Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg kjemi - høyere utdanninglærere

Se flere lærere

4.8 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.8 stjerner og flere enn 8 anmeldelser.

273 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 273kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine kjemi - høyere utdanningkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i kjemi - høyere utdanning for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

Våre tidligere elever
anmelder kjemi - høyere utdanninglærerne sine

Odd-anders

kjemi - høyere utdanninglærer

Har mye kunnskap og var til stor hjelp. Kunne brukt powerpoint og delt skjerm slik at man skjønner enda litt mer.

Thomas

kjemi - høyere utdanninglærer

Thomas innehar høy kompetanse, og har en god evne til å lære bort. Han underviser på en måte der alle forstår, og passer på at man henger med. Det blir tatt hensyn til hvilket nivå man ligger på, og han lager et opplegg der man får mest...

Maiken, For 5 måneder siden

Jonathan

kjemi - høyere utdanninglærer

Jonathan har vært en utmerket lærer! Må kort tid har jeg gått i fra p-matte kunnskaper til å inneha kunnskaper for å bestå faget matematikk for økonomer! Alt i alt et lærerikt og pedagogisk godt samarbeid som jeg kommer til å bruke i alle mine 3 år.

Jakob, For 8 måneder siden

Thomas

kjemi - høyere utdanninglærer

Thomas finner ut hvilket nivå du ligger på, og forklarer ting på en forståelig måte, som passer studentens nivå. Han stiller også kontrollspørsmål underveis, for å forsikre seg om at studenten har forstått essensen. Og kommer med mange...

Torben, For ett år siden

Thomas

kjemi - høyere utdanninglærer

Thomas var imøtekommende og fleksibel mht tid og dag. Høy kompetanse og hadde en god måte å undervise og veilede på. Var lett å kommunisere med. Veldig fornøyd, anbefaler absolutt til andre.

Amalia, For ett år siden

Shokrullah

kjemi - høyere utdanninglærer

Shokrullah er en flink og dyktig lærer som klarer å svare på alt det du lurer på. Anbefaler!

Isabella, For 2 år siden

FAQ

📒 Hvordan fungerer Kjemi - Høyere utdanningundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

41lærere tilbyr undervisning

online kjemi - høyere utdanning.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi kjemi - høyere utdanningkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 41 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi kjemi - høyere utdanningkursundervisning over webcamera?

41  Kjemi - Høyere utdanninglærere tilbyr online undervisning i kjemi - høyere utdanning.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 41 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for kjemi - høyere utdanningkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Kjemi - Høyere utdanningundervisning er 273Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Kjemi - Høyere utdanning
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online kjemi - høyere utdanninglærere?

Et utvalg av 8 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 4.8 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

41 Kjemi - Høyere utdanninglærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i kjemi - høyere utdanning?

Velg blant mange lærere innen kjemi - høyere utdanning!

Se flere lærere Kom i gang

Bistand med kjemi - høyere utdanning med en privatlærer

Kjemi kan nok for mange betraktes som en kompleks og kjedelig vitenskap, men ingen av oss kommer unna den avgjørende viktigheten kjemi har i våre liv. Alt du gjør er kjemi, sånn som for eksempel å spise, puste, gå og se på TV. Til og med kroppen din og jorda er laget av kjemikalier! Derfor kan man si at det å studere kjemi er som å studere alt, noe som kan være overveldende å prøve å forstå på egen hånd.  Siden barnsben er vi vant med å tilegne oss informasjon i store grupper, helt fra barnehage til universitet. Å lykkes akademisk er ikke alltid like enkelt selv om man har høye ambisjoner og stå-på-vilje, og noen ganger trenger man å få god hjelp på veien for å komme i mål. Noen ganger har man behov for individuell læring skreddersydd etter sine egne behov og kunnskapshull, og heldigvis finnes det flinke privatlærere som er villige til å stille opp.  Du lurer sikkert på hva en privat kjemilærer kan tilby deg? La oss se nærmere på det. 

Hva kan man få hjelp til? 

Titrering, aktivert kompleks, entalpi, van der Waals-kraft, phi-binding, det periodiske systemet –  det er umulig å benekte, kjemi er ikke alltid lett å forstå! Derfor er det veldig kjekt med hjelp underveis, for å komme seg over de verste kneikene.  Det spiller ingen rolle hvilket nivå du befinner deg på. Om du går på videregående eller universitetet, eller rett og slett bare har lyst til å lære deg kjemi ut av egen interesse. En kjemilærer er en profesjonell som kjenner faget inn og ut og som vet hva som er viktig for deg å kunne, ut i fra din individuelle situasjon.  Vi skal komme tilbake til dette litt senere, men først er det kanskje greit å vite hva et kjemi-studie faktisk går ut på?

Dette lærer du på studiet

Det finnes hele 398 utdanninger i Norge som inkluderer kjemifaget, både på lavere og høyere nivå, hvor 81 av dem består av et treårig bachelorløp.  Som student på et bachelorstudium med hovedfokus på kjemi vil du først og fremst lære hvorfor stoffer virker som de gjør, og hvordan du kan forme og skreddersy molekyler til eksempelvis legemidler eller katalysatorer i industrien. Du kommer også til å få en bedre forståelse for blant annet miljøkjemi, nanoteknologi og radioaktivitet.  En bachelor i kjemi består gjerne av fag som generell, analytisk, fysikalsk, organisk og uorganisk kjemi. Du kommer sannsynligvis også til å studere viktige støttefag slik som informatikk, fysikk og matematikk.  Med andre ord så er det mye informasjon å ta tak i, og å lære! Men heldigvis venter det som regel en lysende karriere for en ferdig utdannet kjemiker i Norge. 

Hvilken karriere kan man få?

Når tallene hoper seg opp og du river deg i håret av ren frustrasjon, og alt med kjemistudiet føles så håpløst at du har lyst til å gi opp – hold ut litt til! Du har nemlig en god grunn til å holde ut den harde studietiden da en stor gulrot venter deg i den andre enden, for det finnes mange fantastiske jobbmuligheter etter endt kjemistudie.  Kjemi kalles ofte den sentrale vitenskapen fordi den knytter seg til andre viktige vitenskaper som fysikk, biovitenskap i tillegg til anvendt vitenskap som medisin og ingeniørfag. Kjemi kan altså være et springbrett for mange spennende karrierer, og åpne mange dører. Å studere kjemi betyr nemlig ikke at din fremtidige karriere kommer til å være begrenset til et laboratorium! Mange kjemikere ender opp med karrierer som rettsmedisinske forskere, bioteknologer, nanoteknologer, farmakologer, toksikologer, miljøkonsulenter, universitetslærere og mye mer.  Typiske arbeidsgivere innenfor kjemi-bransjen kan derfor omfatte selskaper som jobber med legemidler, landbrukskjemikalier, olje, verktøy og forskning, helse- og medisin, vitenskap og mye mer. Det finnes en verden av muligheter for en utdannet kjemiker! Men kanskje du trenger litt hjelp med studiene for å klare å komme deg dit, og lurer på hvordan du skal finne privatlæreren som passer deg best? 

Finn den perfekte læreren på nett!

Som kjemiker bør du ha anlegg for å forstå naturfaglige problemstillinger, og ha evnen til analytisk tenkning. Selv om dette kommer mer naturlig til noen, enn for andre, så er dette noe man i høyeste grad kan oppnå med mye jobbing og god hjelp underveis. En privatlærer med mye kompetanse og erfaring innenfor kjemi kan lose deg trygt gjennom et krevende kjemistudie, og hjelpe deg til å forstå de aspektene ved fagene som du synes er vanskelig. En av de enkleste måtene å finne privatunderviseren som passer deg best er å bruke Superprof. Her kan du søke blant mange ulike lærere med ulike forutsetninger og kompetanse.  Ved å ta i bruk Superprof får du en oversikt over de tilgjengelig undervisere som underviser i kjemi, og opplysninger om dem, for eksempel kompetanse og erfaring, beliggenhet, anmeldelser fra tidligere studenter, hva de tar betalt for timene og om de tilbyr den første timen gratis. Dette er en god mulighet for de som ønsker å prøve ut flere lærere, før man bestemmer seg for hvilken man ønsker å fortsette med. Finn en privatlærer som tilbyr nettundervisning, om man ønsker det, disse timene er gjerne billigere enn en vanlig undervisningstime – noe som kan komme godt med på et trangt student-budsjett. Har man flere klassekamerater som sliter med de samme kapitlene eller temaene som du gjør, så er det fullstendig mulig å booke en gruppeveiledning. Dette er det billigste alternativet om alle deler på kostnaden for timen. Lykke til!  

Hva vil du lære?