Utmerket
Anmeldelser

Start et sangkurs i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Sanglærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 25 evalueringer.

404 kr/time

Pristilbud: 95% av sangunderviserne tilbyr første undervisningstime gratis Gjennomsnittsprisen for sangtimer er 404kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre sanglærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Enkelt å lære seg å synge i Oslo

2. Organiser dine sangtimer Oslo i dag

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg med din sanglærer.

3. Private sangtimer Oslo

Diskuter og planlegg undervisningstimene sammen med din sanglærer

Tidligere elever i Oslo har gitt tilbakemeldinger til sine sanglærere

Benedicte

sanglærer

Engasjert, entusiastisk og med tung faglig dybde forklarer Benedicte om hemmeligheten til en god stemme - å puste riktig. Jeg gleder meg til timene fremover og lære mer så jeg kan synge bedre :-)

Benedicte

sanglærer

Jeg har møtt Benedicte noen ganger nå, jeg stortrives! Hvert møte bringer med seg noe nytt, og jeg får nye aha-opplevelser hver gang. Jeg synes Benedicte har vært riktig god på å identifisere hva mine utfordringer er og føler at jeg blir mer...

Alexander, For 3 uker siden

Benedicte

sanglærer

Kjempedyktig, hjertelig og hjelpsom lærer! Satt igjen med masse kunnskap etter kun én time. Gleder meg til fortsettelsen! Anbefaler Benedicte på det varmeste.

Marianne, For én måned siden

William

sanglærer

William is a fantastic teacher and singer! The lessons I had with him were both educational and fun. He made sure that the lessons were tailored for my singing level and needs. I would highly recommend William as a singing teacher!

Zakaria, For 3 måneder siden

Emilie

sanglærer

Tålmodig, dyktig, inspirerende, tolerant. Jeg gjorde mye mer enn jeg hadde håpet på. Hadde en god følelse etterpå. Følte framgang.

Petter, For 4 måneder siden

Lotte lise

sanglærer

Lotte Lise er en utmerket sanglærer. I timen hennes oppdaget jeg at jeg har en mye bedre stemme enn jeg trodde. Metodene hennes er innovative - som å synge med et headset på ørene - og virkningsfulle. I tillegg er hun en varm, inspirerende og...

Annika, For 3 år siden

FAQ

🎤Hvordan kan du begynne sangundervisning i Oslo? Ønsker du å starte med å synge?

På Superprof er det 69 sanginstruktører tilgjengelig for å gi sangundervisning i Oslo

 

Vår meldingstjeneste lar deg kontakte sangpedagoger som er registrert på plattformen vår.

 

Når leksjonsforespørselen din har blitt godkjent, kan du begynne første sangtime med en sangpedagog.

 

Klikk her for å se annonser til sanginstruktører i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi sangkurs i Oslo og områdene rundt?

I Oslo og omegn er det 69 private sanglærere tilgjengelig for å undervise privat sangundervisning

 

Ta en titt på lærernes profiler og ta kontakt med sanglæreren som passer dine behov. På Superprof har vi sanglæreren som dekker ulike sjangere.

 

Velg kurs fra vårt utvalg av mer enn 69 lærere.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære å synge online med en privat veileder. Enten du er helt nybegynner og vil starte fra bunnen av, eller om du bare ønsker å jobbe med dine sangferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre sangveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir sangundervisning via webkamera, og mange av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinepedagoger, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veilederen ikke trenger å reise.

 

Finn en online sanglærer

💸 Hva er prisen for sangundervisning i Oslo?

Gjennomsnittsprisen på sangkurs i Oslo er 404kr.

Utgiftene for en privat sanglærer vil avhenge av:

 • erfaringen sanginstruktøren har
 • hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
 • hvilken sjanger du ønsker å lære mer om (jazz, rock, funk eller opera)
 • hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første privattime gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre sangundervisere nær deg.

🎤Hvilke utstyr bør du skaffe deg før du skal lære å synge?

Det første steget kan være å kjøpe utstyr.

 

Prisen for utstyr kan noen ganger forskrekke nye elever.

 

Hvis dette er tilfelle for deg, kan det være lurt å låne utstyr som du kan øve med til du er klar til å kjøpe ditt eget utstyr

 

Hvis det er slik at du ønsker å ta opp eller å framføre sanger, så kan det være lurt å ha:

 

 • En mikrofon
 • Et stagg stativ
 • Mikrofonkabler
 • Mikrofonholder

 

Visse ting er ikke nødvendig for at du skal lære å synge. Ikke nøl med å be sanglæreren din om råd til hvilket tilbehør du bør ha for å kunne framføre den musikken du ønsker.

 

Finn læreren din fra vårt utvalg av mer enn 69 sanginstruktører.

Lyst til å ta sangtimer Oslo?

Se gjennom profilene til lærerne og kontakt dem som passer dine behov

Se flere lærere Kom i gang

Mestre sangteknikker ved hjelp av sangtimer i Oslo

Hva har Benedicte Adrian, Rebekka Bakken, Elisabeth Norberg-Schultz, Lillebjørn Nilsen, Carsten Harboe-Stabell og Øystein Sunde felles? Ved første øyekast fint lite, bortsett fra at de alle sammen har tilknytning til en musikkscene. Ja visst, men er det mer?

Alle sammen er de sangere fra Oslo, og mest sannsynlig har de alle tatt sangundervisning i forkant av karrieren. Så hva foretrekker du? En sangskole, en mer generell musikkskole, eller en forening der du kan knytte tette bånd samtidig som du utvikler sangstemmen din videre? Eller foretrekker du helst en private sangtimer Oslo?

Uansett hva du ønsker, er det mange muligheter for deg i Oslo!

Sangskoler i Oslo

Mange forskjellige sanglærere tilbyr private sangtimer Oslo og gruppetimer i Oslo-området. Blant dem er sangpedagog Tonje, operasanger og pedagog Ester og vokalpedagog Rune.

Mange forskjellige temaer blir vanligvis berørt i individuelle timer med din sangpedagog Oslo. Blant disse er veiledning om stemmebruk og spesialeffekter i ulike sjangere, utvikling av stemmen og sang i en toneart.

Og det er ikke alt – du får også muligheten til å arbeide med forhold som ikke har direkte med stemmen å gjøre, som kreativitet, stressmestring og hvilke øvelser som er best å bruke til oppvarming. En-til-en-timer er en gullgruve både teknisk og teoretisk hvis du ønsker å gjøre raske fremskritt.

Foretrekker du å synge sammen med andre, kan Oslo kulturskole være et godt alternativ. Tilbudet spenner fra klassisk og folkesang til jazz og popmusikk. Skolen samarbeider også med en rekke skolekor i Oslo.

Musikkskoler i Oslo

Musikkskoler omfatter en rekke disipliner og fokuserer ikke bare på sang. De er midt i blinken for deg som ønsker å lære å synge samtidig som du jammer til gitarakkorder eller spiller på trommer. Slik er det ved Oslo kulturskole, som tilbyr undervisning i både blåse- og strengeinstrumenter i tillegg til slagverk.

Skolen har også tilbud om undervisning i band og samspill, og samarbeider med flere orkestre og korps i Oslo. Blåseensemble for klarinettister, gitarensemble, slagverkensensemble og trekkspillensemble er blant skolens tilbud.

Barratt Due musikkinstitutt er blant Europas fremste og mest særpregede utdannelsesinstitusjoner innen klassisk musikk. Med dyktige lærere og musikere i verdensklasse tilbyr skolen en utdannelse som spenner fra musikkbarnehage til utøvende bachelor- og masterutdannelser.

Instituttet har siden det ble grunnlagt i 1927 bidratt til å prege norsk musikkliv. I dag drives det som en privat stiftelse. Samtlige tilbud ved instituttet er knyttet til klassisk musikk og omfatter musikkbarnehage, symfoniske blåsere og strykere, pianister og sangere, i tillegg til pedagogiske videreutdanninger.

Barratt Due har hele tiden fokusert på formidling av sang og musikk på alle nivåer. Hvert år arrangerer musikkinstituttet over to hundre konserter, og mange elever og studenter er aktive i norsk musikkliv, enten det er som solister med orkestre, på festivaler eller som musikere i ensembler eller orkestre.

Oppsiktsvekkende mange musikere fra Barratt Due hevder seg dessuten stadig som prisvinnere i nasjonale og internasjonale konkurranser. Samarbeidet med Oslo Kommune om Musikk på Majorstuen, med musikklasser fra 5.–10. trinn på Majorstuen skole, er den betydeligste offentlige talentsatsingen innen klassisk musikk noensinne.

Det et løft for unge musikktalenter som instituttet er veldig stolte over å få ta del i.

Kompetansebygging på grunnlag av mange års erfaring og fokus på barn og unge har medført at Barratt Due musikkinstitutt i dag regnes som ledende på talentutvikling i Norge. Pre-collegeprogrammet Unge Talenter Barratt Due omfatter i dag 90 elever i Oslo og Bergen.

Det er et unikt program i Norge som gir en underskog av kandidater til høyere utøvende musikkutdanning både nasjonalt og internasjonalt. Høyskolen Barratt Due gir med sitt spissede utøvende bachelorprogram utdanning til dyktige studenter med ambisjoner om profesjonelle utøvende karrierer.

I samarbeid med Norges musikkhøgskole tilbyr Barratt Due en utøvende master, i tillegg til videreutdanningene praktisk pedagogisk utdanning (PPU) – instrumentalpedagogen og musikkbarnehagepedagogisk utdanning.

Norges musikkhøgskole: et ideelt sted å lære å synge

Når det gjelder kvalitetsmusikk, er Norges musikkhøgskole noe av det første som faller oss inn. For deg som ønsker å engasjere deg fullt og helt i musikk, er musikkhøyskolen stedet som gir deg det beste tilbudet med sin kombinasjon av teori og praksis.

Det handler ikke bare om å bli en dyktig sanger med full kontroll over stemmen, men om å få en fullstendig opplæring i musikk. På den måten kan du få saksofonundervisning, bli en talentfull pianist, eller lære å akkompagnere stemmen din på gitar. Ved Norges musikkhøgskole kan du oppnå både bachelor-, master- og doktorgrad i musikk.

Hvorfor ikke ta private sangtimer med en sanglærer?

De valgmulighetene som er presentert ovenfor, er hovedsakelig basert på undervisning i smågrupper, eller de inneholder en ensemblekomponent. Kanskje ønsker du heller å finne en privatlærer som utelukkende er opptatt av din fremgang.

Tilbudene er mange og varierte for private sangtimer Oslo. På alle nivåer vil du finne både selvlærte instruktører og andre som har en mengde forskjellige diplomer og sertifiseringer. Noen lærere foretrekker en mer generell undervisningsmetode og begynner med musikkteori for å lære deg noter, mens andre foretrekker å konsentrere seg om ren praktisk erfaring.

Superprof vil du finne en sangpedagog Oslo og omegn, som tar fra 200 til 900 kroner timen. Tenk over at den minst erfarne læreren også er den rimeligste. Sørg også for å benytte deg av tilbudet om en første gratistime. Denne «prøvetimen» kan hjelpe deg med å finne ut om lærerens undervisningsmetode passer for deg før du fortsetter!

Hvorfor bør du ta private sangtimer Oslo?

 • Det er ikke mulig å improvisere å lære seg å synge. Du tenker kanskje ikke over det nitide og anstrengende arbeidet som ligger bak når du hører en artist synge vakkert. Det krever mer enn rent naturtalent å bli en dyktig baryton, alt, sopran eller tenor, eller bare å ha en fin stemme. Det krever hardt arbeid og utallige timer med daglige pusteøvelser og skalatrening.

 • Heldigvis har du mange valgmuligheter hvis du er motivert for å lære å synge. Er du interessert i å kombinere sangtimer med å spille for eksempel trommer, bass eller akustisk gitar, så er en musikkskole det beste alternativet for deg – de har en rekke forskjellige undervisningstilbud og konsentrerer seg ikke bare om sang.

 • For deg som er lidenskapelig opptatt av musikk og rett og slett ønsker å lære deg å beherske stemmen din og fremføre favorittsangen, er sangforeninger, kor og sangskoler det beste valget, samt å benytte en sangpedagog Oslo som fyller ditt behov.

Uansett hvilket veivalg du gjør, vil det kreve målrettet og iherdig innsats fra deg, så det er bare å brette opp ermene!

Hva vil du lære?