Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg statistikklærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere har et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 33 anmeldelser.

278 kr/time

De beste prisene: 99% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 278kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine statistikkkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i statistikk for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

Tidligere elever har skrevet en anmeldelse om sine Statistikklærere

Syed

statistikklærer

Timene med Syed var svært gode. Jeg fikk friske opp kunnskaper og diskutere antakelser om bruk av hypotesetesting ikke er normale, parametriske og ikke-parametriske metoder og logistisk regresjon. Jeg er svært fornøyd med å ha forbedret...

Adrian

statistikklærer

En snill og hyggelig lærer som er veldig glad i det han driver med. Er flink til å lytte og forklare på en lett og forståelig måte, og ønsker eleven det beste.

Ibragim, For én måned siden

Syed

statistikklærer

Syed brukte metoder som var tilpasset nivå og tempo. Han var svært god til å oppklare tema som føltes vanskelig, men som nå er enkle. Anbefales på det sterkeste.

Amanda, For én måned siden

Espen

statistikklærer

Espen er en veldig dyktig og flink lærer. Han bryr seg og er tålmodig. Gir sitt beste og bruker tiden sin for at du skal lykkes. Han underviste meg i økonomi fagene på høyskolenivå. Anbefales virkelig på det sterkeste. Veldig glad for å ha...

Melissa, For 3 måneder siden

Espen

statistikklærer

Han er tilgjengelig, imøtekommende og ansvarsfull. Satt seg rask i oppgavene og svarte fortløpende på meldinger. Oppdraget er fortsatt ikke ferdig men jeg gleder meg til å samarbeide med Espen.

Gloria, For 4 måneder siden

Lena

statistikklærer

Lena hjelper min datter med matte, 10 ende klasse. Hun sier Lena er veldig flink til å forklare slik at hun forstår. Lena følger også veldig bra opp meg som foresatt ved å sende melding om hva de har gjennomgått etter hver leksjon. Anbefaler...

Eva bore, For 4 måneder siden

FAQ

📒 Hvordan fungerer Statistikkundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

136lærere tilbyr undervisning

online statistikk.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi statistikkkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 136 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi statistikkkursundervisning over webcamera?

136  Statistikklærere tilbyr online undervisning i statistikk.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 136 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for statistikkkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Statistikkundervisning er 278Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Statistikk
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online statistikklærere?

Et utvalg av 33 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

136 Statistikklærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i statistikk?

Velg blant mange lærere innen statistikk!

Se flere lærere Kom i gang

Bistand med statistikk med en privatlærer : en hjelp som kan være avgjørende

Det finnes mange grunner til å lære seg statistikk. Du vil være en ettertraktet person innenfor mange felt, og det er et økende behov for kunnskapen din. Statistikk er et viktig fag for å forstå utvikling og hvor samfunnet er på vei hen.

Faget vil lære deg gode analytiske ferdigheter, å se ting i sammenheng og ikke minst hvordan statistikk henger sammen med politikk og næringslivets interesser.

Hvis du ønsker å lære om statistikk finnes det flere måter å gå fram på. Det er skrevet en rekke bøker om faget, og det er mange ressurser på internett som hevder å skulle lære deg deg du trenger.

Flere videregående skoler har også statistikk som valgfag. I tillegg kan du velge å gå Service og samferdsel, hvor dere vil ha mye om statistikk og hvordan det anvendes innen servicebransjen.

Privatlærere underviser også i statistikk og er en effektiv måte å lære på. Med din helt egne privatlærer kan du være sikker på å lære deg faget og nå målene du har satt deg. En privatlærer vil skreddersy undervisninga etter deg og dine behov.

I tillegg vil progresjonen din bli fulgt med på, slik at dere kan gjøre endringer underveis hvis det er ting som ikke fungerer som planen.

Ta et kurs om statistikk

Statistikk er faget som analyserer data og fremstiller resultatene ved hjelp av tabeller, diagrammer eller andre figurer. Det kan være for å vise gjennomsnittet til en undersøkelse.

For eksempel hva nordmenn tjener i gjennomsnitt eller hva som er det vanligste yrket nordmenn jobber med. Slik data kan brukes i forbindelse med politikk, slik at politikerne forstår innbyggerne sine og behovet deres før nye lover eller tiltak utformes.

På et kurs om statistikk vil du lære hvordan ulike programvarer benyttes for å behandle data. Det er en del utregninger innen statistikk, noe som gjør arbeidet mye mer økonomisk ved å bruke riktige hjelpemidler.

I tillegg brukes slike ressurser til å konvertere tallmaterialer til tabeller og diagrammer, som viser en oversikt over funnene. Det er så din oppgave som statistiker å tolke og analysere denne dataen.

Informasjonen du kommer fram til vil du bruke i møte med andre. Dette kan være profesjonelle firmaer som er ute etter tall over hva forbrukere bruker mest penger på, eller politikere som ønsker å vite hvor folk i Norge bor.

Du vil også lære en del matematikk i sammenheng med statistikk. En viktig del av faget går ut på å predikere sannsynligheten for noe, ut ifra et tallmaterialet fra en undersøkelse. Det kan være forventet levealder, boligprisvekst eller hva folk vil arbeide med i tiden fremover.

Dette er viktig informasjon for å blant annet sikre riktig investering og pengebruk i sammenheng med samfunnets utvikling og behov.

Digital undervisning i statistikk

Hos Superprof finner du mange privatlærere som befinner seg over hele landet. Flere av disse underviser i statistikk og vil sørge for at du lærer faget på rekordtid. I vår søkemotor kan du skrive inn "statistikk kurs online", så vil du få opp alle som gir digital undervisning i statistikk.

Bla deg gjennom profilene som kommer opp og finn den læreren som passer best overens med dine preferanser. Etter at du har funnet drømmelæreren er det enkelt å komme i kontakt for å avtale første undervisningsøkt.

Før dere setter i gang, er det viktig at du finner ut av hvilke behov du har og hva målet ditt med å lære deg statistikk er. Dette vil danne grunnlaget for undervisningsplanen som læreren din lager.

Den digitale løsningen vil sørge for at undervisninga er fleksibel og tilgjengelig for deg. Dere vil sammen bli enige om hvilke ressurser dere skal bruke, hvor ofte undervisninga skal foregå og når på dagen dere skal møtes.

Læring har aldri vært enklere for deg som elev. Med digital privatundervisning av en lærer fra Superprof, vil du kunne lære alt du trenger å vite om statistikk på en motiverende og morsom måte.

Lykke til!

Hva vil du lære?