Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg fysikk - kjemilærere

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 19 anmeldelser.

244 kr/time

De beste prisene: 100% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 244kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine fysikk - kjemikurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i fysikk - kjemi for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Fysikk - Kjemiundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

98lærere tilbyr undervisning

online fysikk - kjemi.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi fysikk - kjemikursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 98 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi fysikk - kjemikursundervisning over webcamera?

98  Fysikk - Kjemilærere tilbyr online undervisning i fysikk - kjemi.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 98 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for fysikk - kjemikursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Fysikk - Kjemiundervisning er 244Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Fysikk - Kjemi
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online fysikk - kjemilærere?

Et utvalg av 19 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 4.9 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

98 Fysikk - Kjemilærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i fysikk - kjemi?

Velg blant mange lærere innen fysikk - kjemi!

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp av en privatlærer i fysikk

Fysikk er studiet av materie og dets oppførsel og bevegelse gjennom tid og rom. Det er et studie av vår fysiske verden, inkludert delene av det som er for små til å se. Noen vil kanskje synes at det er ironisk å studere den fysiske verden og alle dens egenskaper i den virtuelle verdenen, men om hvis du tenker på det, så er det en vakker logikk ved det.

 

Så mye av disiplinen vi kaller fysikk er teori - hypoteser som, per i dag, ikke kan bli testet men som former grunnlaget for så mange av denne vitenskapens fagområder. Ta "Mørk Materie" for eksempel. Det vitenskapelige samfunnet vet at det er der og vet hva det IKKE er laget av – stjerner som ikke har antennet, ionisert plasma eller skyer av gass - men forskere har fremdeles ikke fått slikt materie under et mikroskop eller kunnet registrert noe, for den slags skyld.

 

Men enigheten om mørkt materie er fortsatt at det må eksistere - effekten av dets nærvær kan bare sees indirekte, men per idag, så forblir dette vanskelige temaet i teoriens verden.

 

Hvorfor bør du studere fysikk?

 

Fysikk er grunnlaget for hvert eneste aspekt av vår kjente verden, men hva har det å si? Bryr vi oss om at en fjær vil falle like fort som en murstein hvis de er i et vakuum? Hvordan vil et Higgs-boson forbedre menneskelig fremgang?

 

Er det noe tidspress for å studere mørk materie - kanskje det truer med å sluke planeten vår og ødelegge oss alle? Svaret til spørsmålet "hvorfor studerer vi fysikk" er større en fysikk selv. Behovet for å undersøke og å forstå alt rundt oss er et grunnleggende menneskelig trekk. I forhold til evolusjon, så ledet det å studere fysiske egenskaper av tilgjengelige materialer til fremgang i redskapsutvikling og matlaging med ild.

 

Naturligvis så manglet tidlige mennesker den intellektuelle bredden til å forklare hvorfor kjøtt steker når det blir utsatt for flammer, men observasjonen av dette fenomenet og å ha fortsatt med det ledet dem til å etablere en annen proteinrik næringskilde som gjøre dem større og sterkere, hvilket hjalp dem med å overleve.

 

De umålelige fordelene med å studere fysikk

 

I motsetning til å studere medisin, hvor fordelene av en korrekt diagnose vil bli sett og følt av pasienten, så kan (spirende) fysikere selv godte seg med noen av de største fordelene med å studere fysikk.

 

Husk at fysikk er hovedsakelig søken, oppdagelsen og kampen for å forstå det ukjente. Bare tenk på at arbeidet deres starter med å utvikl noe hypotetisk, hvilket de så må arbeide for å bevise. Dette er det ultimate i å bygge evnen til å tenke kritisk! Fysikere generelt jobber under enorm tvil og usikkerhet, hvilket betyr at de rutinemessig må håndtere tvil, i dem selv og i den større verden.

 

Til slutt, så må de ha motet til å skrote arbeidet deres hvis de, etter måneder og år med å jobbe for å bevise en teori, oppdager at arbeidet deres ikke vil få et godt resultat. Hvem skulle ha trodd at det å studere fysikk kan hjelpe med å utvikle mot, integritet og et skarpt øye for vurderinger?

 

Fysikk kan altså være god hjelp for å forstå verden rundt seg, og man trenger ikke være en ekspert for å kunne ta nytte av fysikkunnskaper.

 

Det er OK å starte smått.

 

Av en eller annen grunn så virker det som at skoleelever ikke liker å lære kjemi og liker enda dårligere å lære biologi. Prospektet av å studere fysikk pleier å vekke ren skrekk. Tenk på dette: Biologien som blir undervist på skolen i dag, gjelder også grunnleggende for kjemi og kjemi-pensumet gjelder i grunnen også for fysikk.

 

Dermed, ifølge den binære relasjonen av likhet, så er studier i biologi, på et vis, fysikk. Så hvis du er mer komfortabel med å starte din reise gjennom naturvitenskap med biologi, så er det ikke noe galt med det. Skolepensum introduserer som regel biologi på barneskolen først, før det så inkluderer kjemi og tilslutt også fysikk i naturfag.

 

Skulle du trenge litt støtte og veiledning underveis, finnes det organisasjoner som tilbyr leksehjelp, samt er det muligheter for å finne en dyktig privatlærer til å formidle enkelte emner en synes er spesielt vanskelige.

 

Hvorfor er elever redd for fysikk?

 

Fysikk er et fag som er tungt på matte, og som avhenger av komplekse kalkulasjoner for å bevise dets teorier. Det er interessant å legge merke til at matte-angst er en veldig ekte tilstand, som påvirker opptil en fjerdedel av verdensbefolkningen. Det er ingen dokumenterte tilfeller av fysikk-angst.

 

Faktisk, så synes de fleste elever at fysikk er fascinerende! De påfører ivrig fysikkens lover i deres dagligliv. Hver gang de rører mobilskjermen, når de bruker hodetelefoner for å lytte til musikk, så bruker mopeder, sykler, skateboard... Kanskje det å lære om fysikk i tilknytting elevenes hverdag  bør være en god måte å komme over motvilje for fysikk.

 

En annen er å bli god i matte: kanskje via nettimer med en privatlærer. Superporf har et stort utvalg av matematikklærere som er tilgjengelige for å gi undervisning online, som kan skreddersy sin undervisning og tilrettelegge for mennesker med blant annet dykalkuli.

 

Tenk på dette: en privatlærer i matte eller fysikk kan være uvurdelig for å minske engstelighet og for å øke bevissthet om hvor gøy fysikk kan være. Og husk - fysikk er ikke bare om vitenskap, det handler om å bygge karakter og fostre en livslang kjærlighet for oppdagelse.

Hva vil du lære?