Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg fransklærere for franskkurs online

Se flere lærere

5.0 /5

Våre dyktige fransklærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 56 anmeldelser.

271 kr/time

De beste prisene: 98% av fransklærerene tilbyr første kurstimen gratis og gjennomsnittsprisen for franskundervisning er 271kr/time

5 t

Våre fransklærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å finne franskkurs online har aldri
vært enklere

2. Planlegg din franskundervisning online

Planlegg privat franskkurs på nett sammen med en privatlærer, skreddersydd og tilpasset dine behov og tilgjengelighet

3. Lær nye ferdigheter med franskkurs

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle fransklærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Franskundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

188lærere tilbyr undervisning

online fransk.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi franskkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 188 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi franskkursundervisning over webcamera?

188  Fransklærere tilbyr online undervisning i fransk.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 188 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for franskkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Franskundervisning er 271Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Fransk
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online fransklærere?

Et utvalg av 56 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

188 Fransklærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha franskundervisning online?

Velg blant mange lærere i fransk på nett!

Se flere lærere Kom i gang

Finn et franskkurs online for å utvikle dine franskkunskaper

Mange elsker lyden av det franske språket, men samtidig er det lett å la seg skremme av språket som lyder en del annerledes enn norsk. Ved å ansette en privatlærer for franskkurs på nett, er ikke dette lenger noe du trenger å bekymre deg for.

Når du har lært deg språket, er det mange fordeler du kan dra nytte av. Alt fra spennende muligheter innen yrkeslivet til å kunne kommunisere med en helt annen befolkning. Enten du er student eller ansatt i en bedrift, finnes det alltid behov for å lære andre språk.

Mange studenter som har reist til utlandet for å studere, kan skrive under på at å slippe språkbarrieren vil være til stor hjelp under oppholdet.

Hvis du kan tenke deg å starte på et universitet eller en skole i et fransktalende land, vil du ha mye mindre å bekymre deg for og desto mer å glede deg over. I tillegg er det en rekke arbeidsplasser som ser etter språkkyndige innen fransk, som kan jobbe med oversetting eller formidling.

Språk er en viktig del i enhver internasjonal bedrift og fransk er et viktig språk i verdenssammenheng. Slike jobber kan også være veldig fleksible, og det er mye mulig det ikke er behov for din fysisk tilstedeværelse.

I dag som internett finnes overalt, har samtidig verden blitt så liten. Dette er også tydelig i samarbeidet mellom nasjoner.

Land kan enklere samarbeide med fellesspråk og det koster mye mindre. Det gjør at både handel og andre avtaler er viktig i alle lands økonomiske politikk og utvikling. I tillegg har avstanden mellom nordmenn og franskmenn blitt mye mindre, noe som gjør at fordelene med å kunne fransk øker.

Plutselig kan det hende du har franske svigerforeldre eller en ny fransktalende venn. Å kunne snakke og forstå det franske språket vil være til fordel på så mange områder! Så hvorfor ikke ta et franskkurs på nett?

Ta franskundervisning på nett

Som elev i Norge, trenger du ikke bekymre deg for hvordan du kan få en god fransklærer. Superprof er her for deg og sørger for å tilby deg hjelp av flinke lærere. Du har selv friheten til å velge blant alle disse og vurdere hvem som kan gi deg det beste tilbudet innen franskundervisning.

For å finne ut av hvilken lærer som passer deg best, kan du lese alle vurderingene til tidligere elever og bli kjent med lærerne gjennom profilene deres. 

Det er viktig for oss at du får den hjelpen du trenger med faget. Alt dette gjøres for at du skal få den beste hjelpen med fransk! Du har også muligheten til å velge å ha dine franskkurs på nett slik at du kan lære hvor som. helst, når som helst.

Som sagt er verden mye mindre enn tidligere, og det finnes et bredt spekter av muligheter for å lære. Nettbasert undervisning er en mulighet og noe mange anvender seg av. Dette gir deg fleksibilitet og sjansen til å lære hvor og når du vil. Det eneste du trenger er en internettforbindelse og en PC.

Hvorfor bør du velge en privatlærer?

Lurer du fortsatt på hvorfor du bør velge en privatlærer i stedet for den klassiske undervisningsformen? Her er enda noen grunner:

Fleksibilitet

Det er kun deg og læreren din det skal passe for, noe som betyr stor fleksibilitet for deg. Med andre ord vil det være mulighet å endre på timene, uten at det skal passe for hele franskklassen.

Tillit

Som følge av den tette kontakten mellom læreren din og deg, vil du bygge et personlig forhold som vil hjelpe deg med å bli trygg. I en gruppetime er det ganske vanskelig for deg å etablere en slik relasjon like effektivt.

I tillegg har læreren mange studenter å undervise, noe som gjør at han eller hun ikke kan bruke all tiden på en av studentene.

Oppmerksomhet

Lærerens oppmerksomhet er alltid avgjørende for å kunne hjelpe deg med å forstå det som blir undervist. Å bli undervist av en lærer som ikke tar hensyn til deg, er bortkastet tid. Lærere er flinke fagfolk som har trening i dette, men det vil være mer effektivt under privatundervisning.

Tilpasset læring

Læreren din vil bli veldig godt kjent med deg og dine behov. I tillegg er det kun deg undervisninga skal tilrettelegges for. Derfor vil læreren tilpasse timene etter akkurat det du trenger for å oppnå læremålene og den forståelsen du ønsker i fransk. Hvis det er syntaksen du sliter med, vil læreren ha oppgavene klare til deg i neste time.

Privatundervisning i fransk online

Noen nordmenn er karrieremennesker som trives med å bygge karriere, men glemmer ofte alle de andre mulighetene som kan forbedre dem. En av disse er alle fordelene det å være flerspråklig bringer med seg. Dette kan gjøre livet enklere, mer interessant og du åpner opp mange dører innen yrkeslivet ditt.

Denne evnen er ikke medfødt og krever at du legger inn en real mengde innsats. Du må jobbe regelmessig og med ulike læringsaktiviteter. Alt dette er ting du vil få hjelp til av en privatlærer.

Læreren vil vise deg språkets kriker og kroker og gjøre deg kjent med alt du trenger å kunne for å snakke fransk. Til slutt vil du ende opp som en imponerende ekspert innen faget og kunne alt det nødvendige for å både gjøre deg forstått og uttrykke deg.

Hva vil du lære?