Utmerket
Anmeldelser

Lær Japansk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 15 anmeldelser.

243 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 243kr/time

6 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære japansk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine japanskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Japansk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i japanskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i japanskkurs er 243Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen japanskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Japansk?

Med en erfaren lærer i Japansk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Japansk undervisning online ?

Flesteparten av våre Japansklærere tilbyr japanskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Japanskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen japanskkurs?

31 lærere i japansk tilbyr hjelp i japansk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 31 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Japansklærere mottatt?

Blandt 15 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i japansk?

Velg blant mange lærere innen japansk!

Se flere lærere Kom i gang

Japansk språkkurs over hele Norge

Det japanske språket, også kjent som Nihongo, blir snakket av 128 millioner mennesker i Japan og i Anguar, en av øyene som utgjør Palau. Språket ble sterkt påvirket av kinesisk mellom det 8. og 12. århundre, men de betydelige endringene skjedde i løpet av de neste 400 årene. Mens de første ordene fra engelsk begynte å dukke opp i løpet av denne tida, ble først låneord utrolig populært i løpet av 1800-tallet, som også er en trend som fortsetter i dag. Japansk er et interessant og utfordrende språk å lære, så la oss se hvilke fordeler det vil gi deg og hvilke utfordringer som finnes med språket. I tillegg vil du få greie på hvordan en privatlærer kan hjelpe deg med å mestre japansk.

Fordelene med å studere japansk

Den første og mest åpenbare grunnen med å studere japansk er muligheten du får til å kommunisere med japanere. I Japan er engelsknivået til lokalbefolkningen ganske lavt, spesielt i forhold til andre land i Europa. Derfor vil du ha mange flere muligheter i Japan og i interaksjonen med japanere hvis du mestrer språket deres. Å lære deg språket, vil ikke kun innebære japanske ord og den grammatiske strukturen. Du vil lære mye mer om japansk kultur, landets historie og hva som rører seg i samfunnet i dag. Det vil også være mye mer naturlig for deg å legge et besøk til landet. Japan er verdens fjerde største økonomi når det gjelder BNP, og landet har utviklet seg til å ha en fri markedsøkonomi. Med andre ord er det mange forretnings- og karrieremuligheter for deg som kan japansk. Enten om det er i selve landet eller gjennom internasjonalt samarbeid her i Norge. I tillegg er landet kjent for å ha en særegen forretningskultur og etikette som er viktig å kjenne til, noe du vil gjøre etter å ha fått undervisning i språket.

Utfordringene når du skal lære deg japansk

Det første du vil legge merke til hvis du noen gang har sett japansk skrevet, er at bokstavene i alfabetet ikke er de samme som på norsk. For det første er ikke japansk teknisk sett skrevet ved bruk av et alfabet. Faktisk bruker språket tre ulike “skriftsystemer”. Kana-skriftsystemet er det nærmeste du kommer det latinske alfabetet. Her representerer hvert tegn en stavelse. Nesten alle kana-tegnene representerer en sammenheng mellom en konsonant og vokal, samtidig som det er tegn som representerer vokalene og ett tegn som representerer "n" -lyden. Kana er delt inn i to skrivesystemer: hiragana og katakana. Førstnevnte brukes til suffikser ved siden av kanji, det viktigste skriftsystemet kommer vi til om et øyeblikk, og sistnevnte brukes nesten utelukkende til å skrive lånord fra fremmedspråk. Kanji er det viktigste skriftsystemet som brukes. I stedet for å representere lyder og stavelser som alfabetet vårt, representerer dette skriftsystemet hele ord og fraser, slik som på flere kinesiske språk. Dette er heller ikke tilfeldig, siden flere av kanji-tegnene faktisk stammer fra Kina og ble adoptert til det japanske språket ved slutten av 800-tallet. Selv når du begynner å forstå skriftsystemene, slutter ikke utfordringen der. Japansk grammatikk er ganske forskjellig fra grammatikken vi finner i norsk og engelsk. Japansk bruker ikke pronomen særlig ofte (jeg, du, han, hun, vi, de), noe som betyr at du må ha god kunnskap og trå litt varsomt når du snakker med andre japanere for å forstå hvem det prates om. Dette høres kanskje innviklet ut, men med et så annerledes språk er det mye som kan virke fremmed og vanskelig i starten. Ikke bekymre deg om du ikke forstod alt om de ulike skriftsystemene som benyttes, men ta deg heller tid til å finne en privatlærer som kan lære deg alt om det.

Japansk på skolen

Den første reelle muligheten elever har for å lære seg japansk, er ved noen videregående skoler i Norge som tilbyr dette språket. Dette er det på ingen måte mange som gjør, og du er heldig hvis du går på en av disse og kan lære deg det spennende språket. I tillegg vil denne undervisninga sjeldent være nok for deg som elev til å lære deg språket skikkelig. Det er få timer i løpet av en uke, og det er vanskelig å fylle så liten tid med fagstoff som skal lære deg alt om språket. Allikevel finnes det en rekke muligheter for deg der ute, hvor du både kan bli kjent med språket og lære deg å mestre det helt ut til fingerspissene. Deretter kan du ta et språkkurs ved en skole eller studere det ved et universitet i Norge eller utenlands. Med andre ord finnes det en rekke muligheter for deg der ute, du må bare vite hvor du skal lete.

Privatundervisning i japansk

En av de mest effektive måtene å lære et fremmedspråk på er ved hjelp av privatundervisning. Uansett hva slags erfaring du har med faget, vil en privatlærer tilpasse undervisninga etter dine evner og det du ønsker å lære. Du som elev vil stå i sentrum i enhver time, siden læreren ikke trenger å forholde seg til noen andre elever. Enten du går på videregående og trenger hjelp til en eksamen, har lyst til å lære deg japansk på fritida eller går på universitetet, vil det være en lærer som kan gi deg det du trenger. En privatlærer har gode erfaringer med språket og vet hva som skal til for at du får det utbyttet du ser etter. Privatlærere i japansk finnes i alle prisklasser og helt avhengig av hva du ser etter og hva slags lærer du går for, vil du kunne finne en i din prisklasse. Ikke all privatundervisning trenger å være så kostbar! Denne typen undervisning passer bra for å sørge for at din foretrukne læringsstil blir ivaretatt. Du kan selv påvirke hvilke ressurser som blir tatt i bruk under undervisninga og hvordan læreren legger opp timene.

Finn en privatlærer som underviser i japansk

Enten du bor i travle Oslo, ute på landet i innlandet eller langt nord i Norge, har du muligheten til å lære deg japansk. Superprof har lærere i flere norske byer, samtidig som mange av disse tilbyr nettbasert undervisning. Hvis det ikke er noen tilgjengelig i akkurat din by, kan du alltid gå for nettbasert undervisning, som er vel så bra i dag. Vil du ha fysisk undervisning i byen du bor i, trenger du kun å fylle inn byen og velge japansk. Da vil du få opp alle potensielle lærere du kan benytte deg av for å lære japansk akkurat der du bor! Mange av lærerne på Superprof tilbyr første time gratis, som gir deg mulighet til å teste ut flere potensielle lærere før du velger hvem du skal gå for. Lykke til med å lære deg japansk hvor enn du befinner deg i Norge!

Hva vil du lære?