Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Start kokkekurs i nærheten av deg

400 kr/time

Gode priser til ditt budsjett for matlagingskurs: gjennomsnittspris på 400kr/timen Bedre nyheter: 95% av kursholderne tilbyr første undervisningstime gratis.

Å lære kokkekunst i Stavanger har aldri vært
enklere

2. Start dine matkurs i dag

Du mottar undervisernes kontaktinformasjon når de aksepterer din forespørsel. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg sammen med din lærer i matlaging.

3. Få nye ferdigheter i matlaging - imponer dine gjester

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Du kan utvikle dine ferdigheter eller lære noe nytt i nesten 1000 fag

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for matlagingskurs in Stavanger og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på matlagingskurs per time i Stavanger er 400kr.

 

Timesprisen for matlagingsundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen matlagingslæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr deres første kurstime gratis.  Sjekk ut prisene på våre matlagingsundervisere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi matlagingstimer i Stavanger?

I Stavangerog nærområdene, er 1 matlagingsundervisere tilgjengelig for å gi undervisning

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

💻 Er det mulig å ta privat matlagingsundervisning online?

Mange av våre matlagingslærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matlaging online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Kom i gang med dine matlagingskurs online!

✒️ Hvordan vurderer studentene deres matlagingslærere i Stavanger?

 

Elevene evaluerte sine matlagingsundervisere med et gjennomsnitt på av fem fra et utvalg av anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-post fra mandag - fredag).

Dersom du har flere spørsmål, les videre på våre FAQs.

👴🏼Hvorfor ikke forsøke privatundervisning i matlaging i Stavanger?

Enten om du er helt ny på kjøkkenet, eller har mengder av erfaring; en lærer kan veilede deg med nyttige tips og triks for å løfte dine matretter.

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte matlagingslærere tilgjengelig for tilbud privatundervisning.

  • En matlagingsunderviser kan hjelpe deg med mange ting:
  • Praktiske evner på kjøkkenet
  • Veilede deg til hvilket utstyr man burde skaffe seg på kjøkkenet
  • Nye spennende matretter til neste middagsselskap, eller om du vil forsøke deg på en helt ny kategori
  • Lære deg hvordan utnytte råvarene (og restene) på best mulig måte
  • Tips og triks for hvordan du enkelt kan løfte smaken på allerede eksisterende oppskrifter du bruker i hverdagen

Finn din lærer og kom i gang i dag.

Vil du lære kokkekunst i Stavanger?

Velg blant mange dyktige lærere innen kokkekunst i Stavanger!

Se flere lærere Kom i gang

Finn frem til dine matkurs Stavanger

Stavanger er en av de største byene i Norge, og en av de vakreste og mest dynamiske sådanne. Den vakre kystbyen har 140.000 innbyggere, og som en av de eldste byene i Norge, har den også en lang historie. Oljehistorien, som byen er mest kjent for i dag, er imidlertid av nyere historie. Den har likevel satt mye preg på byen, som går under kallenavnet “Oljebyen”. Blar vi oss tilbake til begynnelsen i 1125, så var det også dette året da domkirken sto ferdig. Siden da har historien gått sin gang, og mang en tradisjon og skikk har vedvart fra generasjon til generasjon. Dette gjelder også, og kanskje spesielt, mattradisjoner. Med hav og fjord på alle kanter, er det ikke til å komme fra at byens gastronomi er sterkt preget av sjømat. Fra tidenes morgen var det sydende havet kystbefolkningens spiskammer. Stavangers mattradisjoner har utviklet seg, og de siste tiårene ses en oppblomstring i mer moderne gastronomi, tilpasset nyere generasjoners etterspørsel og krav. Byen har gang på gang bevist at de henger med i tiden, og nivået er på linje med hovedstaden. Vi kan igjen vende nesen mot nyere tids oljeeventyr. Hva har olje med mat å gjøre, tenker du kanskje? Svaret er “ingenting”, bortsett fra at det gamle Oljemuseet (en av Stavangers største attraksjoner) huser en av Norges mest eksklusive restauranter, Bølgen og Moi. Ikke bare får du retter satt sammen med spissfindighet og gamle håndverkstradisjoner, som for øvrig er et kapittel for seg, men du får her en blanding av gastronomi, vin, kunst (både serveringskunst og veggkunst) og en herlig utsikt over havnebassenget med ruvende tinder i bakgrunnen. Bølgen og Moi har for øvrig utvidet tjenestene sine, langt utover å servere deg en særegen restaurantopplevelse. De deler velvillig på sin kokkekunst og ferdigheter i form av matkurs. Her kan du lære å tilberede 5-stjerners retter, mikse cocktailer du aldri har smakt før og bli en vinkjenner med videreutviklet sans for nyanser, aromaer og coupage. Deretter kan du jo avslutte opplevelsen med et besøk i oljemuseet! I Stavanger finner vi også Norsk Hermetikkmuseum, som bevitner hermetikkens betydning i Stavangers historie. Dette var en stor industri før oljeeventyret, og siden åpningen i 1982 har museet formidlet kunnskap om industrien. Sommeren 2021 står museet i ny drakt på IDDIS, en satsing som støttes av ingen ringere enn Christian Bjelland, King Oscar og Bergensstiftelsen. De første to kjenner du nok, og kanskje har du deres makrellbokser liggende i matskapet?

Glamat for matinteresserte

Gladmatfestivalen er en annen medvirkende faktor til Stavangers høye gastronomiske nivå. Dette er en årlig matfestival, der utstillere og forbrukere møtes for å dele kunnskaper og utforske det utvidede tilbudet i gastronomiens verden. Her presenteres 100 små og store lokalprodusenter, slik at profesjonelle kjøkkensjefer og du som amatør får et innblikk i hva som rører seg på matfronten i regionen. I tillegg til utstillere, skjer det en hel masse under denne 4-dagers sommerbegivenheten. På programmet står blant annet aktiviteter for de minste gourmetene, som kan delta på kokkekurs. Og for de voksne finnes konkurranser, show og annen morsom underholdning. Ikke rart at en kvart million mennesker avlegger festivalen et besøk hvert år! Dette gjør for øvrig festivalen til Norges største matfestival, uten sidestykke, og er et absolutt “must” for alle lokalprodusenter, restaurantører, foodies, hobbykokker og familier!

Matlagingskurs i Stavanger

Strukturen på et kokkekurs kan variere veldig mye, avhengig av type kurs og aldersgruppe. Du kan for eksempel velge et bakekurs med gjærbakst som tema, eller du kan leke deg med eksotiske krydder for å lage eksotiske retter, lære spesielle koketeknikker etc. Noen kurs vil også omfatte ønologi, der du lærer prinsippene i kombinasjonen mellom mat og vin. Med kokkekurs vil du lære å lage mesterlige kreasjoner, som vil vekke oppsikt ved neste vennekveld. Dette kan også føre til at du selv en dag ønsker å arrangere kokkekurs, noe som for øvrig har blitt veldig populært. Kanskje oppnår du slik spissfindighet i gourmetkunsten, at du kan få innpass i en eksklusiv restaurant, la si på en viss holme i hjembyen.

De fremste kokkeskolene i Stavanger

Foruten kokk- og servitørfag på videregående skole og private kursarrangører, så har også Folkeuniversitetet et kokkekurs for de som allerede utøver yrket og ønsker å få fagbrev som kokk. Dette kurset vil forberede deg som privatpraktikant på teorieksamen, og omfavner fagemner som smak, estetikk, råvarer, ernæring, hygiene, økonomi og selvfølgelig mat. Består du eksamen og kan dokumentere minst fem års relevant arbeidserfaring, får du fagbrev som kokk. På Traktøren finner du Social Cooking, som tilbyr alle typer matlagingskurs. Her kan du lære å lage konfekt og kaker fra en utøvende konditor, få dypere kjennskap til vegetarisk kokekunst eller få undervisning fra utenlandske kokker i å lage eksotiske, smakfulle og fargerike retter. Spesialarrangementer, som for eksempel kokkelering i utdrikningslaget er en annen artig variant. Eller hva med en jentekveld ved grytene? Om du har barn, kan Fra Hage til Mage være et alternativ. Her brukes en metode kalt Iver & Evne, som viser barna veien til ekte matglede og innarbeiding av gode matvaner. Barna lærer å bake, lage mat og bruke lokale råvarer som grønnsaker og fisk m.m. De lærer hvor råvarene kommer fra og hvordan de kan brukes. Dette initiativet er for privatpersoner og skole og barnehage, og tilbyr ideelle opplegg i for eksempel skoleferier.

Finn en god lærer i matlaging i Stavanger

Nå har du en grei oversikt over hva som finnes på markedet i hjembyen din. Det finnes flere, og Superprof er en av de enkleste metodene for å lære å lage mat. Plattformen gir deg stor fleksibilitet og valgmuligheter til alternative matlagingskurs. Du vil raskt finne en egnet lærer (alle våre lærere har bred erfaring og kunnskap i matlaging) på vår plattform. Vi har ti lærere som tilbyr online klasser i kokekunst. De har bred erfaring på flere områder, det være seg konditorkunst, hvetebakst, vegansk, italiensk, fransk eller spansk mat. Du får dessuten første time gratis, slik at du kan prøve ut undervisningsmetoden uten å betale en krone. Prisen varierer etter kurs og lærer, men ligger på alt fra 200 til 500 kroner per time. All undervisning foregår via webcam, og du har fordelen av å være lærerens eneste elev. Dette igjen betyr at all fokus rettes mot deg, slik at du raskt oppnår fremgang i kokekunsten. Du kan ta en kikk på lærernes profiler, der du finner navnet deres, deres profesjonelle tittel og en rask oppsummering om bakgrunn, erfaring og spesialområder. Her finner du også prisinformasjon, tidligere elevers anmeldelser m.m. Kort og godt: du finner all viktig informasjon på deres kontaktprofiler!

Hva vil du lære?