikasjon.

Med rett innstilling og mye arbeid kan du få de nødvendige kvalifikasjonene og erfaringen for å begynne å undervise i engelsk. Som privatlærer har du mer frihet enn en lærer som er ansatt ved en språkskole eller et senter.

Få privatundervisning i engelsk med Superprof

For å lære engelsk, kan du alltids melde deg på en språkskole på hjemstedet ditt. Det er noen skoler som er verdt å sjekke ut. Selvfølgelig kan en engelskspråklig skole eller språksenter også være nyttig.

Men hva er bedre enn å ha din egen lærer som kommer hjem til deg for å hjelpe deg med engelsk? Enten de er studenter ved universitetet, som vil tjene litt ekstra penger, eller kvalifiserte og erfarne lærere som har gjort karriere av å skreddersy klasser til elevene sine, kan ikke dette slå fordelene med privat hjemmeundervisning.

Fordelen med private opplæringsprogrammer med en privatlærer fra Superprof er at de kan planlegge timene sine rundt din timeplan; du trenger ikke å ta fri eller forlate arbeidet tidlig for å komme til dem.

Du kan legge undervisningen til fritid og ferie. Elevene kan få undervisning på kvelden, sommeren eller når som helst i løpet av dagen. Som uavhengige privatlærere kan lærerne på Superprof velge hvilken som helst timeplan som fungerer for dem og deres elev.

Du trenger bare å velge riktig lærer når det gjelder priser, betingelser, kvalifikasjoner, erfaring osv. I tillegg kan private opplæringsprogrammer være mye morsommere og mye mer avslappet enn tradisjonelle språktimer på skole eller universitet.

Hva vil du lære?