Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg japansklærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 12 anmeldelser.

244 kr/time

De beste prisene: 100% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 244kr/time

8 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 8time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine japanskkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i japansk for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Japanskundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

25lærere tilbyr undervisning

online japansk.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi japanskkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 25 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi japanskkursundervisning over webcamera?

25  Japansklærere tilbyr online undervisning i japansk.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 25 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for japanskkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Japanskundervisning er 244Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Japansk
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online japansklærere?

Et utvalg av 12 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

25 Japansklærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i japansk?

Velg blant mange lærere innen japansk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn et japansk språkkurs på nett

Folk vil lære seg japansk av flere ulike grunner. Noen ønsker å kunne lese originale anime-tegneserier eller se filmer på japansk. Andre begeistrer seg for alt innen japansk kultur, historie, matlaging og religion. Kunne du tenke deg å oppleve livet som engelsklærer i Japan, eller kanskje du har meldt deg på en forretningsmesse i Japan? Uansett om det ene eller andre er tilfellet, er det gode grunner for å lære seg japansk. Kirsebærtrærne i Japan er fantastiske og virkelig verdt et besøk. Hvis du kan japansk vil du få mye mer ut av besøket og kunne dra glede av lokalbefolkningen på en helt ny måte. Uansett hva grunnen din er for å lære deg japansk, er nettbasert undervisning et fint sted å starte.

Hvorfor ta undervisning i japansk på nettet?

Nettbasert læring tilbyr fleksibilitet, privatliv og komfort som du aldri kunne ha oppnådd i et klasserom. Tenk på at de fleste som tar undervisning på nettet, gjør det hjemmefra eller fra et annet sted de føler seg komfortable. Legg til at ubehaget ved å snakke foran et publikum, som er en av de viktigste grunnene til at studentene ikke snakker i timen, ikke gjelder ved denne formen for undervisning. Med andre ord vil å ta timer på nettet, gi deg stor frihet og fremgangsmåten vil være tilpasset deg og det du trenger. Forresten, så er frykten for å snakke høyt i klassen vanlig når man lærer et emne, men spesielt når man studerer et nytt språk. Det er grunnen til at så mange språkelever utmerker seg innen grammatikk og i produksjonen av skriftlig materiale, men kan oppleve det vanskeligere å mestre den muntlige delen av språket. Komforten med nettbasert undervisning blir også akkompagnert av tidsfleksibiliteten. Du trenger ikke skynde deg i timen for å henge med de andre elevene, eller bruke tid på å reise hjemmefra. Undervisningsopplegget er heller ikke satt i stein og du kan være med å påvirke hver time. Det er heller ingen andre enn du og læreren din som setter grenser for når hver time skal være og slutte, hvor du skal lære og hvor fokuset skal ligge. Når dere har funnet ut av hvilke dager som passer best for dere begge, kan undervisninga starte!

Kom i gang med timer på internett

Det beste stedet å starte er åpenbart med en kvalifisert lærer og et passende læringsmateriell. Ideelt sett vil du finne en lærer som er tospråklig eller har japansk som morsmål, har litt erfaring med språkundervisning og som har et bredt utvalg av undervisningsmateriell. Du vil jo også få det beste utbytte for pengene du investerer. Enklere sagt enn gjort, ikke sant? Mange potensielle elever er bekymret for at å ta timer på nettet betyr at de ikke har noen måte å vite om læreren er kvalifisert til å undervise, har erfaring med å undervise, eller har de erfaringene som hevdes. Vi vet at en tradisjonell skole vil ha systemer for å undersøke egnetheten til lærerne sine: sjekke legitimasjonen deres, kontakte tidligere arbeidsgivere og utføre intervjuer. Enkelte læringsplattformer som tilbyr nettundervisning krever legitimasjon for å godkjenne en ny lærerprofil. Superprof er særlig opptatt av å ha egnede lærere med de rette kvalifikasjonene. Du finner derfor detaljert informasjon om lærerens erfaringer og hvilken utdanning personen har gjennomgått. Det er også mulig for elever å legge igjen tilbakemeldinger som andre fremtidige elever kan lese. For å være sikker på at du får den kunnskapen, de erfaringene og verdien du trenger, bør du se etter undervisning i japansk gjennom kvalifiserte undervisningsplattformer som Superprof.

Veien videre etter å ha meldt deg på nettundervisning

I motsetning til tradisjonell læring i et klasserom med andre elever som følger et standardopplegg, er nettbasert undervisning primært drevet av elevens motivasjon. Klasseromsoppsettet vi alle kjenner, kan ha en tendens til å ikke ta nok hensyn til hver og en eleve, siden det er så mange i klasserommet som skal lære. Hvis du tar en-til-en-undervisning på nettet, vil du selv sitte i førersetet og bestemme mye av det som skjer i timen. Hvordan du skal jobbe med fagstoffet for å lære deg det, hvilke aspekt ved faget dere skal fokusere på og hvordan læreren skal presentere fagstoffet for deg på. I dag er det en rekke muligheter, slik som filmer, bøker, podcaster og oppgaver på nettet. Studenter som tar timer i japansk på nettet, bør bruke mer tid på å fordype seg i aspektene de interesserer seg for. Ikke bruk tid på å løse oppgaver som føles meningsløse, men legg fokuset der du oppnår den mest effektive læringa. Det kan være en ide å se på læreren din som en veiviser, som skal lede deg i riktig retning og vise deg hvordan du kan bli en mester i japansk.

Fordelene med å ta undervisning i japansk på internett

Vi har allerede nevnt noen fordeler, slik som fleksibilitet og komfort, men det er flere andre grunner til å lære japansk på nettet med hjelp av en lærer. Klasseromsoppsettet har en stor og hårete oppgave, siden de må ta imot alle mulige elever. Gruppeundervisning kan være rimelig, men samtidig kan læringa skje på en mye tregere og ikke like effektiv måte. Tenk deg at du er en dyktig språkelev og lærer kjapt, men resten av elevene i klasserommet er mye tregere enn deg. Dette vil gå ut over deg og din progresjon i faget. Det kan også være motsatt vei, hvor ikke du får den oppfølginga du trenger, siden resten av klassen henger litt foran. Med en privatlærer i japansk vil du ha sjansen til å snakke så mye japansk du vil, gjennom å prøve og feile, og hele tiden få tilbakemeldinger fra en ekspert. Du kan fordype deg dypere i japansk kultur enn du kun har drømt om. Læreren vil sørge for å lære deg alle de nødvendige aspektene ved språket, slik at du etter hvert også blir en ekspert. Lykke til med å lære deg japansk!    

Hva vil du lære?