Utmerket
Anmeldelser

Tegnekurs i Stavanger

200 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 200kr/timen

7 t

Raske som lyn! Våre privatlærer svarer vanligvis innen 7time(r)

Å lære tegning i Stavanger har aldri vært
enklere

2. Organiser dine tegnekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for tegnekurs per time in Stavanger og i nærheten?

I Stavanger, er gjennomsnittsutgiften for tegneveiledning per time 200kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i tegning vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • målet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre økonomilærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i Stavanger for å gi privatundervisning i tegning?

2 private tegneundervisere er tilgjengelige for å gi tegneundervisning i Stavanger og omegn.

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

 

Velg din privatlærer i tegning fra vårt utvalg av 2 undervisere.

💻 Er det mulig å ta tegnetimer online?

På Superprof kan du velge blant en rekke ulike tegnelærere for nettkurs i tegning. Mange av våre tegneveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr tegnetimer via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn en tegnelærer online

✒️ Hvordan vurderer elevene deres tegneundervisere i Stavanger?

 

Studentene evaluerte sine tegneundervisere med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med vår tjeneste, vil en av våre kundeservicemedarbeidere være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-post i hverdagene).

 

Har du andre spørsmål? Les gjerne videre på våre FAQs.

👴🏼 Hvorfor ikke starte med et tegnekurs i Stavanger?

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte tegnelærere tilgjengelige for tilby privatundervisning.

En tegnelærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før innlevering av et prosjekt
 • Tegning helt på begynnernivå med grunnleggende teknikker
 • Beherske tegneferdigheter
 • Veiledning på kunstprosjekter i forbindelse med skole
 • Tilby råd for å hjelpe deg med tegnenivået ditt
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine tegneferdigheter
 • Du kan diskutere med læreren hva du ønsker å oppnå med dine private tegnekurs.

 

Alle tegneundervisninger med en erfaren lærer gir deg mulighet til lære teknikkene mer effektivt.

 

 

Med hjelp av en tegnelærer kan mange elever bli i stand til å få mer selvtillit rundt sine kunstneriske evner.

 

Alle tegnetimer med en kompetent underviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike teknikkene enkelt og effektivt.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan kommunisere med veilederen din for å planlegge tegneundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne tegnelæreren din blant 2 veiledere i Stavanger.

Vil du lære tegning i Stavanger?

Velg blant mange dyktige lærere innen tegning i Stavanger!

Se flere lærere Kom i gang

Teknisk tegner kurs

Å lære seg å tegne er perfekt for å tilegne seg en ny ferdighet og vil hjelpe deg med å bli kjent med byen Stavanger. Uansett om det er landskapstegning, portretter eller abstrakte tegninger som interesserer deg så er mulighetene mange i Stavanger. Her finnes både kurs for voksne og barn, og de er tilpasset det nivået du befinner deg på. Det er en rekke fordeler med å lære seg å tegne. Kreativiteten, fantasien og konsentrasjonen din vil bli trent og forbedres, men også skape mange nye muligheter innen karriere og utdanning. Du kan for eksempel bli kunstlærer eller starte ditt eget tegneverksted. Kunstkurs for barn er ofte veldig effektive, og barn kan lære seg å tegne på rekordtid. Både med fokus på skisser, å gjenskape virkeligheten gjennom blyanten og utforske egen fantasi, vil både barn og voksne bli dyktige tegnere. Ved å lære deg å tegne kan du bli illustratør, og være med å utarbeide tegneserier og spill. Grafisk design er et voksende felt og etterspørselen etter dyktige grafikere er stadig på vei oppover. Med andre ord er ikke tegning kun en hobby, men kan utgjøre levebrødet til mange. I Stavanger vil du kunne finne nettbasert undervisning og mange andre kurs du kan gjennomføre i byen. Det eneste du trenger, er en interesse for tegning.

Kunst på skolen

Allerede i barnehagen lærer barn masse om tegning. Dette er for mange en av hovedaktivitetene som skjer i barnehagen. Barna tilegner seg mye god erfaring som legger grunnlaget for tegning senere i livet. Uansett om det er ved å tegne et portrett, huset, kjæledyret eller familien, lærer vi alle å tegne som barn. Dette er en aktivitet som bidrar til å forbedre barnets kreativitet og praktiske ferdigheter. Tegnepraksisen fortsetter på barneskolen der barna lærer om perspektivtegning, primærfarger, hvordan man bruker forskjellige materialer osv. Når de kommer på ungdomsskolen, begynner de å studere kunst i større dybde. Elevene vil etter hvert lære mer om tegning, maling og skulptur. Gjennom kunst og håndverk på skolen vil du også lære om kunsthistorien og alle de store malerne. slik som Picasso, Monet, Courbet, Da Vinci, Rembrandt, Van Gogh og Renoir. Kunst som fag på skolen, slutter så å være obligatorisk på videregående. Hvis du ønsker å dykke enda dypere inn i faget, må du derfor velge dette som studieretning på videregående. Her vil du tilegne deg avansert kunnskap som du kan bruke i yrkeslivet. Gjennom et par år på skolen, vil du så utføre to år som lærling, før du er ferdig utdannet innen en av de mange retningene. Hvis du ikke har gjort dette, er det fortsatt mulig å få den samme kunnskapen gjennom privatundervisning. Det er mange lærere som underviser på videregående eller ved andre utdanningsnivåer, som også tilbyr privatundervisning. Personer som ønsker å bygge en karriere innen kunstfaget, har også muligheten til å studere ved et universitet eller en høyskole. Hvis du ikke har lyst til å gå på universitetet, er det også kunstskoler og -sentre. Det er flere yrkesfaglige kurs som lærer kunstnere en rekke ulike teknikker og hvordan man bruker forskjellige materialer. Slik undervisning kan du blant annet finne hos skoler som er rettet mot kunst, grafikk, illustrasjon, design, osv.

Lær deg å tegne i Stavanger

Å lære deg å tegne, betyr ikke at du trenger å nå nivået til Da Vinci eller bli en profesjonell kunstner. Tegning er en viktig fritidsaktivitet for mange, og byr på avkobling og en mulighet til å praktisere kreativiteten sin. I Stavanger, slik som i mange andre norske byer, er det store muligheter for å finne seg et kurs hvor du kan lære deg å tegne. Disse kursene kan foregå som gruppetimer, kveldstimer, et intensivkurs eller på nett. Slike kurs blir ofte holdt av erfarne kunstnere som vil formidle sin egen kunnskap til andre elever. Gruppeundervisning gir deg muligheten til å møte andre mennesker eller delta sammen med dine egne venner. Dette er en sosial arena hvor du også vil tilbringe tid sammen med likesinnede. Slike kurs er ofte delt inn på bakgrunn av nivået man befinner seg på. Du vil også kunne diskutere faget med de andre deltakerne, og motivere hverandre gjennom eget arbeid. Fordelen med tegneverksteder er at du ofte kan bruke materialene som finnes her, slik som staffeli, maling, pensler, penner, blyanter og ark. Enkelte kurs tilbys gjennom kommunen eller andre offentlige aktører. Dette gir deg muligheten til å lære deg å tegne, uten å betale en stor sum.

Hvorfor lære deg å tegne med privatundervisning?

Stavanger er en by som er stor nok til å ha et godt utvalg av privatlærere. Det er en rekke kunstnere som har lært faget på denne måten. Det finnes mange fordeler med å lære seg å tegne ved å få undervisning av en privatlærer. En av de er at du ikke trenger å ha en fast tid hver uke å forholde deg til. Du og læreren vil sammen bli enige om tidspunktet og stedet timene vil foregå. En super fordel for de fleste mennesker som har en travel hverdag. Hvis du lærer å tegne på denne måten, vil du kunne dra nytte av et opplæringsprogram som er skreddersydd deg. Derfor er det viktig at du har klart for deg hva målet med undervisninga er, hvordan du ønsker å lære og hva du vil fokusere på innen tegnefaget. I Stavanger vil du kunne finne lærere med ulike erfaringer og som har spesialisert seg innen mange forskjellige felt. Det gir deg store muligheter, og det er lite som setter en stopper for tegninga di.

Lær deg å tegne med Superprof

Hvis du vil lære deg selv å tegne, må du være motivert. Motivasjon er enormt viktig og vil gjøre prosessen mye enklere. Hvis du ikke er motivert, vil mye av arbeidsgleden forsvinne og det vil være vanskelig å holde arbeidet i gang. Med en lærer fra Superprof, vil du også få hjelp med å holde deg motivert underveis. Gjennom lærerens engasjement og skreddersydde opplegg, vil du være sikret god progresjon og effektiv læring. Dette vil sørge for at du holder deg motivert og lærer tegnefaget på rekordtid. Sammen vil dere eksperimentere og ha det gøy, samtidig som lærerens pedagogiske ferdigheter vil sørge for å lære deg alt du trenger. Kjøp deg noen lærebøker du kan bla litt i, sjekk ut de største kunstnernes arbeid og la deg bli inspirert. Lykke til med å lære deg å tegne.  

Hva vil du lære?